trup pisze:Wiesz co. Miałem napisać Ci co robię w ciągu dnia... a jest tego trochę... ale... po co? :-)
Propaganda? to są chyba informacje? może po prostu lubię, żeby nie umknęło coś w tym pierdolniku.
Śledzę to co robi ta ekipa. Wyjątkowo. A dużo robi za plecami, pod powierzchnią. coraz więcej tajemnic. zakazów. bezkarności. A zmierza to chyba w jednym kierunku. Autorytarnym. Dno upadek. Mafia. A reszta klasy politycznej (większość), to jakieś ułomne towarzystwo, potykające się o własne nogi, dające się wodzić za nos, jak dzieci we mgle. Żal patrzeć. A to co robi ta "kompetentna" drużyna u władzy, i żądna tej władzy, oddziałuje na codzienność, coraz bardziej. Bezkarność. Bezprawie. Kary. Dlatego śledzę bo to widzę. Wiele osób chyba dopiero zaczyna to też dostrzegać. Może za późno?
Drażnią CIę moje wrzutki? nie czytaj.
a kto mówi, że czytam?
co do porad to też mam dla Ciebie taką jedną. zacznij dodawać coś od siebie. to moim zdaniem ciekawsze i potencjalnie bardziej wartościowe niż ogólnodostępne przeklejanki.
zresztą. to wszystko nie zmienia i tak postaci, że dobrze nie ruszysz, nawet jakbyś wstawał o 5tej i siadasz do forume i lecisz z polityką. pasjonujące.