DUNGEON SYNTH

Dungeon synth, dark ambient, drone, harsh noise i inne mroki

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, ŚWIAT BEZ KOŃCA

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: DUNGEON SYNTH

13-08-2019, 13:07

Tricepsa spytaj, on podobno ma skriny;)
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
Awatar użytkownika
Hatefire
mistrz forumowej ceremonii

13-08-2019, 13:48

Nie dość że że bacpacker-grafoman, to jeszcze ziomałeś się z jakimiś Januszami co sobie wydłużają strzelając z łuku do zwierząt. Jak tu cię szanować? ;-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

13-08-2019, 14:10

No nie ma takiego obowiązku.
Awatar użytkownika
Wacław
rasowy masterfulowicz

13-08-2019, 14:30

Hatefire pisze:Nie dość że że bacpacker-grafoman, to jeszcze ziomałeś się z jakimiś Januszami co sobie wydłużają strzelając z łuku do zwierząt. Jak tu cię szanować? ;-)
a co Ty się tak czepiasz tego włóczykijstwa? to takie lewe jest. na krzywy ryj, na pasożyta. teoretycznie powinno być bliskie Tobie -:)

bardziej bym się czepiał tego wątku anty-alkoholowego. wiadomo, że kto nie pije ten ... i tu sobie wstawi każdy inwektywę jaka mu pasuje
Awatar użytkownika
Hatefire

13-08-2019, 14:56

Wacław pisze:a co Ty się tak czepiasz tego włóczykijstwa? to takie lewe jest. na krzywy ryj, na pasożyta. teoretycznie powinno być bliskie Tobie -:)
Ale ja jestem za okradaniem bogatych, nie biednych ;-) Posługując się ulubionym wyrażeniem naszego Katokolegi jest w tym mało RiGCZu. Trochę niesmaczne jest jak przedstawiciel sytego, stosunkowego zamożnego społeczeństwa cynicznie wykorzystuje istniejące w innych krajach reguły dotyczące np. zasad gościnności i obżera ludzi biedniejszych od niego. Oczywiście wszystko zależy od kontekstu, jak polski, bezrobotny studenciak objedzie tak Norwegię, nie ma w tym nic złego. Jakiś upasiony petrodolarami Hakon, będzie się mógł pochwalić swoim znajomym niesamowitą przygodą jak to wiózł jakieś dzikusa z..., zaraz jak ten kraj się nazywał, Polanda? Natomiast z tego co Kolega pisał o sobie zarabia nie najgorzej. Po prostu bardziej przyzwoicie by było, jakby zwyczajnie zapłacił za pensjonat czy po prostu pokój w prywatnym domu czy posiłek w knajpie lokalsom, skoro jedzie do kraju gdzie ludzie pieniądzem nie śmierdzą, a życie jest dużo gorsze niż w tej Polsce. Tak to mi śmierdzi tanim cwaniactwem. Dużo się mówi o szeroko rozumianej odpowiedzialności społecznej, turystyki to też dotyczy.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

13-08-2019, 15:31

Już to kiedyś wyjaśniałem szczegółowo, jak nie przekonało to trudno, więcej nie zamierzam. Mysl co chcesz. Nie chce mi się więcej przekonywać ze nie jestem koniem.
Ostatnio zmieniony 13-08-2019, 15:33 przez ŚWIAT BEZ KOŃCA, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Medard

13-08-2019, 15:33

Hatefire pisze:
Wacław pisze:a co Ty się tak czepiasz tego włóczykijstwa? to takie lewe jest. na krzywy ryj, na pasożyta. teoretycznie powinno być bliskie Tobie -:)
Ale ja jestem za okradaniem bogatych, nie biednych ;-) Posługując się ulubionym wyrażeniem naszego Katokolegi jest w tym mało RiGCZu. Trochę niesmaczne jest jak przedstawiciel sytego, stosunkowego zamożnego społeczeństwa cynicznie wykorzystuje istniejące w innych krajach reguły dotyczące np. zasad gościnności i obżera ludzi biedniejszych od niego. Oczywiście wszystko zależy od kontekstu, jak polski, bezrobotny studenciak objedzie tak Norwegię, nie ma w tym nic złego. Jakiś upasiony petrodolarami Hakon, będzie się mógł pochwalić swoim znajomym niesamowitą przygodą jak to wiózł jakieś dzikusa z..., zaraz jak ten kraj się nazywał, Polanda? Natomiast z tego co Kolega pisał o sobie zarabia nie najgorzej. Po prostu bardziej przyzwoicie by było, jakby zwyczajnie zapłacił za pensjonat czy po prostu pokój w prywatnym domu czy posiłek w knajpie lokalsom, skoro jedzie do kraju gdzie ludzie pieniądzem nie śmierdzą, a życie jest dużo gorsze niż w tej Polsce. Tak to mi śmierdzi tanim cwaniactwem. Dużo się mówi o szeroko rozumianej odpowiedzialności społecznej, turystyki to też dotyczy.
Biały człowiek jedzie zawsze, żeby ojebać lokalsów, kiedy to wreszcie zrozumiesz?
Jak nie jedzie na podbój, albo seksturystykę to chociaż stołuje się i śpi za darmo.
Die Welt ist meine Vorstellung.
Awatar użytkownika
Hatefire

13-08-2019, 15:35

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:Już to kiedyś wyjaśniałem szczegółowo, jak nie przekonało to trudno, więcej nie zamierzam. Mysl co chcesz. Nie chce mi się więcej przekonywać ze nie jestem koniem.
No właśnie nie przekonało, toteż pozostaję przy swoim zdaniu. Niemniej spoko, w końcu po to jest forume, żeby wymienić spostrzeżenia, uwagi, zwerbalizować swój pogląd na daną sprawę czy najzwyczajniej radośnie poobrzucać się gównem ;-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Hatefire

13-08-2019, 15:38

Medard pisze:Biały człowiek jedzie zawsze, żeby ojebać lokalsów, kiedy to wreszcie zrozumiesz?
Jak nie jedzie na podbój, albo seksturystykę to chociaż stołuje się i śpi za darmo.
No ja to akurat świetnie rozumiem i mi się to nie podoba.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Medard

13-08-2019, 15:50

Hatefire pisze:
Medard pisze:Biały człowiek jedzie zawsze, żeby ojebać lokalsów, kiedy to wreszcie zrozumiesz?
No ja to akurat świetnie rozumiem i mi się to nie podoba.
To możemy pojeść i pospać za darmo u turasa lub marokańca, skoro rusek z niemcem nas rucha, prosta wymiana.

Afro uchodźcy nawet sobie seks biorą w ramach rekompensaty. Ale oni mieli gorzej.
Awatar użytkownika
Hatefire

13-08-2019, 15:59

Medard pisze:To możemy pojeść i pospać za darmo u turasa lub marokańca, skoro rusek z niemcem nas rucha, prosta wymiana.

Afro uchodźcy nawet sobie seks biorą w ramach rekompensaty. Ale oni mieli gorzej.
Jak już cię przecwelą, to jesteś cwelem. Nie ma znaczenia, że potem wyruchasz kogo innego w dupę. To tak nie działa kolego Medard ;-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Wacław
rasowy masterfulowicz

13-08-2019, 16:01

Hatefire pisze:
Medard pisze:To możemy pojeść i pospać za darmo u turasa lub marokańca, skoro rusek z niemcem nas rucha, prosta wymiana.

Jak już cię przecwelą, to jesteś cwelem. Nie ma znaczenia, że potem wyruchasz kogo innego w dupę. To tak nie działa kolego Medard ;-)
-:)
Awatar użytkownika
Medard

13-08-2019, 16:25

Hatefire pisze:

Ale tamten też zostaje cwelem, w świecie cweli nie ma cwela, czyli jakby nic nigdy nie było.
Awatar użytkownika
Triceratops

13-08-2019, 16:31

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:Tricepsa spytaj, on podobno ma skriny;)
Mam ale trzymam na lepsza okazje, moze uda mi sie jakis szantaz albo cos
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Hatefire

13-08-2019, 16:32

Triceratops pisze:Mam ale trzymam na lepsza okazje, moze uda mi sie jakis szantaz albo cos
Tak z czystej ciekawości. Jak duże masz to archiwum? Jak IPN? ;-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Triceratops

13-08-2019, 16:33

IPN to jakas piaskownica ;)
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Ascetic

15-08-2019, 21:43

Obrazek

21.43/ 15.08.2019
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

20-08-2019, 12:59

KLĘKAJCIE PRZED NOWYM, POTĘŻNYM GATUNKIEM MUZYCZNYM, KTÓRY PORWIE WSZYSTKICH SIEDMIOLATKÓW NA ŚWIECIE

PRZED WAMI

DINO-SYNTH

[youtube][/youtube]
Awatar użytkownika
Ascetic

20-08-2019, 13:06

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:KLĘKAJCIE PRZED NOWYM, POTĘŻNYM GATUNKIEM MUZYCZNYM, KTÓRY PORWIE WSZYSTKICH SIEDMIOLATKÓW NA ŚWIECIE

PRZED WAMI

DINO-SYNTH

[youtube][/youtube]

dla gościa z umysłem i zajęciami* jak dla 7 latka > Triceraptosa jak znalazł.

* wiesz. rozumiesz.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
Only_True_Believers
rasowy masterfulowicz

20-08-2019, 14:26

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:KLĘKAJCIE PRZED NOWYM, POTĘŻNYM GATUNKIEM MUZYCZNYM, KTÓRY PORWIE WSZYSTKICH SIEDMIOLATKÓW NA ŚWIECIE

PRZED WAMI

DINO-SYNTH

[youtube][/youtube]
całkiem fajne, dzięki kalessone.

a tutaj lepszość:

[youtube][/youtube]
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
ODPOWIEDZ