POlitykowanie

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Awatar użytkownika
Hatefire
mistrz forumowej ceremonii

Re: POlitykowanie

23-11-2019, 20:53

uglak pisze:Skandal w Teatrze Bagatela. Majchrowski tłumaczy się z ujawnienia nazwisk kobiet, które miały być molestowane
https://www.wprost.pl/kraj/10268477/ska ... owane.html" onclick="window.open(this.href);return false;
swoja droga nasz ukochany prezydent miasta zrobil ostatnio cos podobnego ;-)
Fajnie tam macie, z tym włodarzem. Nie tylko już Król Deweloperów, ale i jak się okazuje zwykła świnia. Inaczej jego postępowania nie da się określić.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Skaut

23-11-2019, 21:43

Ascetic pisze:
[youtube][/youtube]
Mogę się z nim nie zgadzać w wielu kwestiach. Co więcej, uważam że powinien mieć swojego rzecznika do tłumaczenia tego co chce przekazać, ale tutaj dopierdolił bardzo w punkt.
Coś tam było! Człowiek!
535

23-11-2019, 21:54

Bloodcult pisze:Proponuję wykorzystać sytuację i otworzyć melinę - nazwę już mam: "U Starego Mordziatego". Kto umie robić śledzia i czarne (ale lepsze niż niż szybka musza być) ? 535, może twoja betoniarka posłuży za ten kubeł do mieszania spirolu ?
Ja myślę, że do mieszania najlepiej nadaje się twój łeb.
Awatar użytkownika
Bloodcult

23-11-2019, 22:16

Śmiej się śmiej, ja otworzę melinę, zarobię na mieszanym spirytusie a Ty będziesz dalej w betoniarce mieszał :)

do tematu:
[youtube][/youtube]
Grzegorz Braun to ruski agent

http://allegro.pl/uzytkownik/bloodcult
535

24-11-2019, 00:45

uglak pisze:Skandal w Teatrze Bagatela. Majchrowski tłumaczy się z ujawnienia nazwisk kobiet, które miały być molestowane
https://www.wprost.pl/kraj/10268477/ska ... owane.html" onclick="window.open(this.href);return false;
swoja droga nasz ukochany prezydent miasta zrobil ostatnio cos podobnego ;-)
To jest w ogóle ciekawa sprawa. Mógłbym się zapytać głosem pana arcymarka, czy (i dlaczego) te wszystkie molestowane w teatrze panie nie mają mężów, chłopaków, mężczyzn , chłopów, kolegów, kogokolwiek obok siebie posiadającego jaja i noszącego spodnie? Kogoś kto w chwili próby nie mógłby połamać jurnego, lepkiego dyrektorka? Albo przynajmniej mu tego dobitnie nie zasugerować, łapiąc zdecydowanie za szczepionkę? Co się do chuja dzieje z ludźmi w tym coraz bardziej pojebanym miejscu?
Awatar użytkownika
Medard

24-11-2019, 10:12

W tym zawodzie związki międzyludzkie mają różne konfiguracje, ale czasami nazywają to molestowaniem. Więc może być podobnie jak z metoo, część to prawda, a reszta sama się pchała do wyrka.
Die Welt ist meine Vorstellung.
535

24-11-2019, 10:47

Ja to wiem, ale mimo wszystko i tak jestem zdziwiony, że na tyle pokrzywdzonych pań nie znalazł się jeden chłop, który przekopałby pana dyrektora.
Pacjent
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

24-11-2019, 10:57

535 pisze:Ja to wiem, ale mimo wszystko i tak jestem zdziwiony, że na tyle pokrzywdzonych pań nie znalazł się jeden chłop, który przekopałby pana dyrektora.
Być może nic o tym nie mówiły, bo nie był to aż taki problem, a na skutek konfliktu ich pojedyncze emocje skumulowały się w jeden wielki wrzask.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
Triceratops

24-11-2019, 11:06

Bloodcult pisze:Śmiej się śmiej, ja otworzę melinę, zarobię na mieszanym spirytusie a Ty będziesz dalej w betoniarce mieszał :)

do tematu:
[youtube][/youtube]
Zaorane xDDDD
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Medard

24-11-2019, 11:51

535 pisze:Ja to wiem, ale mimo wszystko i tak jestem zdziwiony, że na tyle pokrzywdzonych pań nie znalazł się jeden chłop, który przekopałby pana dyrektora.
Nikt nie chce brać problemu tylko na siebie, wspôlnie łatwiej.
Die Welt ist meine Vorstellung.
Awatar użytkownika
Triceratops

24-11-2019, 11:59

W polszmacie byl Zandberg i mimo, ze to marksista i lewaczysko o wygladzie krola deszczowcow, to mozna go posluchac. U Piaseckiego byl Smiszek i po prostu smiech na sali, az sie czlowiek cieszy, ze lewaki maja takich przedstawicieli.
woodpecker from space
535

24-11-2019, 12:04

Medard pisze:
Nikt nie chce brać problemu tylko na siebie, wspôlnie łatwiej.
To niech się jebią na ryj i dalej cierpią.
Awatar użytkownika
Triceratops

24-11-2019, 16:36

Oto debile z lewicy. na ktorych glosowalo tu spore grono osob. Pogratulowac.
" onclick="window.open(this.href);return false;
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Triceratops

24-11-2019, 16:37

Oto debile z lewicy. na ktorych glosowalo tu spore grono osob. Pogratulowac.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Triceratops

24-11-2019, 17:03

Koledzy glosujacy na lewice, jest dobrze - lewica glosuje razem z pis
https://dorzeczy.pl/kraj/121432/magdale ... czego.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ostatnio zmieniony 24-11-2019, 17:37 przez Triceratops, łącznie zmieniany 1 raz.
woodpecker from space
Pan_Kimono
rasowy masterfulowicz

24-11-2019, 17:16

Triceratops pisze:Oto debile z lewicy. na ktorych glosowalo tu spore grono osob. Pogratulowac.
ja pierdole XD ale wazniejsze ze ksiezy blokuja nie? XDDDDDDDDDDDD
KVLT lizania CZASZKI
Awatar użytkownika
Triceratops

24-11-2019, 17:34

No wlasnie, ksiezom kurwa nie dac, ale dac wszystkim zulom, menelom i koscielnym babom. To juz jest ok, wazne, ze ksiadz nie dostanie
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Drone

24-11-2019, 18:14

Przecież nikt o zdrowych zmysłach nie spodziewał się, że ta nowa lewica będzie się ścigała z Korwinem na rozwiązania liberalne w sensie gospodarczym. Ich pomysł na gospodarkę to kolejny festiwal myślenia życzeniowego, przecież to oczywiste. Nie są u władzy, bo gdyby byli, to pewnie nie tak łatwo by chcieli wydawać inne pieniądze. Natomiast nie ma żadnej innej partii, która chciałaby deklerykalizacji - a bez deklerykalizacji społecznej, bez osłabienia roli KK i bez zwiększenia samodzielności myślowej ludności, nie skończy się wyciąganie rąk po cudze - takie jest moje zdanie. Kolejna sprawa to ta, że Sejm bez lewicy jest sejmem koślawym, tak samo jakby zabrakło w nim prawicy. Nie muszę się z kimś zgadzać, by uznawać jego istnienie za konieczne w jakimś tam zakresie.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Pan_Kimono
rasowy masterfulowicz

24-11-2019, 18:20

ta? a kto jest u wladzy? zwykle socjaluchy. Zebys sie nie zdziwil jak pinokio i dr zoidberg przeglosuja taki pomysl
KVLT lizania CZASZKI
Pacjent

24-11-2019, 18:26

Drone pisze:Przecież nikt o zdrowych zmysłach nie spodziewał się, że ta nowa lewica będzie się ścigała z Korwinem na rozwiązania liberalne w sensie gospodarczym. Ich pomysł na gospodarkę to kolejny festiwal myślenia życzeniowego, przecież to oczywiste. Nie są u władzy, bo gdyby byli, to pewnie nie tak łatwo by chcieli wydawać inne pieniądze. Natomiast nie ma żadnej innej partii, która chciałaby deklerykalizacji - a bez deklerykalizacji społecznej, bez osłabienia roli KK i bez zwiększenia samodzielności myślowej ludności, nie skończy się wyciąganie rąk po cudze - takie jest moje zdanie. Kolejna sprawa to ta, że Sejm bez lewicy jest sejmem koślawym, tak samo jakby zabrakło w nim prawicy. Nie muszę się z kimś zgadzać, by uznawać jego istnienie za konieczne w jakimś tam zakresie.
Oni ustami posełki Darii Gosek-Popiołek przyznali, że pracują nad projektem pensji maksymalnej. Ci ludzie są zwyczajnie groźni, mają totalniackie umysły i wbrew pozorom mogą urosnąć w siłę gdy PiS doprowadzi do gospodarczego przesilenia, a Ty im dajesz mandat, bo macie wspólny mianownik w postaci brandzlowania się marginalnym tematem KK. Kompromitacja.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
ODPOWIEDZ