Motoryzacja ogółem

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

535

Re: Motoryzacja ogółem

26-05-2019, 03:58

Kiedyś bardzo lubiłem jeździć, pal sześć przebiegi bo i tak w to nikt nie uwierzy. Obecnie znienawidziłem jazdę samochodem, a niektórych dróg po prostu się boję. Przebieg raczej na Janusza. Okolice 20 tysięcy, albo niewiele mniej. Z pewnością nie więcej.
Awatar użytkownika
maciek z klanu
mistrz forumowej ceremonii

26-05-2019, 18:45

Only_True_Believers pisze:[youtube][/youtube]

pod koniec filmu widać jak gumowa wycieraczka przypierdala mi prosto w szybę. Jestem mega wkurwiony. Na szczęście miałem folie ochronną na szybie która itak miała być wymieniana na gwarancji. Pisze na szczęście bo mam rysy na folii a nie na szybie. Nienawidzę kurwa ludzi w tym kraju.
Prawy pas pusty a ty napierdalasz lewym jak baba. Jak mnie to wkurwia. Przypominam że lewy pas służy do wyprzedzania. Co do zdarzenia na drodze to fart że była ta folia. Ogólnie pechowo i mogło się skończyć dużo gorzej
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
SODOMOUSE

26-05-2019, 19:02

hehe, dobre, prawy pas szybszy niż lewy....jak w Bangladeszu:) na dark necie, takie filmy kończą się gore..... rurką w głowie, agonią ,
mielonką, także skończyło się dobrze gót!
Awatar użytkownika
Only_True_Believers
zahartowany metalizator

26-05-2019, 21:15

maciek z klanu pisze:
Only_True_Believers pisze:[youtube][/youtube]

pod koniec filmu widać jak gumowa wycieraczka przypierdala mi prosto w szybę. Jestem mega wkurwiony. Na szczęście miałem folie ochronną na szybie która itak miała być wymieniana na gwarancji. Pisze na szczęście bo mam rysy na folii a nie na szybie. Nienawidzę kurwa ludzi w tym kraju.
Prawy pas pusty a ty napierdalasz lewym jak baba. Jak mnie to wkurwia. Przypominam że lewy pas służy do wyprzedzania. Co do zdarzenia na drodze to fart że była ta folia. Ogólnie pechowo i mogło się skończyć dużo gorzej
Maćku cała sytuacja była strasznie wkurwiająca, proszę nie wkurwiaj mnie już bardziej. Wszędzie było najebane samochodów, a po prawej też był samochód tylko tego nie widać w kamerze. Tak jak napisał Pesten mogło być 10 razy gorzej jakbym jechał szybciej, bo to nie była folia tylko gumowa wycieraczka i przywaliła ze sporą siłą.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
pr0metheus

05-07-2019, 11:27

ostatnio zlapalem sie na tym, ze 2 (dwa) razy widzac kia stingera rozdziawilem jape i sie obejrzalem jak mloda blachara w piatek pod dyskotieka. i nie chcialo mi sie wierzyc ze to kia:)
odwiedzilem wiec salon-stylizacja troche pod porsche, szeroki rozstaw osi, grand turismo- podoba mnie sie. ponad 360 koni pod maska, a jednak tradycyjny sedan. duzy bagaznik i relatywnie sporo miejsca z przodu, troche gorzej z tylu. wykonczenie w aluminium, skory perforowane , siedziska sportowe kubelkowe.
natomiast nie podoba mi sie to samo co w mercedesie cla- ekran jakby ktos przylepil tablet do deski i 3 nawiewki pod spodem. co to kurwa za pomysl. w przyszlym tygodniu jazda probna,wiec sprawdzi sie ta wielka motz.

Obrazek

podoba sie forumowiczom? polskiej policji sie spodobal, bedzie sciganie piratow na autostradach

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Only_True_Believers
zahartowany metalizator

05-07-2019, 11:50

pr0metheus pisze:ostatnio zlapalem sie na tym, ze 2 (dwa) razy widzac kia stingera rozdziawilem jape i sie obejrzalem jak mloda blachara w piatek pod dyskotieka. i nie chcialo mi sie wierzyc ze to kia:)
odwiedzilem wiec salon-stylizacja troche pod porsche, szeroki rozstaw osi, grand turismo- podoba mnie sie. ponad 360 koni pod maska, a jednak tradycyjny sedan. duzy bagaznik i relatywnie sporo miejsca z przodu, troche gorzej z tylu. wykonczenie w aluminium, skory perforowane , siedziska sportowe kubelkowe.
natomiast nie podoba mi sie to samo co w mercedesie cla- ekran jakby ktos przylepil tablet do deski i 3 nawiewki pod spodem. co to kurwa za pomysl. w przyszlym tygodniu jazda probna,wiec sprawdzi sie ta wielka motz.

śmigałem, zajebista fura. Ale w cenie 250 tyś wybrałbym pewnie MB a35 amg, albo alfa rome veloce a najprędzej a5 ;)
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
535

13-07-2019, 01:44

Miałem dzisiaj przy okazji ustawiania zbieżności taką przygodę. Zwykły polonez dizel z turbiną i dziadek testujący, redukuje jak malucha pod górę, bo chce się rozpędzić . Ja mu sugeruję przyj pan od trójki śmiało, bestia pociągnie , ten chuj złamas dalej redukuje wchodząc dwumasie na czerwone pole. Jak jestem spokojny , myślałem że mu jebnę z chorego łokcia. I teraz uwaga. Nigdy , ale to przenigdy nie pozwalajcie obcej osobie, w dodatku bez uprawnień i umiejętności jeździć waszym samochodem..
Awatar użytkownika
Rattlehead
zahartowany metalizator

13-07-2019, 01:52

To Ty uważaj tam, bo ja za dni kilka będę na Kraków walił bez dwumasy. Na wariata walę.
support music, not rumors
535

13-07-2019, 01:56

Znowu przepadnie okazja, ale nic nie bój. Wcześniej, czy później powtórzymy wieczór przy Reymonta.
Awatar użytkownika
Rattlehead
zahartowany metalizator

13-07-2019, 02:00

To Reymonta wtedy było? Ten Kraków..............! Jak nie Cracovia to inna "ciemna" gwiazda.
535

13-07-2019, 02:11

No wiesz. Piłeś w Żaczku, a sikałeś pod pomnikiem Henryka Reymana.
Awatar użytkownika
Rattlehead
zahartowany metalizator

13-07-2019, 02:19

Mam złą etykietę w małopolskiem. Jeszcze ten pomnik, rozumiem dworzec, ale nie pomnik musiał być. Pomnik to pomnik.
Awatar użytkownika
Medard

13-07-2019, 07:47

535 pisze:Miałem dzisiaj przy okazji ustawiania zbieżności taką przygodę. Zwykły polonez dizel z turbiną i dziadek testujący, redukuje jak malucha pod górę, bo chce się rozpędzić . Ja mu sugeruję przyj pan od trójki śmiało, bestia pociągnie , ten chuj złamas dalej redukuje wchodząc dwumasie na czerwone pole. Jak jestem spokojny , myślałem że mu jebnę z chorego łokcia. I teraz uwaga. Nigdy , ale to przenigdy nie pozwalajcie obcej osobie, w dodatku bez uprawnień i umiejętności jeździć waszym samochodem..
Wiadomo, szczególnie emerytom i kobietom.
Raz mi jedna tak szarpała drążkiem przy zmianie biegów, że go mało co nie urwała, bo zapomniała docisnąć mocniej sprzęgło.
Albo ta sama, stanęła na środku skrzyżowania i zgasł jej silnik. Fakt nic nie jechało, ale dostała paniki i musiałem się przesiadać za kierownicę. Jprld, a miała dłużej prawo jazdy ode mnie.
Die Welt ist meine Vorstellung.
Awatar użytkownika
maciek z klanu

18-07-2019, 13:33

pr0metheus byla ta jazda kijanka? opowiadaj
pr0metheus

18-07-2019, 20:27

maciek z klanu pisze:pr0metheus byla ta jazda kijanka? opowiadaj
Nie miałem czasu. We wtorek lub środę idę to napisze
Awatar użytkownika
maciek z klanu

18-07-2019, 21:26

pr0metheus pisze:
maciek z klanu pisze:pr0metheus byla ta jazda kijanka? opowiadaj
Nie miałem czasu. We wtorek lub środę idę to napisze
Może wycieczka stingerem w listopadzie do Portugalii ?? :)
pr0metheus

18-07-2019, 22:06

Heh nie...kupować auto to w przyszłym roku planuje
mistrzsardu
zahartowany metalizator

21-07-2019, 10:51

Taki Harley u mnie parkował na dzielni. Filtr powietrza.....
Obrazek
Celem życia nie jest przeżycie.
Awatar użytkownika
Rattlehead
zahartowany metalizator

22-07-2019, 16:35

Obrazek
Jeszcze pytanie takie. Mam w planie coś takiego wyhaczyć. Roczniki 2009 i 2010, czyli ostatnie dwa lata produkcji. W grę wchodzą silniki 1.75 TBi 200 KM oraz 1.9 JTDm 170 KM. Coś byście doradzili, odradzili? Znacie te silniczyska? Z tego co krąży tu i tam to najlepszy diesel i najlepsza benzyna w zestawieniach alfy, ale może ktoś zna coś z autopsji. Z góry dzięki za jakiekolwiek informacje.
Awatar użytkownika
Drone

22-07-2019, 17:29

Diesel. Nawet nie ma nad czym się zastanawiać w tym przypadku - fiatowskie diesle są nie do zajechania.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
ODPOWIEDZ