DUNGEON SYNTH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, ŚWIAT BEZ KOŃCA
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: DUNGEON SYNTH
Tricepsa spytaj, on podobno ma skriny;)
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Nie dość że że bacpacker-grafoman, to jeszcze ziomałeś się z jakimiś Januszami co sobie wydłużają strzelając z łuku do zwierząt. Jak tu cię szanować? ;-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
No nie ma takiego obowiązku.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
a co Ty się tak czepiasz tego włóczykijstwa? to takie lewe jest. na krzywy ryj, na pasożyta. teoretycznie powinno być bliskie Tobie -:)Hatefire pisze:Nie dość że że bacpacker-grafoman, to jeszcze ziomałeś się z jakimiś Januszami co sobie wydłużają strzelając z łuku do zwierząt. Jak tu cię szanować? ;-)
bardziej bym się czepiał tego wątku anty-alkoholowego. wiadomo, że kto nie pije ten ... i tu sobie wstawi każdy inwektywę jaka mu pasuje
- Hatefire
Ale ja jestem za okradaniem bogatych, nie biednych ;-) Posługując się ulubionym wyrażeniem naszego Katokolegi jest w tym mało RiGCZu. Trochę niesmaczne jest jak przedstawiciel sytego, stosunkowego zamożnego społeczeństwa cynicznie wykorzystuje istniejące w innych krajach reguły dotyczące np. zasad gościnności i obżera ludzi biedniejszych od niego. Oczywiście wszystko zależy od kontekstu, jak polski, bezrobotny studenciak objedzie tak Norwegię, nie ma w tym nic złego. Jakiś upasiony petrodolarami Hakon, będzie się mógł pochwalić swoim znajomym niesamowitą przygodą jak to wiózł jakieś dzikusa z..., zaraz jak ten kraj się nazywał, Polanda? Natomiast z tego co Kolega pisał o sobie zarabia nie najgorzej. Po prostu bardziej przyzwoicie by było, jakby zwyczajnie zapłacił za pensjonat czy po prostu pokój w prywatnym domu czy posiłek w knajpie lokalsom, skoro jedzie do kraju gdzie ludzie pieniądzem nie śmierdzą, a życie jest dużo gorsze niż w tej Polsce. Tak to mi śmierdzi tanim cwaniactwem. Dużo się mówi o szeroko rozumianej odpowiedzialności społecznej, turystyki to też dotyczy.Wacław pisze:a co Ty się tak czepiasz tego włóczykijstwa? to takie lewe jest. na krzywy ryj, na pasożyta. teoretycznie powinno być bliskie Tobie -:)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Już to kiedyś wyjaśniałem szczegółowo, jak nie przekonało to trudno, więcej nie zamierzam. Mysl co chcesz. Nie chce mi się więcej przekonywać ze nie jestem koniem.
Ostatnio zmieniony 13-08-2019, 15:33 przez ŚWIAT BEZ KOŃCA, łącznie zmieniany 1 raz.
- Medard
Biały człowiek jedzie zawsze, żeby ojebać lokalsów, kiedy to wreszcie zrozumiesz?Hatefire pisze:Ale ja jestem za okradaniem bogatych, nie biednych ;-) Posługując się ulubionym wyrażeniem naszego Katokolegi jest w tym mało RiGCZu. Trochę niesmaczne jest jak przedstawiciel sytego, stosunkowego zamożnego społeczeństwa cynicznie wykorzystuje istniejące w innych krajach reguły dotyczące np. zasad gościnności i obżera ludzi biedniejszych od niego. Oczywiście wszystko zależy od kontekstu, jak polski, bezrobotny studenciak objedzie tak Norwegię, nie ma w tym nic złego. Jakiś upasiony petrodolarami Hakon, będzie się mógł pochwalić swoim znajomym niesamowitą przygodą jak to wiózł jakieś dzikusa z..., zaraz jak ten kraj się nazywał, Polanda? Natomiast z tego co Kolega pisał o sobie zarabia nie najgorzej. Po prostu bardziej przyzwoicie by było, jakby zwyczajnie zapłacił za pensjonat czy po prostu pokój w prywatnym domu czy posiłek w knajpie lokalsom, skoro jedzie do kraju gdzie ludzie pieniądzem nie śmierdzą, a życie jest dużo gorsze niż w tej Polsce. Tak to mi śmierdzi tanim cwaniactwem. Dużo się mówi o szeroko rozumianej odpowiedzialności społecznej, turystyki to też dotyczy.Wacław pisze:a co Ty się tak czepiasz tego włóczykijstwa? to takie lewe jest. na krzywy ryj, na pasożyta. teoretycznie powinno być bliskie Tobie -:)
Jak nie jedzie na podbój, albo seksturystykę to chociaż stołuje się i śpi za darmo.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Hatefire
No właśnie nie przekonało, toteż pozostaję przy swoim zdaniu. Niemniej spoko, w końcu po to jest forume, żeby wymienić spostrzeżenia, uwagi, zwerbalizować swój pogląd na daną sprawę czy najzwyczajniej radośnie poobrzucać się gównem ;-)ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:Już to kiedyś wyjaśniałem szczegółowo, jak nie przekonało to trudno, więcej nie zamierzam. Mysl co chcesz. Nie chce mi się więcej przekonywać ze nie jestem koniem.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Hatefire
No ja to akurat świetnie rozumiem i mi się to nie podoba.Medard pisze:Biały człowiek jedzie zawsze, żeby ojebać lokalsów, kiedy to wreszcie zrozumiesz?
Jak nie jedzie na podbój, albo seksturystykę to chociaż stołuje się i śpi za darmo.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Medard
To możemy pojeść i pospać za darmo u turasa lub marokańca, skoro rusek z niemcem nas rucha, prosta wymiana.Hatefire pisze:No ja to akurat świetnie rozumiem i mi się to nie podoba.Medard pisze:Biały człowiek jedzie zawsze, żeby ojebać lokalsów, kiedy to wreszcie zrozumiesz?
Afro uchodźcy nawet sobie seks biorą w ramach rekompensaty. Ale oni mieli gorzej.
- Hatefire
Jak już cię przecwelą, to jesteś cwelem. Nie ma znaczenia, że potem wyruchasz kogo innego w dupę. To tak nie działa kolego Medard ;-)Medard pisze:To możemy pojeść i pospać za darmo u turasa lub marokańca, skoro rusek z niemcem nas rucha, prosta wymiana.
Afro uchodźcy nawet sobie seks biorą w ramach rekompensaty. Ale oni mieli gorzej.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
-:)Hatefire pisze:Jak już cię przecwelą, to jesteś cwelem. Nie ma znaczenia, że potem wyruchasz kogo innego w dupę. To tak nie działa kolego Medard ;-)Medard pisze:To możemy pojeść i pospać za darmo u turasa lub marokańca, skoro rusek z niemcem nas rucha, prosta wymiana.
- Medard
Ale tamten też zostaje cwelem, w świecie cweli nie ma cwela, czyli jakby nic nigdy nie było.Hatefire pisze:Jak już cię przecwelą, to jesteś cwelem. Nie ma znaczenia, że potem wyruchasz kogo innego w dupę. To tak nie działa kolego Medard ;-)Medard pisze:To możemy pojeść i pospać za darmo u turasa lub marokańca, skoro rusek z niemcem nas rucha, prosta wymiana.
- Triceratops
Mam ale trzymam na lepsza okazje, moze uda mi sie jakis szantaz albo cosŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:Tricepsa spytaj, on podobno ma skriny;)
woodpecker from space
- Hatefire
Tak z czystej ciekawości. Jak duże masz to archiwum? Jak IPN? ;-)Triceratops pisze:Mam ale trzymam na lepsza okazje, moze uda mi sie jakis szantaz albo cos
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Triceratops
- Ascetic
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
KLĘKAJCIE PRZED NOWYM, POTĘŻNYM GATUNKIEM MUZYCZNYM, KTÓRY PORWIE WSZYSTKICH SIEDMIOLATKÓW NA ŚWIECIE
PRZED WAMI
DINO-SYNTH
[youtube][/youtube]
PRZED WAMI
DINO-SYNTH
[youtube][/youtube]
- Ascetic
ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:KLĘKAJCIE PRZED NOWYM, POTĘŻNYM GATUNKIEM MUZYCZNYM, KTÓRY PORWIE WSZYSTKICH SIEDMIOLATKÓW NA ŚWIECIE
PRZED WAMI
DINO-SYNTH
[youtube][/youtube]
dla gościa z umysłem i zajęciami* jak dla 7 latka > Triceraptosa jak znalazł.
* wiesz. rozumiesz.
lys på slutten av lys
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
całkiem fajne, dzięki kalessone.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:KLĘKAJCIE PRZED NOWYM, POTĘŻNYM GATUNKIEM MUZYCZNYM, KTÓRY PORWIE WSZYSTKICH SIEDMIOLATKÓW NA ŚWIECIE
PRZED WAMI
DINO-SYNTH
[youtube][/youtube]
a tutaj lepszość:
[youtube][/youtube]
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.