Fajnie tam macie, z tym włodarzem. Nie tylko już Król Deweloperów, ale i jak się okazuje zwykła świnia. Inaczej jego postępowania nie da się określić.uglak pisze:Skandal w Teatrze Bagatela. Majchrowski tłumaczy się z ujawnienia nazwisk kobiet, które miały być molestowane
https://www.wprost.pl/kraj/10268477/ska ... owane.html" onclick="window.open(this.href);return false;
swoja droga nasz ukochany prezydent miasta zrobil ostatnio cos podobnego ;-)
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Re: POlitykowanie
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Skaut
Ja myślę, że do mieszania najlepiej nadaje się twój łeb.Bloodcult pisze:Proponuję wykorzystać sytuację i otworzyć melinę - nazwę już mam: "U Starego Mordziatego". Kto umie robić śledzia i czarne (ale lepsze niż niż szybka musza być) ? 535, może twoja betoniarka posłuży za ten kubeł do mieszania spirolu ?
- Bloodcult
Śmiej się śmiej, ja otworzę melinę, zarobię na mieszanym spirytusie a Ty będziesz dalej w betoniarce mieszał :)
do tematu:
[youtube][/youtube]
do tematu:
[youtube][/youtube]
To jest w ogóle ciekawa sprawa. Mógłbym się zapytać głosem pana arcymarka, czy (i dlaczego) te wszystkie molestowane w teatrze panie nie mają mężów, chłopaków, mężczyzn , chłopów, kolegów, kogokolwiek obok siebie posiadającego jaja i noszącego spodnie? Kogoś kto w chwili próby nie mógłby połamać jurnego, lepkiego dyrektorka? Albo przynajmniej mu tego dobitnie nie zasugerować, łapiąc zdecydowanie za szczepionkę? Co się do chuja dzieje z ludźmi w tym coraz bardziej pojebanym miejscu?uglak pisze:Skandal w Teatrze Bagatela. Majchrowski tłumaczy się z ujawnienia nazwisk kobiet, które miały być molestowane
https://www.wprost.pl/kraj/10268477/ska ... owane.html" onclick="window.open(this.href);return false;
swoja droga nasz ukochany prezydent miasta zrobil ostatnio cos podobnego ;-)
- Medard
W tym zawodzie związki międzyludzkie mają różne konfiguracje, ale czasami nazywają to molestowaniem. Więc może być podobnie jak z metoo, część to prawda, a reszta sama się pchała do wyrka.
Die Welt ist meine Vorstellung.
Ja to wiem, ale mimo wszystko i tak jestem zdziwiony, że na tyle pokrzywdzonych pań nie znalazł się jeden chłop, który przekopałby pana dyrektora.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Być może nic o tym nie mówiły, bo nie był to aż taki problem, a na skutek konfliktu ich pojedyncze emocje skumulowały się w jeden wielki wrzask.535 pisze:Ja to wiem, ale mimo wszystko i tak jestem zdziwiony, że na tyle pokrzywdzonych pań nie znalazł się jeden chłop, który przekopałby pana dyrektora.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Triceratops
Zaorane xDDDDBloodcult pisze:Śmiej się śmiej, ja otworzę melinę, zarobię na mieszanym spirytusie a Ty będziesz dalej w betoniarce mieszał :)
do tematu:
[youtube][/youtube]
woodpecker from space
- Medard
Nikt nie chce brać problemu tylko na siebie, wspôlnie łatwiej.535 pisze:Ja to wiem, ale mimo wszystko i tak jestem zdziwiony, że na tyle pokrzywdzonych pań nie znalazł się jeden chłop, który przekopałby pana dyrektora.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Triceratops
W polszmacie byl Zandberg i mimo, ze to marksista i lewaczysko o wygladzie krola deszczowcow, to mozna go posluchac. U Piaseckiego byl Smiszek i po prostu smiech na sali, az sie czlowiek cieszy, ze lewaki maja takich przedstawicieli.
woodpecker from space
To niech się jebią na ryj i dalej cierpią.Medard pisze:Nikt nie chce brać problemu tylko na siebie, wspôlnie łatwiej.535 pisze:Ja to wiem, ale mimo wszystko i tak jestem zdziwiony, że na tyle pokrzywdzonych pań nie znalazł się jeden chłop, który przekopałby pana dyrektora.
- Triceratops
Oto debile z lewicy. na ktorych glosowalo tu spore grono osob. Pogratulowac.
" onclick="window.open(this.href);return false;
woodpecker from space
- Triceratops
Oto debile z lewicy. na ktorych glosowalo tu spore grono osob. Pogratulowac.
woodpecker from space
- Triceratops
Koledzy glosujacy na lewice, jest dobrze - lewica glosuje razem z pis
https://dorzeczy.pl/kraj/121432/magdale ... czego.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://dorzeczy.pl/kraj/121432/magdale ... czego.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ostatnio zmieniony 24-11-2019, 17:37 przez Triceratops, łącznie zmieniany 1 raz.
woodpecker from space
-
- rasowy masterfulowicz
ja pierdole XD ale wazniejsze ze ksiezy blokuja nie? XDDDDDDDDDDDDTriceratops pisze:Oto debile z lewicy. na ktorych glosowalo tu spore grono osob. Pogratulowac.
KVLT lizania CZASZKI
- Triceratops
No wlasnie, ksiezom kurwa nie dac, ale dac wszystkim zulom, menelom i koscielnym babom. To juz jest ok, wazne, ze ksiadz nie dostanie
woodpecker from space
- Drone
Przecież nikt o zdrowych zmysłach nie spodziewał się, że ta nowa lewica będzie się ścigała z Korwinem na rozwiązania liberalne w sensie gospodarczym. Ich pomysł na gospodarkę to kolejny festiwal myślenia życzeniowego, przecież to oczywiste. Nie są u władzy, bo gdyby byli, to pewnie nie tak łatwo by chcieli wydawać inne pieniądze. Natomiast nie ma żadnej innej partii, która chciałaby deklerykalizacji - a bez deklerykalizacji społecznej, bez osłabienia roli KK i bez zwiększenia samodzielności myślowej ludności, nie skończy się wyciąganie rąk po cudze - takie jest moje zdanie. Kolejna sprawa to ta, że Sejm bez lewicy jest sejmem koślawym, tak samo jakby zabrakło w nim prawicy. Nie muszę się z kimś zgadzać, by uznawać jego istnienie za konieczne w jakimś tam zakresie.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
- rasowy masterfulowicz
ta? a kto jest u wladzy? zwykle socjaluchy. Zebys sie nie zdziwil jak pinokio i dr zoidberg przeglosuja taki pomysl
KVLT lizania CZASZKI
-
Oni ustami posełki Darii Gosek-Popiołek przyznali, że pracują nad projektem pensji maksymalnej. Ci ludzie są zwyczajnie groźni, mają totalniackie umysły i wbrew pozorom mogą urosnąć w siłę gdy PiS doprowadzi do gospodarczego przesilenia, a Ty im dajesz mandat, bo macie wspólny mianownik w postaci brandzlowania się marginalnym tematem KK. Kompromitacja.Drone pisze:Przecież nikt o zdrowych zmysłach nie spodziewał się, że ta nowa lewica będzie się ścigała z Korwinem na rozwiązania liberalne w sensie gospodarczym. Ich pomysł na gospodarkę to kolejny festiwal myślenia życzeniowego, przecież to oczywiste. Nie są u władzy, bo gdyby byli, to pewnie nie tak łatwo by chcieli wydawać inne pieniądze. Natomiast nie ma żadnej innej partii, która chciałaby deklerykalizacji - a bez deklerykalizacji społecznej, bez osłabienia roli KK i bez zwiększenia samodzielności myślowej ludności, nie skończy się wyciąganie rąk po cudze - takie jest moje zdanie. Kolejna sprawa to ta, że Sejm bez lewicy jest sejmem koślawym, tak samo jakby zabrakło w nim prawicy. Nie muszę się z kimś zgadzać, by uznawać jego istnienie za konieczne w jakimś tam zakresie.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.