sympatyczne :) cdn :)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Kilka dni temu zacząłem oglądać, bardzo mnie cieszą Twoje słowa - chyba nie mam się co obawiać, że serial spierdoli się po tak miło zawiązanej znajomości.Sgt. Barnes pisze:Nowy sezon Ozark bardzo dobry, a bałem się, że nie będą mieli pomysłu. A w czwartym odcinku jakiż piękny motyw z udziałem...Brujerii :-)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Nie inaczej, wręcz śmiem twierdzić, że to chyba najlepszy sezon. :) Z tą Brujerią niezły patent, ale w filmie nie wzięli pod uwagę, że gość mógł być fanem i wtedy to nie byłyby tortury. ;)Sgt. Barnes pisze:Nowy sezon Ozark bardzo dobry, a bałem się, że nie będą mieli pomysłu. A w czwartym odcinku jakiż piękny motyw z udziałem...Brujerii :-)
Plagueis pisze: Nie inaczej, wręcz śmiem twierdzić, że to chyba najlepszy sezon. :) Z tą Brujerią niezły patent, ale w filmie nie wzięli pod uwagę, że gość mógł być fanem i wtedy to nie byłyby tortury. ;)
Nie wiem, ale dopiero co skończyłem Narcos Mexico, a następny sezon za rok, więc właśnie ściągam. Poleci po Faudzie ;-)devastator77 pisze:Czy ktoś z kolegów oglądał serial Queen of the South?Z tego co widzę są trzy sezony,warto?
Skończyłem na 5. odcinku, bo poziom absurdu przebił sufit. Nie dało się tego oglądać bez śmiechu, utracili absolutnie ułamki jakiejkolwiek wiarygodności, bez której nie da się niczego oglądać. Od początku to było naiwne głupie i naciągane, ale dało się na to patrzeć, na początku 5. odc. jednak nie mogłem już w sobie wskórać masochistycznej woli, by kontynuować.maciek z klanu pisze:Niestety czym dalej tym dużo gorzej. Tak mówiła żona.Ubzdur pisze:Włączyłem Freuda na Netflixie. Po dwóch odcinkach polecam! Zupełnie nie ma tam psychoanalizy, tematów wyzwolenia seksualnego, żydowskiej myśli polityczno społecznej z początku XX. wieku, jest za to czysta rozrywka, tandetnie naciągana historia, efekty specjalne, mroczny klimat, wszystko ociera się o parodię. Nie zniósłbym kolejnej apologii tego pokracznego szarlatana, także bardzo ucieszyła mnie taka bajka. Czysta bezmyślna rozrywka! Polecam!
kapitalny, momentami naciagany i przesadzony ale swietnie sie to oglada. Dodatkowo fajnie pokazany sralnik jakim jest tamta okolica i wzglednie obiektywny, czyli wszyscy maja brudne rece.uglak pisze:No to zaczynamy.