Motoryzacja ogółem

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

535

Re: Motoryzacja ogółem

26-05-2019, 03:58

Kiedyś bardzo lubiłem jeździć, pal sześć przebiegi bo i tak w to nikt nie uwierzy. Obecnie znienawidziłem jazdę samochodem, a niektórych dróg po prostu się boję. Przebieg raczej na Janusza. Okolice 20 tysięcy, albo niewiele mniej. Z pewnością nie więcej.
Awatar użytkownika
maciek z klanu
mistrz forumowej ceremonii

26-05-2019, 18:45

Only_True_Believers pisze:[youtube][/youtube]

pod koniec filmu widać jak gumowa wycieraczka przypierdala mi prosto w szybę. Jestem mega wkurwiony. Na szczęście miałem folie ochronną na szybie która itak miała być wymieniana na gwarancji. Pisze na szczęście bo mam rysy na folii a nie na szybie. Nienawidzę kurwa ludzi w tym kraju.
Prawy pas pusty a ty napierdalasz lewym jak baba. Jak mnie to wkurwia. Przypominam że lewy pas służy do wyprzedzania. Co do zdarzenia na drodze to fart że była ta folia. Ogólnie pechowo i mogło się skończyć dużo gorzej
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
SODOMOUSE

26-05-2019, 19:02

hehe, dobre, prawy pas szybszy niż lewy....jak w Bangladeszu:) na dark necie, takie filmy kończą się gore..... rurką w głowie, agonią ,
mielonką, także skończyło się dobrze gót!
Awatar użytkownika
Only_True_Believers
rasowy masterfulowicz

26-05-2019, 21:15

maciek z klanu pisze:
Only_True_Believers pisze:[youtube][/youtube]

pod koniec filmu widać jak gumowa wycieraczka przypierdala mi prosto w szybę. Jestem mega wkurwiony. Na szczęście miałem folie ochronną na szybie która itak miała być wymieniana na gwarancji. Pisze na szczęście bo mam rysy na folii a nie na szybie. Nienawidzę kurwa ludzi w tym kraju.
Prawy pas pusty a ty napierdalasz lewym jak baba. Jak mnie to wkurwia. Przypominam że lewy pas służy do wyprzedzania. Co do zdarzenia na drodze to fart że była ta folia. Ogólnie pechowo i mogło się skończyć dużo gorzej
Maćku cała sytuacja była strasznie wkurwiająca, proszę nie wkurwiaj mnie już bardziej. Wszędzie było najebane samochodów, a po prawej też był samochód tylko tego nie widać w kamerze. Tak jak napisał Pesten mogło być 10 razy gorzej jakbym jechał szybciej, bo to nie była folia tylko gumowa wycieraczka i przywaliła ze sporą siłą.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

05-07-2019, 11:27

ostatnio zlapalem sie na tym, ze 2 (dwa) razy widzac kia stingera rozdziawilem jape i sie obejrzalem jak mloda blachara w piatek pod dyskotieka. i nie chcialo mi sie wierzyc ze to kia:)
odwiedzilem wiec salon-stylizacja troche pod porsche, szeroki rozstaw osi, grand turismo- podoba mnie sie. ponad 360 koni pod maska, a jednak tradycyjny sedan. duzy bagaznik i relatywnie sporo miejsca z przodu, troche gorzej z tylu. wykonczenie w aluminium, skory perforowane , siedziska sportowe kubelkowe.
natomiast nie podoba mi sie to samo co w mercedesie cla- ekran jakby ktos przylepil tablet do deski i 3 nawiewki pod spodem. co to kurwa za pomysl. w przyszlym tygodniu jazda probna,wiec sprawdzi sie ta wielka motz.

Obrazek

podoba sie forumowiczom? polskiej policji sie spodobal, bedzie sciganie piratow na autostradach

Obrazek
Obrazek
niech to miejsce niebawem zniknie
Awatar użytkownika
Only_True_Believers
rasowy masterfulowicz

05-07-2019, 11:50

pr0metheus pisze:ostatnio zlapalem sie na tym, ze 2 (dwa) razy widzac kia stingera rozdziawilem jape i sie obejrzalem jak mloda blachara w piatek pod dyskotieka. i nie chcialo mi sie wierzyc ze to kia:)
odwiedzilem wiec salon-stylizacja troche pod porsche, szeroki rozstaw osi, grand turismo- podoba mnie sie. ponad 360 koni pod maska, a jednak tradycyjny sedan. duzy bagaznik i relatywnie sporo miejsca z przodu, troche gorzej z tylu. wykonczenie w aluminium, skory perforowane , siedziska sportowe kubelkowe.
natomiast nie podoba mi sie to samo co w mercedesie cla- ekran jakby ktos przylepil tablet do deski i 3 nawiewki pod spodem. co to kurwa za pomysl. w przyszlym tygodniu jazda probna,wiec sprawdzi sie ta wielka motz.

śmigałem, zajebista fura. Ale w cenie 250 tyś wybrałbym pewnie MB a35 amg, albo alfa rome veloce a najprędzej a5 ;)
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
535

13-07-2019, 01:44

Miałem dzisiaj przy okazji ustawiania zbieżności taką przygodę. Zwykły polonez dizel z turbiną i dziadek testujący, redukuje jak malucha pod górę, bo chce się rozpędzić . Ja mu sugeruję przyj pan od trójki śmiało, bestia pociągnie , ten chuj złamas dalej redukuje wchodząc dwumasie na czerwone pole. Jak jestem spokojny , myślałem że mu jebnę z chorego łokcia. I teraz uwaga. Nigdy , ale to przenigdy nie pozwalajcie obcej osobie, w dodatku bez uprawnień i umiejętności jeździć waszym samochodem..
Awatar użytkownika
Rattlehead
zahartowany metalizator

13-07-2019, 01:52

To Ty uważaj tam, bo ja za dni kilka będę na Kraków walił bez dwumasy. Na wariata walę.
support music, not rumors
535

13-07-2019, 01:56

Znowu przepadnie okazja, ale nic nie bój. Wcześniej, czy później powtórzymy wieczór przy Reymonta.
Awatar użytkownika
Rattlehead
zahartowany metalizator

13-07-2019, 02:00

To Reymonta wtedy było? Ten Kraków..............! Jak nie Cracovia to inna "ciemna" gwiazda.
535

13-07-2019, 02:11

No wiesz. Piłeś w Żaczku, a sikałeś pod pomnikiem Henryka Reymana.
Awatar użytkownika
Rattlehead
zahartowany metalizator

13-07-2019, 02:19

Mam złą etykietę w małopolskiem. Jeszcze ten pomnik, rozumiem dworzec, ale nie pomnik musiał być. Pomnik to pomnik.
Awatar użytkownika
Medard

13-07-2019, 07:47

535 pisze:Miałem dzisiaj przy okazji ustawiania zbieżności taką przygodę. Zwykły polonez dizel z turbiną i dziadek testujący, redukuje jak malucha pod górę, bo chce się rozpędzić . Ja mu sugeruję przyj pan od trójki śmiało, bestia pociągnie , ten chuj złamas dalej redukuje wchodząc dwumasie na czerwone pole. Jak jestem spokojny , myślałem że mu jebnę z chorego łokcia. I teraz uwaga. Nigdy , ale to przenigdy nie pozwalajcie obcej osobie, w dodatku bez uprawnień i umiejętności jeździć waszym samochodem..
Wiadomo, szczególnie emerytom i kobietom.
Raz mi jedna tak szarpała drążkiem przy zmianie biegów, że go mało co nie urwała, bo zapomniała docisnąć mocniej sprzęgło.
Albo ta sama, stanęła na środku skrzyżowania i zgasł jej silnik. Fakt nic nie jechało, ale dostała paniki i musiałem się przesiadać za kierownicę. Jprld, a miała dłużej prawo jazdy ode mnie.
Die Welt ist meine Vorstellung.
Awatar użytkownika
maciek z klanu

18-07-2019, 13:33

pr0metheus byla ta jazda kijanka? opowiadaj
Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

18-07-2019, 20:27

maciek z klanu pisze:pr0metheus byla ta jazda kijanka? opowiadaj
Nie miałem czasu. We wtorek lub środę idę to napisze
Awatar użytkownika
maciek z klanu

18-07-2019, 21:26

pr0metheus pisze:
maciek z klanu pisze:pr0metheus byla ta jazda kijanka? opowiadaj
Nie miałem czasu. We wtorek lub środę idę to napisze
Może wycieczka stingerem w listopadzie do Portugalii ?? :)
Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

18-07-2019, 22:06

Heh nie...kupować auto to w przyszłym roku planuje
mistrzsardu
rasowy masterfulowicz

21-07-2019, 10:51

Taki Harley u mnie parkował na dzielni. Filtr powietrza.....
Obrazek
Celem życia nie jest przeżycie.
Awatar użytkownika
Rattlehead
zahartowany metalizator

22-07-2019, 16:35

Obrazek
Jeszcze pytanie takie. Mam w planie coś takiego wyhaczyć. Roczniki 2009 i 2010, czyli ostatnie dwa lata produkcji. W grę wchodzą silniki 1.75 TBi 200 KM oraz 1.9 JTDm 170 KM. Coś byście doradzili, odradzili? Znacie te silniczyska? Z tego co krąży tu i tam to najlepszy diesel i najlepsza benzyna w zestawieniach alfy, ale może ktoś zna coś z autopsji. Z góry dzięki za jakiekolwiek informacje.
Awatar użytkownika
Drone

22-07-2019, 17:29

Diesel. Nawet nie ma nad czym się zastanawiać w tym przypadku - fiatowskie diesle są nie do zajechania.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
ODPOWIEDZ