Jedno co mnie tylko wkurwia to fakt, ze poki co na wszystkich video recenzjach content jest dostarczany przez CD project.. Z tym to sie chyba jeszcze nie spotkalem.maciek z klanu pisze: ↑07-12-2020, 20:35Nie no mnie tak szczerze też do cyberpunka nie ciągnie jakoś..
Gry online. Czasoupłynniacze, inne marnotrawniki v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- weteran forumowych bitew
Re: Gry online. Czasoupłynniacze, inne marnotrawniki v.2
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Czytałem w recenzjach że to co miało być rewolucja czyli wszczepy są miałkie jak skurwysyn, a hakowanie to jedna i ta sama minigierka....
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- hcpig
W ogóle nie mogę znaleźć informacji o porcie na Linuxa.
Yare Yare Daze
- Headcrab
- Kontakt:
Po co mieliby robić wersje na linuxa? CDP ma teraz inne rzeczy na głowie, trzeba się bugami zając, a potem wersje na PS5, XSX zrobić.
Ostatnio zmieniony 08-12-2020, 17:10 przez Headcrab, łącznie zmieniany 1 raz.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- TheDude
Kto to kurwa widział żeby linuksowa awangarda i elita informatyczna grała w jakieś modne gierki dla plebsu? No do chuja Wacława! 

- hcpig
Linux jest już system mainstreamowym, pod pewnymi względami jest nawet łatwiejszy niż Winda.
Jeżeli chodzi o gry to dzięki np. Steamplay większość gier chodzi nie tylko tak samo dobrze ale nawet lepiej - u mnie np. Fallout 4 uporczywia włączał się w oknie a na fullscreenie tylko w low-res a na Linuxie nie mam tych problemów. Do tego przy kartach AMD Linux ma lepsze sterowniki, przy pozycjach (głównie emulatorach) działajacych na OpenGL różnica w wydajności jest kolosalna.
Najbardziej mnie rozjebało gdy konektor usb do bezprzewodowego pada od Xboxa łączył na Windows 10 dopiero po krórtkim czasie a na Linuxie (po wgraniu sterowników xow) łączny od razu bez żadnych problemów. Jeżeli HARDWARE microsoftowy działa lepiej na Linuchu niż na Windzie to o czym mowa?
Jeżeli chodzi o gry to dzięki np. Steamplay większość gier chodzi nie tylko tak samo dobrze ale nawet lepiej - u mnie np. Fallout 4 uporczywia włączał się w oknie a na fullscreenie tylko w low-res a na Linuxie nie mam tych problemów. Do tego przy kartach AMD Linux ma lepsze sterowniki, przy pozycjach (głównie emulatorach) działajacych na OpenGL różnica w wydajności jest kolosalna.
Najbardziej mnie rozjebało gdy konektor usb do bezprzewodowego pada od Xboxa łączył na Windows 10 dopiero po krórtkim czasie a na Linuxie (po wgraniu sterowników xow) łączny od razu bez żadnych problemów. Jeżeli HARDWARE microsoftowy działa lepiej na Linuchu niż na Windzie to o czym mowa?
Yare Yare Daze
- Hatefire
No fajnie, tyle że to tylko kilka procent użytkowników komputerów, jak doliczyć konsole to w ogóle niszowy rynek dla gier.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
Hcpig w oczekiwaniu na Wrath ,który w obecnej fazie dostępu jeszcze jest bardzo ubogi zapodaj sobie Prodeusa. Ja sobie własnie pykam i jest miodnie.
- hcpig
Mam to na oku oczywiście (prezentuje się zajebiście) ale najpierw muszą w końcu tego Fallouta 4 skończyć.
Yare Yare Daze
- Bień
- postuje jak opętany!
Wygląda na to ze nie ma sensu ruszać cyberpunka na starej generacji.
Zanim to wszystko połatają to chyba będę już grał na nowej generacji z tym ich niby magicznym patchem pod nowe konsole xD
Wracam do grania w Diablo 2 na ladderze
Zanim to wszystko połatają to chyba będę już grał na nowej generacji z tym ich niby magicznym patchem pod nowe konsole xD
Wracam do grania w Diablo 2 na ladderze
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jak dajesz radę z tymi wszystkimi botami? Mnie już szlag trafiał.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- Bień
- postuje jak opętany!
Jak widzę ze gram z botami to sie wywalam ;] zresztą był restart laddera tydzień temu wiec nie ma ich jeszcze tak dużo ;]
- Antton213
- w mackach Zła
czyżby cyberpunk miał znaleźć się w tym zacnym gronie17 grudnia zaczynamy rozdawanie nowej darmowej gry każdego dnia przez całe dwa tygodnie — tak, zgadza się, czeka na Was 15 dni bezpłatnych gier! Każdą grę będzie można pobrać bezpłatnie przez 24 godziny, a wszystkie odebrane tytuły będziecie mogli zachować na zawsze.

https://www.epicgames.com/store/pl/news ... _affiliate
-
No ciekawy jestem tej akcji. Bardzo ciekawy.
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
-
No I chuj, po milionach patchy odpalamy (PS4)maciek z klanu pisze: ↑08-12-2020, 08:33Czytałem w recenzjach że to co miało być rewolucja czyli wszczepy są miałkie jak skurwysyn, a hakowanie to jedna i ta sama minigierka....
- hcpig
No i co konsolarze, już udowodniono że Cyberpunk śmiga na Linuxie day one dzięki nowej wersji Proton a jak tam PS4 i Xbone?
Yare Yare Daze
- Bień
- postuje jak opętany!
Nie wiem,nie jestem masochistą żeby odpalać tą grę na tym sprzęcie xDhcpig pisze:No i co konsolarze, już udowodniono że Cyberpunk śmiga na Linuxie day one dzięki nowej wersji Proton a jak tam PS4 i Xbone?
- TheDude
Jeszcze za czasów PlayStation 2 granie na konsoli było jednoznaczne z pięknym zjawiskiem: kupujesz grę, wkladasz do tego napędu i po prostu wszystko śmiga. Jak teraz widzę notoryczne wypuszczanie niedokończonych gier i potem przymus ściągania gigantycznych patchy to czuję srogą żenadę. Jak zwykle ktoś poszedł na łatwiznę tylko po to żeby szybciej zarobić kasę.
- Headcrab
- Kontakt:
Na ten moment mam wylane na tego niedokończonego crapa, może ogra się kiedyś na next-genie lub pc.
Zresztą na pc też nie jest idealnie, ludzie narzekają na słabą optymalizacje. Parę razy już czytałem posty typu: moja karta ogarniała wszystkie gry na sensownych ustawieniach, a z cyberpunkiem lipa.
To że działanie jakiejś gry na linux jest newsem, najlepiej pokazuje że to słaby system dla graczy.

Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
-
Dokładanie. Ja tam najczęściej czekam na odpowiednie spatchowanie gry i optymalizację. Zresztą mam tak górkę produkcji ,które jescz nie nie ruszyłem, że wstyd sie przyznać. Niektóre leżakują już 2 rok.