Fajny film, no i bardzo fajna Monica, znaczy się Malena.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Mocno czekam, może jutro uda się obejrzecŻułek pisze:
kurwa, napisali Dramat / Komedia / Kryminał ale gdzie tam jest komedia to ja nie wiem
Sandler przez cały film drze ryja i kręci się jak gówno w przereblu
dałem się nabrać na "ciekawą końcówke" ale kurwa jakbym znał takiego typa to bym zrobił dokładnie to samo co w fimie, dla mnie zero zaskoczenia i nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuda w huj, dawno tak irytującej roli nie widziałem
bardzo fajnie wyszedł, warto.Harlequin pisze:Mocno czekam, może jutro uda się obejrzecŻułek pisze:
kurwa, napisali Dramat / Komedia / Kryminał ale gdzie tam jest komedia to ja nie wiem
dałem się nabrać na "ciekawą końcówke" ale kurwa jakbym znał takiego typa to bym zrobił dokładnie to samo co w fimie, dla mnie zero zaskoczenia i nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuda w huj, dawno tak irytującej roli nie widziałem
Sandler sam w sobie dobrze zagrał (trza umieć zagrać takiego irytującego typa) ale ja nastawiłem się na kolejną głupią komedie z nim dlatego taki zawód, chociaż nie jestem bez winy bo wcześniej nie sprawdziłem co to jest :Pwonsz pisze:bardzo fajnie wyszedł, warto.Harlequin pisze:Mocno czekam, może jutro uda się obejrzecŻułek pisze: