Jak Dacia do Maćka z Klanu
Wasza hulajka
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
- Medard
- Drone
- Medard
Re: Wasza hulajka
Przecież mieszkasz w centrum, gdzie się tak zdążysz spocić? Gdy widzę debili przemykających po chodnikach przy samych ogrodzeniach i między ludźmi z zawrotną prędkością to mi się nóż w kieszeni otwiera. Jebałbym bez litości.
[/quote]
W centrum, nawet w gminie centrum
A 7 km do roboty trzeba zrobić.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- maciek z klanu
Jakbym miał więcej kasy kupił bym co innego wiadomo. Ale hulajnogi jak zjeb bym nie kupił nigdy.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
[V]
Bardziej Organek, Czesław śpiewa, Dawid Podsiadło i tym podobne, takie mam rakowe skojarzenia. Jeszcze torba na ramię, vege żarcie i woda z bajeranckiej chromowanej butelki
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Medard
I Opeth po heritage na słuchawkach
Wszystko się zgadza,
pedałowanie jest hetero, a stanie i popychanie homo.
- Rumburak
- rasowy masterfulowicz
Kurwa, jak zobaczyłem ten temat, to od razu wiedziałem kto jest jego ojcem. Medard, weź jeszcze załóż temat o goleniu i pielęgnacji pizdy. Będzie komplet. Jak kurwa dorosły, 50 letni facet nie wstydzi się popierdalać hulajnogą do roboty. Idź pan w chuj.
-
[V]
Hahaha, jeblem.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Medard
Gdzieś już pisałem, że 50 lat będę miał za kolejne 25 lat?
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Tytul tematu na pierwszy rzut oka wyglada jak "wasza stulejka" i chyba nie jest to przypadek, ze tak wlasnie wyglada
woodpecker from space
-
Pelson
- rasowy masterfulowicz
Jest. Gdy ślęczysz godzinami nad katalogami z kosiarkami do trawy i nie wiesz co wybrać.Triceratops pisze: ↑08-06-2020, 22:22W sumie tak, wiekszej oznaki pierdzielizmu starczego niz elektryczna hulajnoga nie ma.
Odpowiadając na niezadane pytanie-tak, właśnie to przechodzę.
Kurwa.
Co do "hulajki"- nie ma wg mnie lepszego rozróżnienia α <-> β i związanej z tym pojemności wyrzutowej własnego nabiału niż cenzus posiadania tego przedmiotu. Masz- czyli jesteś już po autokastracji i radośnie dołączyłeś do grona simpów.
- uglak
Pamiętaj, że tutaj są głównie starzy ludzie i trzeba wprowadzać nowe wyrażenia razem z wytłumaczeniem...
A skoro juz jesteśmy przy narzekaniu starych ludzi:
"Jak po pobiciach". Chirurg z Warszawy opisał, jak "składał" twarz 19-latka – ostrzega przed hulajnogami
https://natemat.pl/281815,coraz-wiecej- ... ia-szczeki
Guilty of being right
-
Pelson
- rasowy masterfulowicz
Mea culpa, bije się w piersi. Ale pisałem to do Medarda, on ma 25 lat i hulajkę, więc simpowanie, że się tak wyrażę, ma we krwi i z pewnością wie co ten termin oznacza. Reszta forumowej geriatrii se wygugla.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
-
Nasum
Myślałem, że to temat Wasze hulanki - czyli najsroższe imprezy jakie przeżyliście, a tu temat o hulajnogach 
- Rumburak
- rasowy masterfulowicz
No a jak ? Zaraz naoglądam się filmów od których rosną mięśnie, odpalę passata 1,9 tdi w kombiaku i zacznę rozjeżdżać hulajnogowych stulejarzy. Stulejarz do rowu a stulejka/hulejka do bagażnika. Jak zobaczę emeryta na hulajce to docisnę gaz do dechy i jeb w dziada. Pewnikiem będzie to Medard.
- Drone
Ułożyłem równanie godnościowe, jeśli chodzi o środki transportu osobistego:
samochód > motocykl godny (a la Harley) > motocykl sportowy >>>>>>>> rower szosowy (kolażówka) > rower górski >>>>> motorower > skuter >>>> rower miejski >>>>>>>>>>>>>>>>>>> jazda na łabędziu w lunaparku >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> hulajnoga
samochód > motocykl godny (a la Harley) > motocykl sportowy >>>>>>>> rower szosowy (kolażówka) > rower górski >>>>> motorower > skuter >>>> rower miejski >>>>>>>>>>>>>>>>>>> jazda na łabędziu w lunaparku >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> hulajnoga
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
pr0metheus
Chyba ze to będzie hulajka z płachtą przeciwdeszczową i okienkem. Wtedy wiedz, ze trafiłeś w karkasa.Rumburak pisze: ↑09-06-2020, 10:19No a jak ? Zaraz naoglądam się filmów od których rosną mięśnie, odpalę passata 1,9 tdi w kombiaku i zacznę rozjeżdżać hulajnogowych stulejarzy. Stulejarz do rowu a stulejka/hulejka do bagażnika. Jak zobaczę emeryta na hulajce to docisnę gaz do dechy i jeb w dziada. Pewnikiem będzie to Medard.
-
est
Tylko teleportacja. Reszta jest nieelegancka.Drone pisze: ↑09-06-2020, 10:26Ułożyłem równanie godnościowe, jeśli chodzi o środki transportu osobistego: