ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
uglak
mistrz forumowej ceremonii

Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II

03-06-2020, 18:26

Ascetic pisze:
03-06-2020, 18:13
a zwykłych imbecyli aresztowanych 3 dni temu:

Obrazek
Też uważam za skandaliczne, że tak mało ich aresztują ;-)
Guilty of being right
Pacjent
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

03-06-2020, 18:37

W sieci krążą setki filmików gdzie całe hordy Murzynów dokonują napadów i kradzieży. Zdaje się, że to jest ta sama banda i stąd tak mało aresztowań.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
Ascetic

uglak pisze:
Ascetic pisze:

Obrazek
rozumiem. :D pewnie jeszcze lepiej by było, żeby nie skończyło się na tych czterech dotychczasowych trupach. tak na dzisiaj/ wczoraj wygląda, że wygasa, więc mokre sny (nie moje) mogą się nie ziścić. jak mam zupełnie inne oczekiwania i sympatie inaczej umiejscowione a wygląda, że trump jednak dobrze to rozegrał. z jego punktu widzenia. zestawił dwie strony przeciwko sobie. zasrany z bunkra zamówił w dostawie gwardię n. i jest jak jest. no i ta rzeczywiście policja ichnia jakaś taka spolegliwa. nawet karabin ak-piętnaście dali sobie odebrać. ok. później poprosili o zwrot. tak było. nie kłamię.
Poro
Awatar użytkownika
Bloodcult

03-06-2020, 18:44

Co zyskał na zestawieniu dwóch stron przeciwko sobie ?
Grzegorz Braun to ruski agent

http://allegro.pl/uzytkownik/bloodcult
Awatar użytkownika
Ascetic

03-06-2020, 18:45

Pacjent pisze:
W sieci krążą setki filmików gdzie całe hordy Murzynów dokonują napadów i kradzieży. Zdaje się, że to jest ta sama banda i stąd tak mało aresztowań.
nawet miliony. jeden i każdy poszczególny w 30 ujęciach. np. jak rednek z flagą dostaje gonga. drugi jak dzicz wali obrońców sklepu z lewej a później dechą. ten też w 30 kolejnych. i te gdzie zawodnik-nigga-mma zaprasza wypierdalać białasów-szczyli. i te sławetne jak koleś z młotkiem skuwa bruk i go tajniak zwija. śmiech na sali. bo? bo jakby te czarne było takie złe, to ta masa, która już chyba teraz znów wędruje po miastach usa, się choćby w tych 12 mitycznych procentach wzięła za robotę, nie byłoby co zbierać. podsumowując. może warto samemu wyrobić sobie opinie, przysiąść też samemu. zobaczyć kilka live'ów, a nawet naumiać się angielskiego i poczytać twitty i może się wyklaruje inny obraz niż ten podsuwany pod nos.
Poro
Awatar użytkownika
uglak

03-06-2020, 18:47

Ascetic pisze:
uglak pisze:
Ascetic pisze:

Obrazek
rozumiem. :D pewnie jeszcze lepiej by było, żeby nie skończyło się na tych czterech dotychczasowych trupach. tak na dzisiaj/ wczoraj wygląda, że wygasa, więc mokre sny (nie moje) mogą się nie ziścić. jak mam zupełnie inne oczekiwania i sympatie inaczej umiejscowione a wygląda, że trump jednak dobrze to rozegrał. z jego punktu widzenia. zestawił dwie strony przeciwko sobie. zasrany z bunkra zamówił w dostawie gwardię n. i jest jak jest. no i ta rzeczywiście policja ichnia jakaś taka spolegliwa. nawet karabin ak-piętnaście dali sobie odebrać. ok. później poprosili o zwrot. tak było. nie kłamię.
Trupów już wczoraj było co najmniej trzynaście:
https://en.wikipedia.org/wiki/George_Fl ... sts#Deaths
Guilty of being right
Pan_Kimono
rasowy masterfulowicz

03-06-2020, 18:53

Trump zestawil strony przeciwko sobie? a to nowosc. Bo to raczej demokraci od początku jego kadencji grzali temat na dokładnie tych emocjach ktore teraz wybuchnęły.
KVLT lizania CZASZKI
Awatar użytkownika
Ascetic

@ uglak

ok. nie mam specjalnej satysfakcji z tej konkretnie statystyki i mi ona umknęła. no sorry :D

a jak tam po drugiej stronie?
Ostatnio zmieniony 03-06-2020, 18:58 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
Awatar użytkownika
Ascetic

03-06-2020, 18:58

Pan_Kimono pisze:
Trump zestawil strony przeciwko sobie? a to nowosc. Bo to raczej demokraci od początku jego kadencji grzali temat na dokładnie tych emocjach ktore teraz wybuchnęły.
a nie jest tak, że stawianie antify jako, gównego prowotora i zadymiarza nie polaryzuje stron. nie słyszałem z jego ust wypowiedzi, że to BLM plądruje sklepy. a tak chyba też jest? retoryka trumpa jest jasna i stawia tylko po jednej stronie wroga.
i jeszcze kilka. jak np. ten z cegłą oddawaną.

główna retoryka jest taka, że to antifa dymi, co czarni moim zdaniem podłapali, bo jakby nie patrzeć to ich protest i im się jakoś to specjalnie nie podoba, że ktoś im chciał przejąć impreze.

wczoraj oglądając strimy nie widziałem antifiarzy. moja ocena jest taka, że na tą chwilę to riot czarnych. o tym piszę.

dodam, że czarna brać by rozkurwiła w drobny mak tą gwardię. nawet ze względu na skalę. i coby nie mówić o tym jakim idiotom jest trump, to tego błędu nie popełnia i woli zestawić dwie strony na zasadzie, gdzie d∑óch się bije tam trzeci korzysta.
Poro
Awatar użytkownika
uglak

03-06-2020, 19:16

Ascetic pisze:
To chyba ten :
Rumburak pisze:
03-06-2020, 12:24
Typowy przykład pazia dopuszczonego do pańskiego stołu
Guilty of being right
Pan_Kimono
rasowy masterfulowicz

03-06-2020, 19:33

Ascetic pisze:
Pan_Kimono pisze:
a nie jest tak, że stawianie antify jako, gównego prowotora i zadymiarza nie polaryzuje stron. nie słyszałem z jego ust wypowiedzi, że to BLM plądruje sklepy. a tak chyba też jest? retoryka trumpa jest jasna i stawia tylko po jednej stronie wroga.

główna retoryka jest taka, że to antifa dymi, co czarni moim zdaniem podłapali, bo jakby nie patrzeć to ich protest i im się jakoś to specjalnie nie podoba, że ktoś im chciał przejąć impreze.

wczoraj oglądając strimy nie widziałem antifiarzy. moja ocena jest taka, że na tą chwilę to riot czarnych. o tym piszę.

dodam, że czarna brać by rozkurwiła w drobny mak tą gwardię. nawet ze względu na skalę. i coby nie mówić o tym jakim idiotom jest trump, to tego błędu nie popełnia i woli zestawić dwie strony na zasadzie, gdzie d∑óch się bije tam trzeci korzysta.
Nie to nie tak, od lat Antifa namawiala do takich dzialan przeciwko trumpowi. Dodatkowo Antifa ma zajebiste poparcie mediow i establiszmentu demokratow (oczywiscie sa traktoweani calkowicie instrumentalnie). Bylo to widoczne juz wczesniej przy innych zamieszkach (Trevon Martin etc). Teraz to wszystko pierdolnęło. Oczywiście, Trump nie może powiedzieć ze to BLM czy czarni bo by go po prostu zjedli. Musiałby nie mieć kompletnie instynktu samozachowawczego zeby to zrobic.

Fladrowanie sklepów to nawet nie tyle czarni (chociaż są w zdecydowanej większości) co po prostu bydlęta z getta poszły na gratisy. O martwym murzynie nikt nie pamięta, co najwyżej stal się wygodna wymówką w przypadku złapania lub pytań dziennikarzy.

Nic by nie rozkurwili - NG stoi w miejscu żeby nie zaogniać konfliktu jeszcze bardziej. Ostatnie czego potrzebuje trump to kilku martwych czarnych męczenników (chuj ze z kradzionym telewizorem pod pacha). Ciekawe tylko, co będzie gdy do akcji wkroczy regularne wojsko, wtedy sie skończy święto dżungli, bo szweje są szkoleni do zupełnie innych działań
KVLT lizania CZASZKI
Pan_Kimono
rasowy masterfulowicz

03-06-2020, 19:37

Swoją drogą to ciarki przechodzą jak człowiek przypomni sobie to co mówił Jurij Bezmienow. Wszystko się sprawdza co do joty i to w takiej kolejności jak powiedział. Do tego miesiąca nie wierzyłem, że to może się tak skończyć.
KVLT lizania CZASZKI
Awatar użytkownika
Ascetic

03-06-2020, 19:44

odnoszę wrażenie, że mimo wszystko napisałeś to co ja. przynajmniej takie są dwa wnioski. tu i tam.

co do rozkurwienia. tutaj się nie zgadzamy. dzisiaj usłyszałem, że w jednym z miast gdzie były zamieszki, w 91, czy 92, 50% substancji miasta jak zostało to ładnie nazwane zostało zdewastowane. z tego co ja widziałem wczoraj, juz się pojawiają pastorzy miłości i nienawiści oraz mocno zbudowani panowie czarnego koloru. mównice. platformy. ręka do góry. w dość charaktersytycznym czarno panterowym geście. ja tam nie znam na tyle polityce amerykańskiej, żeby ocenić na ile to może być wykorzystane. ale, jak są siły zainteresowane to na pewno będą się starały pożywić. wczoraj/ dzisiaj w nocy siadło trochę. ale czarni nie robią. biali zresztą też nie. pamiętajmy, że tam jest lawinowy skok bezrobocia. nawet do 20% w niektórych miejscach. skończą się gratisy i wyścigi z policją i być może zacznie się coś mocniejszego. czego próbą była właśnie próba dostanie się do białego domu. w tej kwestii mam jasne oczekiwania, ale oczywiśnie nie wiem jak będzie. jednego jestem pewien, że jest to duża skala zjawiska i te kilka czołgów rozrzucone po 140 miastach sprawy nie załatwi. bo tak jak napisałem. nie jest to impreza w jednym mieście a kilkudziesięciu. a pochody to nie nasz tramwajno a rzesze ludzi idące w dziesiątkach tysięcy.
Ostatnio zmieniony 03-06-2020, 19:51 przez Ascetic, łącznie zmieniany 2 razy.
Poro
Pacjent

03-06-2020, 19:45

Dodatkowego smaczku całej tej sprawie dodaje fakt, że Antifa powstała z inicjatywy Stasi jako Komitet Antyfaszystowskich Bojowników Ruchu Oporu w NRD, co być może wyjaśnia dlaczego niektórzy tutaj jej bronią. :D
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
Ascetic

03-06-2020, 19:46

Pacjent pisze:
Dodatkowego smaczku całej tej sprawie dodaje fakt, że Antifa powstała z inicjatywy Stasi jako Komitet Antyfaszystowskich Bojowników Ruchu Oporu w NRD, co być może wyjaśnia dlaczego niektórzy tutaj jej bronią. :D
pamiętaj żeby się nie zesrać. bo już wyczuwam, że nie trzymasz dobrze z radości, że trampek chce zdelegalizować jakąś póki co śmieszną bandę dzieciaków.

a i jakby ta mityczna antifa była taka mocarna i niebezpieczna to jeden grubas by kilka dni temu sobie tak nie przespacerował przed tą nieśmiałą młodzieżą. wiesz o czym mowa bo sam ten żenujący filmik zamieszczałeś.
Poro
dcd
postuje jak opętany!

03-06-2020, 19:57

Pacjent pisze:
Podaj źródło tych rewelacji.
Pacjent

03-06-2020, 20:01

dcd pisze:
Pacjent pisze:
Obrazek
Ascetic pisze:
Pacjent pisze:
pamiętaj żeby się nie zesrać. bo już wyczuwam, że nie trzymasz dobrze z radości, że trampek chce zdelegalizować jakąś póki co śmieszną bandę dzieciaków.

a i jakby ta mityczna antifa była taka mocarna i niebezpieczna to jeden grubas by kilka dni temu sobie tak nie przespacerował przed tą nieśmiałą młodzieżą. wiesz o czym mowa bo sam ten żenujący filmik zamieszczałeś.
Oni może są śmieszni w Polsce gdzie przegrywają kryterium uliczne i dlatego siedzą cicho, ale przyssali się do budżetów paru miast. Natomiast w innych państwach stosują głównie przemoc wpisując się w definicję terroryzmu: różnie umotywowane, najczęściej ideologicznie, planowane i zorganizowane działania przestępcze pojedynczych osób lub grup, w celu wymuszenia od władz państwowych i społeczeństwa określonych zachowań i świadczeń, często naruszające dobra osób postronnych; działania te są realizowane z całą bezwzględnością, za pomocą różnych środków (nacisk psychiczny, przemoc fizyczna, użycie broni i ładunków wybuchowych), w warunkach specjalnie nadanego im rozgłosu i celowo wytworzonego w społeczeństwie lęku[
Poza tym są finansowani z "zewnątrz". W USA w takich przypadkach należy się zarejestrować jako agentura. Oni pewnie tego nie robią i z tego tytułu też mogą być na cenzurowanym.
mocny2_3
rasowy masterfulowicz

03-06-2020, 20:02

Jr Smith(Nuggets, Knicks, Cleveland) też sie dobrze bawi :D
Awatar użytkownika
Ascetic

03-06-2020, 20:08

Pacjent pisze:
03-06-2020, 20:01
dcd pisze:
Pacjent pisze:
Obrazek
Ascetic pisze:
Pacjent pisze:

Oni może są śmieszni w Polsce gdzie przegrywają kryterium uliczne i dlatego siedzą cicho, ale przyssali się do budżetów paru miast. Natomiast w innych państwach stosują głównie przemoc wpisując się w definicję terroryzmu: różnie umotywowane, najczęściej ideologicznie, planowane i zorganizowane działania przestępcze pojedynczych osób lub grup, w celu wymuszenia od władz państwowych i społeczeństwa określonych zachowań i świadczeń, często naruszające dobra osób postronnych; działania te są realizowane z całą bezwzględnością, za pomocą różnych środków (nacisk psychiczny, przemoc fizyczna, użycie broni i ładunków wybuchowych), w warunkach specjalnie nadanego im rozgłosu i celowo wytworzonego w społeczeństwie lęku[
Poza tym są finansowani z "zewnątrz". W USA w takich przypadkach należy się zarejestrować jako agentura. Oni pewnie tego nie robią i z tego tytułu też mogą być na cenzurowanym.
nie byłbym takim kozakiem, bo może stać się tak, że niektóre sms'y, czy wpisy z komunikacji na fejsie od twoich ziomeczków też będą się klasyfikować jako namawianie do nienawiści rasowej, przemocy a nawet terroryzm. także bym się tak nie nakręcał. bo miecz może okazać się obosieczny. to tylko i wyłącznie kwestia zmiany warty.

a z tym finansowaniem to nawet nie ma jak skomentować. nawet nie chce mi się pisać kto u nas i w europe pompuje kase w takich kanapowych faszystów. bo to jakby rozmowa o usa a nie tym co zawsze.
Ostatnio zmieniony 03-06-2020, 20:17 przez Ascetic, łącznie zmieniany 2 razy.
Poro
Nasum

03-06-2020, 20:09

Hatefire pisze:
02-06-2020, 22:21
Nie ma co pisać apokaliptycznych scenariuszy. To w USA norma. Pamięta ktoś jeszcze zamieszki po śmierci Rodneya Kinga w 91? Jasne teraz są większe, bo i było to wyjątkowo bezczelne. To nie była jakaś "szara" sytuacja, że uciekał i dostał w plecy, tylko duże miasto, środek dnia, filmujący ludzie wokoło. Do tego kryzys i rosnące bezrobocie, które pewnie zwiększa frustrację. Niemniej nie ma co siać paniki, to się tam powtarza co jakiś czas na większą lub mniejszą skalę.

Chciałem własnie przytoczyć ten przykład. Wtedy też polała się krew, zginęły 63 osoby a straty materialne wyceniono na miliard dolarów. Co ciekawe, wtedy czarni tez wyszli kraść i podpalać. Część z protestujących to zapewne jacyś ideowcy, ludzie którzy chcą zmienić świat, a wstawienie czarnego punktu na tablicy na facebooku im nie wystarcza, więc chcą wyjść na ulicę z transparentem w ręku... Druga grupa to pospolite szumowiny, które podpinają się pod tych pierwszych, zadymiarze którzy dla frajdy rozpierdolą stojace auta, okradna sklep by mieć nowe fajne ciuchy czy sprzęt, i do tych, to powinni strzelać bez litości. Tylko odróżnij tu jednych od drugich..

Upadku Stanów jednak nie przewiduję. Takie bunty bez jasno okreslonego lidera w końcu same się wypalają.
ODPOWIEDZ