Wzruszyłem się. Niektórzy tutaj powinni sobie tego posta wytatuować na czole, żeby odbicie własnego spienionego ryja w monitorze przypominało im, o co tak naprawdę w tym wszystkim chodzi.Hatefire pisze:Tak napiszę coś na poważnie, co powtarzam zawsze. Kurwa, to jest internet. Ja mogę być tak naprawdę mieszkańcem Sosnowca i wyborcą Konfederacji. Internet to mekka megalomanów i trolli. Dlatego wszelkie aktywności należy traktować jako rozrywkę nic poza tym. Ok czasem pojawi się ciekawa dyskusja itp., niemniej to i tak rozrywka. Dajmy na to podyskutowałem ostatnio sporo np z Bloodcultem. Niemniej traktowałem, to powtórzę wtóry raz jako rozrywkę. Nie znam gościa, nie wiem czy on tak naprawdę jest katolikiem czy trolluje. Możemy sobie poprzerzucać argumenty, a poza tym jest on dla mnie anonimowym ziutkiem, którego zdanie mam w dupie, bez urazy bo wiem, że dla niego też jestem anonimowym ziutkiem, którego zdanie ma on w dupie
byrgh
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Lord Gorloj
- w mackach Zła
Re: byrgh
I fell into the pit of language
and couldn't put myself
out
and couldn't put myself
out
-
535
Nie wiem jak inni , ale ja nadaję z telefonu. Więc pudło miLordzie.Lord Gorloj pisze:Wzruszyłem się. Niektórzy tutaj powinni sobie tego posta wytatuować na czole, żeby odbicie własnego spienionego ryja w monitorze przypominało im, o co tak naprawdę w tym wszystkim chodzi.Hatefire pisze:Tak napiszę coś na poważnie, co powtarzam zawsze. Kurwa, to jest internet. Ja mogę być tak naprawdę mieszkańcem Sosnowca i wyborcą Konfederacji. Internet to mekka megalomanów i trolli. Dlatego wszelkie aktywności należy traktować jako rozrywkę nic poza tym. Ok czasem pojawi się ciekawa dyskusja itp., niemniej to i tak rozrywka. Dajmy na to podyskutowałem ostatnio sporo np z Bloodcultem. Niemniej traktowałem, to powtórzę wtóry raz jako rozrywkę. Nie znam gościa, nie wiem czy on tak naprawdę jest katolikiem czy trolluje. Możemy sobie poprzerzucać argumenty, a poza tym jest on dla mnie anonimowym ziutkiem, którego zdanie mam w dupie, bez urazy bo wiem, że dla niego też jestem anonimowym ziutkiem, którego zdanie ma on w dupie
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Niemniej kolego 535 szacun za awatar. Ten uśmieszek. Uśmieszek człowieka, który wie, że trafi do piekła, ale nie będzie się smażył, tylko mieszał w kotle z smołą. Czasem jest tak, że przedstawienie graficzne, warte więcej niż 10 000 słów ;-)
Ostatnio zmieniony 12-10-2019, 23:15 przez Hatefire, łącznie zmieniany 1 raz.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jak to niektorzy....niektorzy nieLord Gorloj pisze:Wzruszyłem się. Niektórzy tutaj powinni sobie tego posta wytatuować na czole, żeby odbicie własnego spienionego ryja w monitorze przypominało im, o co tak naprawdę w tym wszystkim chodzi.Hatefire pisze:Tak napiszę coś na poważnie, co powtarzam zawsze. Kurwa, to jest internet. Ja mogę być tak naprawdę mieszkańcem Sosnowca i wyborcą Konfederacji. Internet to mekka megalomanów i trolli. Dlatego wszelkie aktywności należy traktować jako rozrywkę nic poza tym. Ok czasem pojawi się ciekawa dyskusja itp., niemniej to i tak rozrywka. Dajmy na to podyskutowałem ostatnio sporo np z Bloodcultem. Niemniej traktowałem, to powtórzę wtóry raz jako rozrywkę. Nie znam gościa, nie wiem czy on tak naprawdę jest katolikiem czy trolluje. Możemy sobie poprzerzucać argumenty, a poza tym jest on dla mnie anonimowym ziutkiem, którego zdanie mam w dupie, bez urazy bo wiem, że dla niego też jestem anonimowym ziutkiem, którego zdanie ma on w dupie
woodpecker from space
-
535
Myślę, że opcja niemiecka oraz niemieckie powietrze, którym notabene nas trujecie, odebrały ci rozum i chuja zrozumiałeś z tego co wyraża mój awatar. My Krakowianie i cały małopolski lud, murem staniemy za arcyMarkiem naszym jedynym. Jesteśmy z niego dumni.Hatefire pisze:Niemniej kolego 535 szacun za awatar. Ten uśmieszek. Uśmieszek człowieka, który wie, że trafi do piekła, ale nie będzie się smażył, tylko mieszał w kotle w smołą. Czasem jest tak, że przedstawienie graficzne, warte więcej niż 10 000 słów ;-)
- Hatefire
Może tak być. W sumie, w jednej z kolebek państwowości polskiej, kto by dystansował się od dziedzictwa kościoła. Przepraszam :-(535 pisze:Myślę, że opcja niemiecka oraz niemieckie powietrze, którym notabene nas trujecie, odebrały ci rozum i chuja zrozumiałeś z tego co wyraża mój awatar. My Krakowianie i cały małopolski lud, murem staniemy za arcyMarkiem naszym jedynym. Jesteśmy z niego dumni.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Triceratops
Nie niedoceniaj potegi kaset, mam taki sprzet referencyjny, ze cedeki sie chowaja535 pisze: edit
K jak kaseta, rzecz jasna.
woodpecker from space
- Triceratops
- Triceratops
Z niczego ojciec, nudzilo mi sie wczoraj i nie sadzilem, ze ciagle jest cie tak latwo wkurwic xD
woodpecker from space
- maciek z klanu
Jaki model? Szukam czegoś dobrego do odtwarzania bo mój stary walkman powoli pada. Jest coś na rynku dobrego do kaset?535 pisze:Mam około tysiąca kaset. To nie jest mało w tych czasach. Mam najnowszy dwukasetowy odtwarzacz, czyli końcówkę starej dobrej serii onkyo. Nie bardzo rozumiem z czego chcesz szydzić.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Żułek
maciek z klanu pisze:Jaki model? Szukam czegoś dobrego do odtwarzania bo mój stary walkman powoli pada. Jest coś na rynku dobrego do kaset?535 pisze:Mam około tysiąca kaset. To nie jest mało w tych czasach. Mam najnowszy dwukasetowy odtwarzacz, czyli końcówkę starej dobrej serii onkyo. Nie bardzo rozumiem z czego chcesz szydzić.
:Pmaciek z klanu pisze: A taki? https://allegro.pl/oferta/walkman-konwe ... 7375562966" onclick="window.open(this.href);return false;
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Triceratops
Jeden z ostatnich dobrych modeli, choc i tak sie nie umywa do klasy RS-B
woodpecker from space