Jedno co mnie tylko wkurwia to fakt, ze poki co na wszystkich video recenzjach content jest dostarczany przez CD project.. Z tym to sie chyba jeszcze nie spotkalem.maciek z klanu pisze: ↑07-12-2020, 20:35Nie no mnie tak szczerze też do cyberpunka nie ciągnie jakoś..
Gry online. Czasoupłynniacze, inne marnotrawniki v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
Bless this tongue
- weteran forumowych bitew
Re: Gry online. Czasoupłynniacze, inne marnotrawniki v.2
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Czytałem w recenzjach że to co miało być rewolucja czyli wszczepy są miałkie jak skurwysyn, a hakowanie to jedna i ta sama minigierka....
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- hcpig
W ogóle nie mogę znaleźć informacji o porcie na Linuxa.
I am Cell Dorado and I respect NO ONE but Gohan Blanco
- Headcrab
- Kontakt:
Po co mieliby robić wersje na linuxa? CDP ma teraz inne rzeczy na głowie, trzeba się bugami zając, a potem wersje na PS5, XSX zrobić.
Ostatnio zmieniony 08-12-2020, 17:10 przez Headcrab, łącznie zmieniany 1 raz.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- TheDude
Kto to kurwa widział żeby linuksowa awangarda i elita informatyczna grała w jakieś modne gierki dla plebsu? No do chuja Wacława! 
Bassza meg mind.
- hcpig
Linux jest już system mainstreamowym, pod pewnymi względami jest nawet łatwiejszy niż Winda.
Jeżeli chodzi o gry to dzięki np. Steamplay większość gier chodzi nie tylko tak samo dobrze ale nawet lepiej - u mnie np. Fallout 4 uporczywia włączał się w oknie a na fullscreenie tylko w low-res a na Linuxie nie mam tych problemów. Do tego przy kartach AMD Linux ma lepsze sterowniki, przy pozycjach (głównie emulatorach) działajacych na OpenGL różnica w wydajności jest kolosalna.
Najbardziej mnie rozjebało gdy konektor usb do bezprzewodowego pada od Xboxa łączył na Windows 10 dopiero po krórtkim czasie a na Linuxie (po wgraniu sterowników xow) łączny od razu bez żadnych problemów. Jeżeli HARDWARE microsoftowy działa lepiej na Linuchu niż na Windzie to o czym mowa?
Jeżeli chodzi o gry to dzięki np. Steamplay większość gier chodzi nie tylko tak samo dobrze ale nawet lepiej - u mnie np. Fallout 4 uporczywia włączał się w oknie a na fullscreenie tylko w low-res a na Linuxie nie mam tych problemów. Do tego przy kartach AMD Linux ma lepsze sterowniki, przy pozycjach (głównie emulatorach) działajacych na OpenGL różnica w wydajności jest kolosalna.
Najbardziej mnie rozjebało gdy konektor usb do bezprzewodowego pada od Xboxa łączył na Windows 10 dopiero po krórtkim czasie a na Linuxie (po wgraniu sterowników xow) łączny od razu bez żadnych problemów. Jeżeli HARDWARE microsoftowy działa lepiej na Linuchu niż na Windzie to o czym mowa?
- Hatefire
No fajnie, tyle że to tylko kilka procent użytkowników komputerów, jak doliczyć konsole to w ogóle niszowy rynek dla gier.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
tomaszm
Hcpig w oczekiwaniu na Wrath ,który w obecnej fazie dostępu jeszcze jest bardzo ubogi zapodaj sobie Prodeusa. Ja sobie własnie pykam i jest miodnie.
Czas zintensyfikowanej pracy do 8.05. Poza zasięgiem. Only hard work is real.
- hcpig
Mam to na oku oczywiście (prezentuje się zajebiście) ale najpierw muszą w końcu tego Fallouta 4 skończyć.
- Bień
- postuje jak opętany!
Wygląda na to ze nie ma sensu ruszać cyberpunka na starej generacji.
Zanim to wszystko połatają to chyba będę już grał na nowej generacji z tym ich niby magicznym patchem pod nowe konsole xD
Wracam do grania w Diablo 2 na ladderze
Zanim to wszystko połatają to chyba będę już grał na nowej generacji z tym ich niby magicznym patchem pod nowe konsole xD
Wracam do grania w Diablo 2 na ladderze
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jak dajesz radę z tymi wszystkimi botami? Mnie już szlag trafiał.
Find your flow
- Bień
- postuje jak opętany!
Jak widzę ze gram z botami to sie wywalam ;] zresztą był restart laddera tydzień temu wiec nie ma ich jeszcze tak dużo ;]
- Antton213
- w mackach Zła
czyżby cyberpunk miał znaleźć się w tym zacnym gronie17 grudnia zaczynamy rozdawanie nowej darmowej gry każdego dnia przez całe dwa tygodnie — tak, zgadza się, czeka na Was 15 dni bezpłatnych gier! Każdą grę będzie można pobrać bezpłatnie przez 24 godziny, a wszystkie odebrane tytuły będziecie mogli zachować na zawsze.
https://www.epicgames.com/store/pl/news ... _affiliate
-
tomaszm
No ciekawy jestem tej akcji. Bardzo ciekawy.
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
-
Bless this tongue
No I chuj, po milionach patchy odpalamy (PS4)maciek z klanu pisze: ↑08-12-2020, 08:33Czytałem w recenzjach że to co miało być rewolucja czyli wszczepy są miałkie jak skurwysyn, a hakowanie to jedna i ta sama minigierka....
- hcpig
No i co konsolarze, już udowodniono że Cyberpunk śmiga na Linuxie day one dzięki nowej wersji Proton a jak tam PS4 i Xbone?
- Bień
- postuje jak opętany!
Nie wiem,nie jestem masochistą żeby odpalać tą grę na tym sprzęcie xDhcpig pisze:No i co konsolarze, już udowodniono że Cyberpunk śmiga na Linuxie day one dzięki nowej wersji Proton a jak tam PS4 i Xbone?
- TheDude
Jeszcze za czasów PlayStation 2 granie na konsoli było jednoznaczne z pięknym zjawiskiem: kupujesz grę, wkladasz do tego napędu i po prostu wszystko śmiga. Jak teraz widzę notoryczne wypuszczanie niedokończonych gier i potem przymus ściągania gigantycznych patchy to czuję srogą żenadę. Jak zwykle ktoś poszedł na łatwiznę tylko po to żeby szybciej zarobić kasę.
Bassza meg mind.
- Headcrab
- Kontakt:
Na ten moment mam wylane na tego niedokończonego crapa, może ogra się kiedyś na next-genie lub pc.
Zresztą na pc też nie jest idealnie, ludzie narzekają na słabą optymalizacje. Parę razy już czytałem posty typu: moja karta ogarniała wszystkie gry na sensownych ustawieniach, a z cyberpunkiem lipa.
To że działanie jakiejś gry na linux jest newsem, najlepiej pokazuje że to słaby system dla graczy.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
-
tomaszm
Dokładanie. Ja tam najczęściej czekam na odpowiednie spatchowanie gry i optymalizację. Zresztą mam tak górkę produkcji ,które jescz nie nie ruszyłem, że wstyd sie przyznać. Niektóre leżakują już 2 rok.