byrgh

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Lord Gorloj
w mackach Zła

Re: byrgh

12-10-2019, 22:55

Hatefire pisze:Tak napiszę coś na poważnie, co powtarzam zawsze. Kurwa, to jest internet. Ja mogę być tak naprawdę mieszkańcem Sosnowca i wyborcą Konfederacji. Internet to mekka megalomanów i trolli. Dlatego wszelkie aktywności należy traktować jako rozrywkę nic poza tym. Ok czasem pojawi się ciekawa dyskusja itp., niemniej to i tak rozrywka. Dajmy na to podyskutowałem ostatnio sporo np z Bloodcultem. Niemniej traktowałem, to powtórzę wtóry raz jako rozrywkę. Nie znam gościa, nie wiem czy on tak naprawdę jest katolikiem czy trolluje. Możemy sobie poprzerzucać argumenty, a poza tym jest on dla mnie anonimowym ziutkiem, którego zdanie mam w dupie, bez urazy bo wiem, że dla niego też jestem anonimowym ziutkiem, którego zdanie ma on w dupie
Wzruszyłem się. Niektórzy tutaj powinni sobie tego posta wytatuować na czole, żeby odbicie własnego spienionego ryja w monitorze przypominało im, o co tak naprawdę w tym wszystkim chodzi.
I fell into the pit of language
and couldn't put myself
out
535

12-10-2019, 22:59

Lord Gorloj pisze:
Hatefire pisze:Tak napiszę coś na poważnie, co powtarzam zawsze. Kurwa, to jest internet. Ja mogę być tak naprawdę mieszkańcem Sosnowca i wyborcą Konfederacji. Internet to mekka megalomanów i trolli. Dlatego wszelkie aktywności należy traktować jako rozrywkę nic poza tym. Ok czasem pojawi się ciekawa dyskusja itp., niemniej to i tak rozrywka. Dajmy na to podyskutowałem ostatnio sporo np z Bloodcultem. Niemniej traktowałem, to powtórzę wtóry raz jako rozrywkę. Nie znam gościa, nie wiem czy on tak naprawdę jest katolikiem czy trolluje. Możemy sobie poprzerzucać argumenty, a poza tym jest on dla mnie anonimowym ziutkiem, którego zdanie mam w dupie, bez urazy bo wiem, że dla niego też jestem anonimowym ziutkiem, którego zdanie ma on w dupie
Wzruszyłem się. Niektórzy tutaj powinni sobie tego posta wytatuować na czole, żeby odbicie własnego spienionego ryja w monitorze przypominało im, o co tak naprawdę w tym wszystkim chodzi.
Nie wiem jak inni , ale ja nadaję z telefonu. Więc pudło miLordzie.
Awatar użytkownika
Hatefire
mistrz forumowej ceremonii

12-10-2019, 23:11

Niemniej kolego 535 szacun za awatar. Ten uśmieszek. Uśmieszek człowieka, który wie, że trafi do piekła, ale nie będzie się smażył, tylko mieszał w kotle z smołą. Czasem jest tak, że przedstawienie graficzne, warte więcej niż 10 000 słów ;-)
Ostatnio zmieniony 12-10-2019, 23:15 przez Hatefire, łącznie zmieniany 1 raz.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

12-10-2019, 23:12

Lord Gorloj pisze:
Jak to niektorzy....niektorzy nie
woodpecker from space
535

12-10-2019, 23:17

Hatefire pisze:Niemniej kolego 535 szacun za awatar. Ten uśmieszek. Uśmieszek człowieka, który wie, że trafi do piekła, ale nie będzie się smażył, tylko mieszał w kotle w smołą. Czasem jest tak, że przedstawienie graficzne, warte więcej niż 10 000 słów ;-)
Myślę, że opcja niemiecka oraz niemieckie powietrze, którym notabene nas trujecie, odebrały ci rozum i chuja zrozumiałeś z tego co wyraża mój awatar. My Krakowianie i cały małopolski lud, murem staniemy za arcyMarkiem naszym jedynym. Jesteśmy z niego dumni.
Awatar użytkownika
Hatefire

12-10-2019, 23:21

535 pisze:Myślę, że opcja niemiecka oraz niemieckie powietrze, którym notabene nas trujecie, odebrały ci rozum i chuja zrozumiałeś z tego co wyraża mój awatar. My Krakowianie i cały małopolski lud, murem staniemy za arcyMarkiem naszym jedynym. Jesteśmy z niego dumni.
Może tak być. W sumie, w jednej z kolebek państwowości polskiej, kto by dystansował się od dziedzictwa kościoła. Przepraszam :-(
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Triceratops

12-10-2019, 23:29

535 pisze: edit
K jak kaseta, rzecz jasna.
Nie niedoceniaj potegi kaset, mam taki sprzet referencyjny, ze cedeki sie chowaja
woodpecker from space
535

12-10-2019, 23:39

Triceratops pisze:
535 pisze: edit
K jak kaseta, rzecz jasna.
Nie niedoceniaj potegi kaset, mam taki sprzet referencyjny, ze cedeki sie chowaja
Mam parę takich kaset. Referencyjnych.
Awatar użytkownika
Triceratops

12-10-2019, 23:40

wiem, wiem, zatopionych w betonie na wieki. czesc ich pamieci
woodpecker from space
535

13-10-2019, 00:51

Mam około tysiąca kaset. To nie jest mało w tych czasach. Mam najnowszy dwukasetowy odtwarzacz, czyli końcówkę starej dobrej serii onkyo. Nie bardzo rozumiem z czego chcesz szydzić.
Awatar użytkownika
Triceratops

13-10-2019, 10:08

Z niczego ojciec, nudzilo mi sie wczoraj i nie sadzilem, ze ciagle jest cie tak latwo wkurwic xD
woodpecker from space
Awatar użytkownika
maciek z klanu

16-10-2019, 09:55

535 pisze:Mam około tysiąca kaset. To nie jest mało w tych czasach. Mam najnowszy dwukasetowy odtwarzacz, czyli końcówkę starej dobrej serii onkyo. Nie bardzo rozumiem z czego chcesz szydzić.
Jaki model? Szukam czegoś dobrego do odtwarzania bo mój stary walkman powoli pada. Jest coś na rynku dobrego do kaset?
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
Żułek

16-10-2019, 11:23

maciek z klanu pisze:
535 pisze:Mam około tysiąca kaset. To nie jest mało w tych czasach. Mam najnowszy dwukasetowy odtwarzacz, czyli końcówkę starej dobrej serii onkyo. Nie bardzo rozumiem z czego chcesz szydzić.
Jaki model? Szukam czegoś dobrego do odtwarzania bo mój stary walkman powoli pada. Jest coś na rynku dobrego do kaset?
maciek z klanu pisze: A taki? https://allegro.pl/oferta/walkman-konwe ... 7375562966" onclick="window.open(this.href);return false;
:P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Awatar użytkownika
Stary Metal
w mackach Zła

16-10-2019, 11:43

Od zawsze używam tego modelu.
Technics RS AZ7

Obrazek

Nigdy się nie popsuł, gra idealnie.
Nie do zajeżdzenia.
We're the metal generation