Właśnie o tych piszę, nadleśnictwo Marcule, widać znasz dobrze temat

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Właśnie o tych piszę, nadleśnictwo Marcule, widać znasz dobrze temat
Co robiłeś w moim mieście?Medard pisze:Skąd takie duże różnice w cenach paliwa? Wczoraj tankowałem w Starachowicach w sieciówce 3,75/l, to samo (?) paliwo w stolicy 4,20/l.
Nawiasem mówiąc bogate społeczeństwo macie w tych Starachowicach, o stolycy nie wspominając.
Po upadku fabryki samochodów podobno bieda w Starachowicach panuje, ale nie znam aż tak dobrze tego regionu.535 pisze: ↑09-05-2020, 21:20Nawiasem mówiąc bogate społeczeństwo macie w tych Starachowicach, o stolycy nie wspominając.
https://www.autocentrum.pl/stacje-paliw ... 11-krakow/
Jakie spoleczenstwo taka czarodziejka, komentarz pierwszy lepszy z brzegu:pr0metheus pisze: ↑09-05-2020, 18:54aj,waj, jak mnie wkurwia ostatnio ta piosenka dla smutnych zakompleksionych cyganek
"ruszamy w dal, zakleciem otwieram drzwi" - chyba kayah na stare lata zostala kurwą czarodziejką
Tak właśnie jest. Zanim się obejrzeliśmy wszystko zdążyło tak skurwieć, że nie można bez skoku ciśnienia włączyć zwyczajnego radia. Na szczęście ostatnio nie muszę przebywać w miejscach, gdzie gra "muzyka ogólnego zastosowania".Bless this tongue pisze: ↑09-05-2020, 22:22Jakie spoleczenstwo taka czarodziejka, komentarz pierwszy lepszy z brzegu:pr0metheus pisze: ↑09-05-2020, 18:54aj,waj, jak mnie wkurwia ostatnio ta piosenka dla smutnych zakompleksionych cyganek
"ruszamy w dal, zakleciem otwieram drzwi" - chyba kayah na stare lata zostala kurwą czarodziejką
Viki w wieku 12 lat: tworzy piosenki i wybitnymi Polskimi artystami
Ja w wieku 13 lat: zamykam wolno lodówkę żeby zobaczyć moment kiedy gaśnie światełko
Napiszesz: gimbaza, ale ja nie jestem tak do konca przekonany.. to jednak poziom naszych obecnych elit.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo