POlitykowanie

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Awatar użytkownika
Bloodcult
mistrz forumowej ceremonii

Re: POlitykowanie

08-10-2020, 11:03

Oferma pisze:
08-10-2020, 10:38
Gdzie to było, że chcącemu nie dzieje się krzywda i państwo nie ma prawa decydować za kogoś? Weź przypomnij, bo mi uciekło....
No właśnie xD
Czy aby nie brniecie tu w korwinowe liberalizmy tylko dlatego że zaadaptowało go środowisko polityczne które popieracie ? Korwinizmy spoko jeśli chodzi o ludzkie życie ale jeśli chodzi o podatki to już nie są spoko ? czy może te podatkowe już nie są spoko bo lepiej się poczujecie jak bogatszemu od was zabiorą ? :)

@dziecko Hazana
Skoro tysiąc lat temu otwarte złamanie kończyło się amputacją to jednak ktoś zadał sobie trud i pomimo cierpienia połamanych próbował ich kończyny ratować.

Dziś brak czaszki to śmierć po kilku godzinach konania ale nie zdziwi mnie jest dożyjemy czasów gdzie nie będzie to oznaczało śmierci.

@ideologia religijna czerpiąca z wierzeń pustynnych pastuchów sprzed 5 tys. lat

No i teraz to sam powtarzasz miejskie legendy że argumenty pro life to jedynie argumenty religijne. Zaraz się dowiemy że Sex Pistols to katolicy xD
Grzegorz Braun to ruski agent

http://allegro.pl/uzytkownik/bloodcult
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

08-10-2020, 11:06

Hatefire pisze:
08-10-2020, 11:00
Ascetic pisze:
08-10-2020, 10:51
są też miejsca dla lubimysifaszystówktórzypisząwierszeoobciąganiuzafajdanychkutang
Poprawiłem ;-)
;-)

pamiętajmy, że on się brzydzi. każdej inności. kulturą śmierci też się oczywiście brzydzi. ale już obfajdaną kutangą podawaną mu do paszczy to nie. taki brązowy koleżka z niego.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
nicram

08-10-2020, 11:11

Bloodcult pisze:

@dziecko Hazana
Skoro tysiąc lat temu otwarte złamanie kończyło się amputacją to jednak ktoś zadał sobie trud i pomimo cierpienia połamanych próbował ich kończyny ratować.

Dziś brak czaszki to śmierć po kilku godzinach konania ale nie zdziwi mnie jest dożyjemy czasów gdzie nie będzie to oznaczało śmierci.
Ło kurwa katolicka nie wie, że dziecko Hazana oprócz czaszki nie miało w pełni wykształconego mózgu. Co prawda bez funkcjonalnego mózgu można sobie żyć, czego dowodem jesteś ty zakłamana kurwo, ale najpierw ten mózg w postaci fizycznej trzeba posiadać...ja pierdolę kto tego zjeba w końcu wypierdoli do ścieku?
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
Ascetic

Bloodcult pisze:
Oferma pisze:
Gdzie to było, że chcącemu nie dzieje się krzywda i państwo nie ma prawa decydować za kogoś? Weź przypomnij, bo mi uciekło....
No właśnie xD
Czy aby nie brniecie tu w korwinowe liberalizmy tylko dlatego że zaadaptowało go środowisko polityczne które popieracie ? Korwinizmy spoko jeśli chodzi o ludzkie życie ale jeśli chodzi o podatki to już nie są spoko ? czy może te podatkowe już nie są spoko bo lepiej się poczujecie jak bogatszemu od was zabiorą ? :)

cymbale ludzie myślą i nie są zerojedynkowi. nie biorą wszystkiego co im się poda z całym inwentarzem. potrafią oddzielić np. aspekty ideologiczne od racjonalnych. co jeszcze raz cymbale, jest tobie obce. jak już napisane masz od tych swoich czarnuchów, to się tego trzymasz jak kato taliban. drugi cymbał jak faszol talibam. i nawet tego cymbale nie dostrzegasz w tym swoim zapętleniu, w tym swoim ustawieniu się w opozycji, że bronisz rzeczy nie do obrony.

dobra. to tyle dla cymbała na dziś.

kiedy jego wyjebanie? z tego miejsca?
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
Ascetic

08-10-2020, 11:15

nicram pisze:
Bloodcult pisze:

@dziecko Hazana

Ło kurwa katolicka nie wie, że dziecko Hazana oprócz czaszki nie miało w pełni wykształconego mózgu. Co prawda bez funkcjonalnego mózgu można sobie żyć, czego dowodem jesteś ty zakłamana kurwo, ale najpierw ten mózg w postaci fizycznej trzeba posiadać...ja pierdolę kto tego zjeba w końcu wypierdoli do ścieku?
nie myślałem o tym, ale fakt. medycyna, którą się zapewne też brzydzi, może z niego mieć pożytek . bez mózgu a pepla. jak nakręcony z jakiegoś katolskiego przekazu, ale zawsze. fascynujące.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
Hatefire

Bloodcult pisze:
Oferma pisze:
No właśnie xD

@dziecko Hazana

@ideologia religijna czerpiąca z wierzeń pustynnych pastuchów sprzed 5 tys. lat

No i teraz to sam powtarzasz miejskie legendy że argumenty pro life to jedynie argumenty religijne. Zaraz się dowiemy że Sex Pistols to katolicy xD
No tak, bo zapłacenie 2 000 zł podatku więcej, to to samo co urodzenie dziecka bez czaszki. Przecież to jest tak obraźliwe dla kobiet, które przeżyły taki dramat, że brak mi słów na komentarz. Tak się kończy łączenie katotalibanizmu z korwinizmem. Dobra rada, przed kliknięciem wyślij przeczytaj co napisałeś.

Spoko odezwij się za ileś tam lat, jak brak czaszki nie będzie wyrokiem śmierci. W przeciwieństwie do ciebie nie jestem fanatykiem i potrafię modyfikować swoje poglądy z uwagi na zmieniające się warunki.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

08-10-2020, 11:23

nicram pisze:
Bloodcult pisze:

@dziecko Hazana

Ło kurwa katolicka nie wie, że dziecko Hazana oprócz czaszki nie miało w pełni wykształconego mózgu. Co prawda bez funkcjonalnego mózgu można sobie żyć, czego dowodem jesteś ty zakłamana kurwo,
Haha KO :D
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Awatar użytkownika
Bloodcult

08-10-2020, 11:27

Hatefire pisze:
08-10-2020, 10:46
Jak pisałem byłbym szczęśliwy, gdyby państwo zapewniało takie wsparcie, żeby żadna kobieta się na to nie decydowała.
Takich aborcji jest kilka rocznie więc gdyby te pisowskie kurwy faktycznie były katolikami to by im taka opiekę zapewniły.
Hatefire pisze:
Poza tym znowu stawiasz chochoła, jakie środowiska poza katolickimi skłonne są potępiać kobietę, która dokonała aborcji?
Np. wszelkie kraje komunistyczne gdzie gospodarka ledwo cziulała zakazywany aborcji bo każdy obywatel był tam na wagę złota.

A tak na marginesie to Kościół potępia proceder a kobiety które temu procederowi się poddały mogą liczyć na pomoc (i to realną pomoc a nie sponsorowane zasięgi na fb fioletowych szmat z Razem). To samo samotne matki (które prócz pomocy materialnej mogą liczyć na brak stygmatyzacji w której przodują wyborcy PO wytykający 500+ i korposzczurowe memy o "madkach z bąbelkami")

Awatar użytkownika
Oferma
weteran forumowych bitew

08-10-2020, 11:39

Żyjesz w jakiejś innej rzeczywistości najwyraźniej
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

08-10-2020, 11:46

Oferma pisze:
08-10-2020, 11:39
Żyjesz w jakiejś innej rzeczywistości najwyraźniej
Tak, pedofila to odosobnione przypadki, jest to też instytucja cechująca się uczciwością w kwestiach finansowych jak i wszystkich innych :D
Awatar użytkownika
Hatefire

08-10-2020, 11:48

Bloodcult pisze:
08-10-2020, 11:27
Hatefire pisze:
Jak pisałem byłbym szczęśliwy, gdyby państwo zapewniało takie wsparcie, żeby żadna kobieta się na to nie decydowała.
Takich aborcji jest kilka rocznie więc gdyby te pisowskie kurwy faktycznie były katolikami to by im taka opiekę zapewniły.
Hatefire pisze:
Poza tym znowu stawiasz chochoła, jakie środowiska poza katolickimi skłonne są potępiać kobietę, która dokonała aborcji?
Np. wszelkie kraje komunistyczne gdzie gospodarka ledwo cziulała zakazywany aborcji bo każdy obywatel był tam na wagę złota.

A tak na marginesie to Kościół potępia proceder a kobiety które temu procederowi się poddały mogą liczyć na pomoc (i to realną pomoc a nie sponsorowane zasięgi na fb fioletowych szmat z Razem). To samo samotne matki (które prócz pomocy materialnej mogą liczyć na brak stygmatyzacji w której przodują wyborcy PO wytykający 500+ i korposzczurowe memy o "madkach z bąbelkami")
No a ile masz komunistycznych państw obecnie? Pisz na Pjongjang. Zresztą co ma to do rzeczy. Pełnoletnie i mogącą głosować osoby urodziły się w 2002 roku. Za 2 lata głosować będą osoby urodzone już w EU.

To, że neoliby pisały o dzieciach srających na wydmach za 500+ zostało swego czasu przez mnie mocno skrytykowane. Zresztą nie wiem czy znajdziesz większego krytyka klasizmu ode mnie na tym forum. O ile robisz za Dyżurnego Katola Forume ja robię za Dyżurnego Lewaka Forume. Zresztą akurat 500+ nawet broniłem (uważam, że jest źle realizowany, ale samej idei świadczeń na rodzinę nie kwestionuję).

Aborcja, to po prostu inna kwestia i uważam, że zakaz jest z jednej strony fikcją, z drugiej generuje szkody społeczne. na marginesie byłbym, w stnaie zaakceptować klauzulę sumienia pod pewnymi warunkami. Jest jawny spis ginekologów, którzy deklarują niewykonywanie aborcji, ale jak robią ją pokątnie to zamiast kilku lat dostają 25. Ciekawe ilu chętnych by było. Na marginesie Hazan lata dobrze zarabiał na aborcjach. Dorobił się willi w Warszawie. Oddał tą kasę, którą zarobił nas tym niecnym procederze przed nawróceniem? Czy może wartości wartościami, a pieniądze pieniędzmi?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

08-10-2020, 11:48

Zwolennikom zakazu aborcji marzy się państwo w którym urzędnik decyduje o tym, kto może dokonać aborcji a kto nie.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
Awatar użytkownika
Bloodcult

08-10-2020, 11:49

Hatefire pisze:
No tak, bo zapłacenie 2 000 zł podatku więcej, to to samo co urodzenie dziecka bez czaszki. Przecież to jest tak obraźliwe dla kobiet, które przeżyły taki dramat, że brak mi słów na komentarz. Tak się kończy łączenie katotalibanizmu z korwinizmem. Dobra rada, przed kliknięciem wyślij przeczytaj co napisałeś.
Po pierwsze Oferma pisał o wyrzutach sumienia a nie urodzeniu dziecka bez czaszki. Skoro korwinizmy są spoko jeśli chodzi o wolność w kwestii wybór pomiędzy życiem a śmiercią to nie powinny być problemem jeśli chodzi o tak proste moralnie kwestie jak podatki.

A ty nie baw się w WaszJudasza i czytaj że zrozumieniem oraz nie reaguj histerią, dobrze ?

Awatar użytkownika
Hatefire

08-10-2020, 12:02

Bloodcult pisze:
08-10-2020, 11:49
Po pierwsze Oferma pisał o wyrzutach sumienia a nie urodzeniu dziecka bez czaszki. Skoro korwinizmy są spoko jeśli chodzi o wolność w kwestii wybór pomiędzy życiem a śmiercią to nie powinny być problemem jeśli chodzi o tak proste moralnie kwestie jak podatki.

A ty nie baw się w WaszJudasza i czytaj że zrozumieniem oraz nie reaguj histerią, dobrze ?
Po pierwsze dlaczego piszesz do mnie o korwiniźmie? Go chyba nawet nie lubię bardziej niż Episkopatu :-)

Nie reaguje histerią, piszę co uważam i tyle i jestem w tym z grubsza konsekwentny. Nie rozumiem, co do mnie piszesz w takim razie.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Hatefire

08-10-2020, 12:49

Adam Wajrak pisze:Przewodniczącym Rady Naukowej Roztoczańskiego Parku Narodowego został profesor KUL z katedry Historii Liturgii, a jego zastępcą jego doktorant z teologii.
Czy ten kraj może być śmieszniejszy?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
nicram

08-10-2020, 13:02

Hatefire pisze:
Adam Wajrak pisze:Przewodniczącym Rady Naukowej Roztoczańskiego Parku Narodowego został profesor KUL z katedry Historii Liturgii, a jego zastępcą jego doktorant z teologii.
Zapewne może. Tylko jeszcze o tym nie wiemy.
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
Hatefire

08-10-2020, 13:13

nicram pisze:
08-10-2020, 13:02
Zapewne może. Tylko jeszcze o tym nie wiemy.
Fakt. Skoro za naukę i edukację będzie odpowiadał człowiek o mentalności, rozumieniu świata i kapitale kulturowym wiejskiego kościelnego, to wszystkiego można się spodziewać.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

08-10-2020, 13:15

Hatefire pisze:
Może. Gdyby to było złe to Bóg by inaczej świat stworzył.
Pacjent

08-10-2020, 13:16

Hatefire pisze:
Przecież od wielu lat mamy zarząd elektrowni atomowej, której nie ma.
PS. Najśmieszniejsze jest, że taka upolityczniona rada w ogóle istnieje, ale w tym lewactwo nie widzi problemu. Problem jest wtedy gdy kasę ssie ten kogo się nie lubi.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
bartwa

08-10-2020, 13:38

Ten kraj to kpina, to chyba żadne odkrycie, prawda?
Wazniejsze jest - kiedy zaczyna się życie, no KIEDY? Przecież od odpowiedzi na to pytanie zależy wszystko!
Ja pierdolę...
ODPOWIEDZ