Jak jest teraz z dostępnością konsoli, było ciężko dorwać swój egzemplarz?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
A w co grasz ?Only_True_Believers pisze:nie wiem, gram z dźwiękiem.
Zrobili, a potem sami się wyłożyli sami udostępnili obejście:mocny2_3 pisze: ↑25-03-2021, 10:39Nie da sie, kart graficznych też sie nie da.Jak zobaczyłem wczoraj że rtx 3080 chodzi po niemal 12k to zbladłem i sie złapałem za głowe.To jest kurwa chore w chuj.Powinni zrobić dla tych spierdolonych kopaczy oddzielny segment kart a na te dla zwykłego konsumenta nałożyć jakieś blokady by kopacze nie ważyli sie tego kupić.Kurwa od początku powstania kart graficznych nie było nigdy czegoś takiego.
Chora to jest ta wieczna pogoń pececiarzy za upgradem, do 99% najlepszych gier na PC wystarczy Pentium 3, high-endowe zestawy sprzed dekady też są tanie, do tego masa konsolowych alternatyw np. Xbox 360 to 2 stówy za konsole, kllkanaście zł za grę i grania jest na lata etc. Nie narzekałbym nawet gdybym miał moje pierwszego PC z 386SX na pokładzie jako jedyną platformę gejmingową, ludziom się w dupach poprzewracało.
wiedziałem że kiedyś to nastąpiNie mamy najlepszych informacji dla graczy, którzy sympatyzują ze starszymi platformami Sony. Producent PlayStation ma według najnowszego raportu zamknąć dostęp PSN dla PS3, PS Vity oraz PSP. Gracze nie będą mogli dłużej kupować tytułów na znane platformy.
Sony już pod koniec zeszłego roku zaskoczyło graczy rezygnując z dostępu do cyfrowych sklepów na starszych platformach przez witrynę i aplikację PlayStation Store. Jest to jednak dopiero początek, ponieważ Sony chce całkowicie odciąć urządzenia od cyfrowego sklepu.
Redakcja The Gamer otrzymała wiadomość od zweryfikowanego źródła, według której PlayStation 3, PlayStation Vity i PlayStation Portable już wkrótce stracą dostęp do PlayStation Store.
Już 2 lipca PS3 i PSP mają zostać odcięte od PlayStation Store, a posiadacze PS Vity otrzymają dostęp do PSS tylko do 27 sierpnia. Od tego dnia Sony całkowicie usunie wspomniane platformy z cyfrowego sklepu, więc nie otrzymamy możliwości kupowania gier oraz dodatków.
Sony ma potwierdzić wiadomość pod koniec marca. Gracze będą mieć jeszcze kilka tygodni na zrobienie zakupów – później jedyną opcją będzie sięgnięcie po fizyczne wersje tytułów, których ceny na pewno mocno wzrosną.
Podpisuję się pod tym rękami i nogami.hcpig pisze: ↑25-03-2021, 16:37Mówisz o rzeczach, które mają wartość użytkową. Mnie potrzebę zmiany kompa spowodowały walory użytkowe właśnie (np. Core2Duo bo internet) ale nigdy gry, których nie ma sensu rozpatrywać w kategoriach użytkowych.
W grach sorry, najlepsze czasy ta rozgrywka ma zasobą, nie liczy się mechaniki to jakieś shadery, blury, pay2win i inne 'cinematic experience' którym jara się Trocki.
W takim 1997 genialnych pozycji wychodziło kilka w miesiącu, teraz niby jest tego dużo ale ciężko znaleźć coś naprawdę wybitnego.
Ja rowniez, sa kwestie, w ktorych zgadzam sie z jesterem niemal w 100%Bień pisze: ↑25-03-2021, 19:03Podpisuję się pod tym rękami i nogami.hcpig pisze: ↑25-03-2021, 16:37Mówisz o rzeczach, które mają wartość użytkową. Mnie potrzebę zmiany kompa spowodowały walory użytkowe właśnie (np. Core2Duo bo internet) ale nigdy gry, których nie ma sensu rozpatrywać w kategoriach użytkowych.
W grach sorry, najlepsze czasy ta rozgrywka ma zasobą, nie liczy się mechaniki to jakieś shadery, blury, pay2win i inne 'cinematic experience' którym jara się Trocki.
W takim 1997 genialnych pozycji wychodziło kilka w miesiącu, teraz niby jest tego dużo ale ciężko znaleźć coś naprawdę wybitnego.
Ktoś o to do ciebie bije? posłuchaj blek metalu i wyluzuj.mocny2_3 pisze: ↑25-03-2021, 19:25Kurwa ale pierdolenie, czy ja powiedziałem że dzisiejsze gry są lepsze albo nawet porównywalne do tego co było kiedyś? NIE.Jester napisał to w ten sposób jakbym ja jak i miliony graczy na świecie wychowanych na giercowaniu z pokolenia lat 90 miało do tej pory siedzieć na P4 i starych radeonach tylko dlatego że akurat ten sprzęt starczał mi do grania w klasyki.Co to kurwa za myślenie? skoro lubie grać w gry to jestem świadom tego jakie gry tworzono kiedyś ale nie mogę sie ograniczać do karty która ma 20lat i grać w tytuły sprzed 20lat tylko upgradeuje sobie sprzęt co jakiś czas(sprzęt to nie znaczy cały pc, zazwyczaj jest to karta graficzna) bo powstają nowe produkcje i chcę pograć w nowe też bo stara karta nie daje rady.Co w tym złego? Ludzie o których napisałeś to raczej maniacy benchmarków bo oni kupują kartę praktycznie co dwa/trzy latą nową byle tyle sprawdzić ile nowe sztuki robią pkt w 3dmarku
Napisałem o wysokich cenach a jester wyskoczył ze swoimi nostalgiami lat 90.Każdy gracz(o ile go na to stać) który gra w dzisiejsze tytuły sprawia sobie nową karte po powiedzmy tych 5latach kiedy wchodzi nowa generacja.Nie widzę w tym nic złego.
Ja np mam cały czas sprzęt audio stacjonarny który ma dobre 30lat i go nie zmieniam bo gra zajebiście a mógłbym sobie kupić nowy z masą nowych udogodnień.Dlaczego mam trzymać radeona 7770 i grać cały czas w stare tytuły? z filmami też jest podobnie, kiedyś robili zajebiste tytułu to znaczy że mam siedzieć w sweterku i napierdalać do końca życia vhsy bo jestem senttymenalny?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo