Motoryzacja ogółem
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: Motoryzacja ogółem
Kiedyś bardzo lubiłem jeździć, pal sześć przebiegi bo i tak w to nikt nie uwierzy. Obecnie znienawidziłem jazdę samochodem, a niektórych dróg po prostu się boję. Przebieg raczej na Janusza. Okolice 20 tysięcy, albo niewiele mniej. Z pewnością nie więcej.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Prawy pas pusty a ty napierdalasz lewym jak baba. Jak mnie to wkurwia. Przypominam że lewy pas służy do wyprzedzania. Co do zdarzenia na drodze to fart że była ta folia. Ogólnie pechowo i mogło się skończyć dużo gorzejOnly_True_Believers pisze:[youtube][/youtube]
pod koniec filmu widać jak gumowa wycieraczka przypierdala mi prosto w szybę. Jestem mega wkurwiony. Na szczęście miałem folie ochronną na szybie która itak miała być wymieniana na gwarancji. Pisze na szczęście bo mam rysy na folii a nie na szybie. Nienawidzę kurwa ludzi w tym kraju.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- SODOMOUSE
hehe, dobre, prawy pas szybszy niż lewy....jak w Bangladeszu:) na dark necie, takie filmy kończą się gore..... rurką w głowie, agonią ,
mielonką, także skończyło się dobrze gót!
mielonką, także skończyło się dobrze gót!
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Maćku cała sytuacja była strasznie wkurwiająca, proszę nie wkurwiaj mnie już bardziej. Wszędzie było najebane samochodów, a po prawej też był samochód tylko tego nie widać w kamerze. Tak jak napisał Pesten mogło być 10 razy gorzej jakbym jechał szybciej, bo to nie była folia tylko gumowa wycieraczka i przywaliła ze sporą siłą.maciek z klanu pisze:Prawy pas pusty a ty napierdalasz lewym jak baba. Jak mnie to wkurwia. Przypominam że lewy pas służy do wyprzedzania. Co do zdarzenia na drodze to fart że była ta folia. Ogólnie pechowo i mogło się skończyć dużo gorzejOnly_True_Believers pisze:[youtube][/youtube]
pod koniec filmu widać jak gumowa wycieraczka przypierdala mi prosto w szybę. Jestem mega wkurwiony. Na szczęście miałem folie ochronną na szybie która itak miała być wymieniana na gwarancji. Pisze na szczęście bo mam rysy na folii a nie na szybie. Nienawidzę kurwa ludzi w tym kraju.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
ostatnio zlapalem sie na tym, ze 2 (dwa) razy widzac kia stingera rozdziawilem jape i sie obejrzalem jak mloda blachara w piatek pod dyskotieka. i nie chcialo mi sie wierzyc ze to kia:)
odwiedzilem wiec salon-stylizacja troche pod porsche, szeroki rozstaw osi, grand turismo- podoba mnie sie. ponad 360 koni pod maska, a jednak tradycyjny sedan. duzy bagaznik i relatywnie sporo miejsca z przodu, troche gorzej z tylu. wykonczenie w aluminium, skory perforowane , siedziska sportowe kubelkowe.
natomiast nie podoba mi sie to samo co w mercedesie cla- ekran jakby ktos przylepil tablet do deski i 3 nawiewki pod spodem. co to kurwa za pomysl. w przyszlym tygodniu jazda probna,wiec sprawdzi sie ta wielka motz.

podoba sie forumowiczom? polskiej policji sie spodobal, bedzie sciganie piratow na autostradach

odwiedzilem wiec salon-stylizacja troche pod porsche, szeroki rozstaw osi, grand turismo- podoba mnie sie. ponad 360 koni pod maska, a jednak tradycyjny sedan. duzy bagaznik i relatywnie sporo miejsca z przodu, troche gorzej z tylu. wykonczenie w aluminium, skory perforowane , siedziska sportowe kubelkowe.
natomiast nie podoba mi sie to samo co w mercedesie cla- ekran jakby ktos przylepil tablet do deski i 3 nawiewki pod spodem. co to kurwa za pomysl. w przyszlym tygodniu jazda probna,wiec sprawdzi sie ta wielka motz.

podoba sie forumowiczom? polskiej policji sie spodobal, bedzie sciganie piratow na autostradach

niech to miejsce niebawem zniknie
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
pr0metheus pisze:ostatnio zlapalem sie na tym, ze 2 (dwa) razy widzac kia stingera rozdziawilem jape i sie obejrzalem jak mloda blachara w piatek pod dyskotieka. i nie chcialo mi sie wierzyc ze to kia:)
śmigałem, zajebista fura. Ale w cenie 250 tyś wybrałbym pewnie MB a35 amg, albo alfa rome veloce a najprędzej a5 ;)
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
Miałem dzisiaj przy okazji ustawiania zbieżności taką przygodę. Zwykły polonez dizel z turbiną i dziadek testujący, redukuje jak malucha pod górę, bo chce się rozpędzić . Ja mu sugeruję przyj pan od trójki śmiało, bestia pociągnie , ten chuj złamas dalej redukuje wchodząc dwumasie na czerwone pole. Jak jestem spokojny , myślałem że mu jebnę z chorego łokcia. I teraz uwaga. Nigdy , ale to przenigdy nie pozwalajcie obcej osobie, w dodatku bez uprawnień i umiejętności jeździć waszym samochodem..
- Rattlehead
To Ty uważaj tam, bo ja za dni kilka będę na Kraków walił bez dwumasy. Na wariata walę.
support music, not rumors
Znowu przepadnie okazja, ale nic nie bój. Wcześniej, czy później powtórzymy wieczór przy Reymonta.
- Rattlehead
To Reymonta wtedy było? Ten Kraków..............! Jak nie Cracovia to inna "ciemna" gwiazda.
No wiesz. Piłeś w Żaczku, a sikałeś pod pomnikiem Henryka Reymana.
- Rattlehead
Mam złą etykietę w małopolskiem. Jeszcze ten pomnik, rozumiem dworzec, ale nie pomnik musiał być. Pomnik to pomnik.
- Medard
Wiadomo, szczególnie emerytom i kobietom.535 pisze:Miałem dzisiaj przy okazji ustawiania zbieżności taką przygodę. Zwykły polonez dizel z turbiną i dziadek testujący, redukuje jak malucha pod górę, bo chce się rozpędzić . Ja mu sugeruję przyj pan od trójki śmiało, bestia pociągnie , ten chuj złamas dalej redukuje wchodząc dwumasie na czerwone pole. Jak jestem spokojny , myślałem że mu jebnę z chorego łokcia. I teraz uwaga. Nigdy , ale to przenigdy nie pozwalajcie obcej osobie, w dodatku bez uprawnień i umiejętności jeździć waszym samochodem..
Raz mi jedna tak szarpała drążkiem przy zmianie biegów, że go mało co nie urwała, bo zapomniała docisnąć mocniej sprzęgło.
Albo ta sama, stanęła na środku skrzyżowania i zgasł jej silnik. Fakt nic nie jechało, ale dostała paniki i musiałem się przesiadać za kierownicę. Jprld, a miała dłużej prawo jazdy ode mnie.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- maciek z klanu
pr0metheus byla ta jazda kijanka? opowiadaj
- pr0metheus
Nie miałem czasu. We wtorek lub środę idę to napiszemaciek z klanu pisze:pr0metheus byla ta jazda kijanka? opowiadaj
- maciek z klanu
Może wycieczka stingerem w listopadzie do Portugalii ?? :)pr0metheus pisze:Nie miałem czasu. We wtorek lub środę idę to napiszemaciek z klanu pisze:pr0metheus byla ta jazda kijanka? opowiadaj
- pr0metheus
Heh nie...kupować auto to w przyszłym roku planuje
-
- rasowy masterfulowicz
Celem życia nie jest przeżycie.
- Rattlehead

Jeszcze pytanie takie. Mam w planie coś takiego wyhaczyć. Roczniki 2009 i 2010, czyli ostatnie dwa lata produkcji. W grę wchodzą silniki 1.75 TBi 200 KM oraz 1.9 JTDm 170 KM. Coś byście doradzili, odradzili? Znacie te silniczyska? Z tego co krąży tu i tam to najlepszy diesel i najlepsza benzyna w zestawieniach alfy, ale może ktoś zna coś z autopsji. Z góry dzięki za jakiekolwiek informacje.
- Drone
Diesel. Nawet nie ma nad czym się zastanawiać w tym przypadku - fiatowskie diesle są nie do zajechania.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.