AZARATH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Oferma
- weteran forumowych bitew
Re: AZARATH
A ja jestem ciekaw. Skullripper na wokalu przywrócił koncertowo ducha starego Azarath, wiec ciekawe czy studyjnie też tą drogą pójdą
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
- ozob
- zahartowany metalizator
No wieje Behemtoth z okladki. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- nagrobek
bardzo ładny obraz, wieszałbym na ścianie
- vicek
-
- rasowy masterfulowicz
Marek kompletnie nie pasowal do azarath. Nowy jest o wiele, wiele lepszy
KVLT lizania CZASZKI
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
zjedz mój chuj.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
- rasowy masterfulowicz
Nie no, momentami, szczególnie 5 brzmi jak behe na lekko cyklu sterydowym. Rumburak na racje
KVLT lizania CZASZKI
- vicek
Pan_Kimono pisze: ↑01-10-2020, 16:07Marek kompletnie nie pasowal do azarath. Nowy jest o wiele, wiele lepszy
Jest dokładnie inaczej
-
- rasowy masterfulowicz
Brzmi bardziej jak bruno wiec jak najbardziej na plus. Widziales na zywo? Ja widzialem obu w Azarath i nowy w opor lepiej pasuje do tej kapeli
KVLT lizania CZASZKI
- vicek
Blackowe wokale >>>>>>> DeathowePan_Kimono pisze: ↑01-10-2020, 17:55Brzmi bardziej jak bruno wiec jak najbardziej na plus. Widziales na zywo? Ja widzialem obu w Azarath i nowy w opor lepiej pasuje do tej kapeli
-
- rasowy masterfulowicz
no do dwoch ostatnich plyt moze taki wokal pasuje, na 1-4 Bruno dzieli i rzadzi, nie wyobrazam sobie tam wokalu Necrosodoma
KVLT lizania CZASZKI
- vicek
Najlepsze nagrał na prajs da beastPan_Kimono pisze: ↑01-10-2020, 18:01no do dwoch ostatnich plyt moze taki wokal pasuje, na 1-4 Bruno dzieli i rzadzi, nie wyobrazam sobie tam wokalu Necrosodoma
-
A czy po okładce już wiecie jak będzie brzmiał werbel?
Ja pierdole... Ale z niektórych z was to tępe zjeby
Kurwa, kto was płodził? Dajcie namiar, obiecuję że was pomszczę 
- trup
Nie. Rumburak nie ma racji. Gdzie tam kurwa Behemoth. Bo Inferno tam gra? Jprdl.Pan_Kimono pisze: ↑01-10-2020, 17:24Nie no, momentami, szczególnie 5 brzmi jak behe na lekko cyklu sterydowym. Rumburak na racje
-
- rasowy masterfulowicz
- Rumburak
Nie przegadasz gościa który nie słyszy różnicy pomiędzy płytami 1-4 a 5-6 i nie dostrzega w jakim kierunku to poszło. Niestety wszystko wskazuje na to, że ten słodziutki safanduła, jest głuchy jak spróchniały pniak.
- nicram
Dwie ostatnie płyty moim zdaniem mają więcej wspólnego z Behemoth niż z płytami 1-4 Azarath. Zarówno klimat, produkcja i solówki mi się w każdym bądź razie z Behemoth kojarzą. "Blasphemers Malediction" postawiłbym gdzieś między "The Apostasy" a "Evangelion". Posłuchaj na przykład "The Slain God " czy "At the Gates of Understanding " z "In Extremis". Te kawałki spokojnie mogłyby się znaleźć na "The Satanist". I żeby nie było, w przeciwieństwie do "Blasphemers Malediction" którą uważam za całkowicie niestrawną płytę przez chujowe wokale, których wszędzie pełno, to "In Extremis" mi się całkiem podoba.trup pisze: ↑01-10-2020, 22:09Nie. Rumburak nie ma racji. Gdzie tam kurwa Behemoth. Bo Inferno tam gra? Jprdl.Pan_Kimono pisze: ↑01-10-2020, 17:24Nie no, momentami, szczególnie 5 brzmi jak behe na lekko cyklu sterydowym. Rumburak na racje
all the monsters will break your heart
- trup
Różnice między płytami z Brunem a płytami z Necrosodomem są oczywiste. 4 pierwsze to jest dzicz i rozpierdol. 2 ostatnie to już bardziej skomplikowane twory. Co kto lubi. Azarath skoczył do przodu mocno. Ale zestawianie tego z Behemoth to chuj nie recenzja.
- nicram
Wyraźne wpływy i podobny kierunek raczej bym powiedział. W sumie nie dziwne skoro dwie ostatnie płyty w dużej części (o ile nie w całości) napisał Inferno. Nie mam zamiaru się spierać czy ktoś słyszy Behemoth w Azarath czy też nie. Ja tam słyszę i w sumie nie mam nic przeciwko dopóki jest to na dobrym poziomie (a "In Extremis" jest), tylko wolałem jednak muzykę z płyt 1-4, gdzie tożsamość zespołu była mi bliższa.
all the monsters will break your heart
-
- rasowy masterfulowicz
Jezu jak nicram sie ze mna zgadza to musi cos w tym byc:D Nawet mnialem pisac, ze to plytki które spokojnie pasuja do Behe z okresu evangelion.
Wzyciu nie okreslilbym plyt 1-4 jako prostsze czy mniej skomplikowane. To wlasnie tam dzialo sie duzo wiecej niz na kolejnych. Poza tym od 5 w gore to juz bardziej muzyka user friendly
KVLT lizania CZASZKI