Niestety, wiele osób z mojego otoczenia jest niedojebami. Nawet w rodzinie... ;(Triceratops pisze:Jezeli ktos mysli ze PO to cos innego niz PIS to musi byc srogim niedojebem
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- smooker
- w mackach Zła
Re: POlitykowanie
-
- postuje jak opętany!
+666Plagueis pisze:Triceratops pisze:Jezeli ktos mysli ze PO to cos innego niz PIS to musi byc srogim niedojebem
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Faktycznie super akcja, dwa niedojeby w postaci trockiego i tego kaleki z BoP sobie ją urządziły, bo miałem czelność jebać ich wielce wyrafinowany gust. Duże pochwały za to. Tak więc uważajcie od kogo kupujecie płyty, bo ten ktoś może później szukać kim jesteś. :-) Lykan teraz też pewnie o tym pamięta. :-) Szkoda, że ci którzy dołączyli się jakoś nie chcieli pokazać swoich krzywych ryjów.Triceratops pisze: No byly takie akcje, pamietam, nowi moga tego nie pamietac ;) Taka fotka z szalikiem czy cos, pewnie gdzies jest hehe
all the monsters will break your heart
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Odpowiadał ten z wymalowanymi oczętami?Ascetic pisze:
wracając do głównego tematu tego topicu, czyli koloru żółtego (1/ 2)> Pan Roguski w pytaniu dot. metalu wyjaśnia w czym rzecz.
1/ koleś z żółtymi papierami
2/ drugi koleś co twierdzi, że z kogoś innego ciągną bęke, a z zajęć i obserwacji terenowych wynika, że popierdala przed peletonem w żółtej koszulce lidera. lidera tych, którzy są wdzięcznym tematem do darcia łacha i toczenia beki.

No to chyba wie o czym mówi w kontekście ukrytych skłonności homoseksualnych. ;)
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
- Ascetic
dokładnie ten ;-) zwróć uwagę na wonsa. fredi merkury by się nie powstydził.Plagueis pisze:Odpowiadał ten z wymalowanymi oczętami?Ascetic pisze:
wracając do głównego tematu tego topicu, czyli koloru żółtego (1/ 2)> Pan Roguski w pytaniu dot. metalu wyjaśnia w czym rzecz.
1/ koleś z żółtymi papierami
2/ drugi koleś co twierdzi, że z kogoś innego ciągną bęke, a z zajęć i obserwacji terenowych wynika, że popierdala przed peletonem w żółtej koszulce lidera. lidera tych, którzy są wdzięcznym tematem do darcia łacha i toczenia beki.
No to chyba wie o czym mówi w kontekście ukrytych skłonności homoseksualnych. ;)
lys på slutten av lys
- Triceratops
Nie napisalem, ze super, tylko, ze pamietam cos takiego bylo i gdzies jeszcze w jakims temacie ta fotka wisi jak przegladalem kiedys. Ogolnie wysmiewanie sie z personaliow czy zjdec uwazam za slabe. Fotek trockiego dzisiaj kazdy moze sobie sciagnac tysionc i podoklejac huje zamiast nosa na przyklad. Faktem jest, ze jak sie idzie na wojne to trzeba sie liczyc z tym, ze wrog moze miec tajny arsenal :Dnicram pisze:Faktycznie super akcja, dwa niedojeby w postaci trockiego i tego kaleki z BoP sobie ją urządziły, bo miałem czelność jebać ich wielce wyrafinowany gust. Duże pochwały za to. Tak więc uważajcie od kogo kupujecie płyty, bo ten ktoś może później szukać kim jesteś. :-) Lykan teraz też pewnie o tym pamięta. :-) Szkoda, że ci którzy dołączyli się jakoś nie chcieli pokazać swoich krzywych ryjów.Triceratops pisze: No byly takie akcje, pamietam, nowi moga tego nie pamietac ;) Taka fotka z szalikiem czy cos, pewnie gdzies jest hehe
Ale ogolnie tamte czasy starego trollingu i spamingu dzisiaj jawia mi sie nieco romantycznie na tle tego dzisiejszego agresywnego jebania od kurew i zlamanych hujow czy wjazdu na rodzine.
woodpecker from space
-
- mistrz forumowej ceremonii
triceps, ale serio liczysz, ze jeden z drugim antypisowiec, liberał i nowoczesny europejczyk przyzna, że głosował na Millera, Cimoszewicza, Arłukowicza albo Kopacz? :) no kurwa, sam bym się nie przyznał, bo jednak są pewne granice absurdu i groteski :)
- Triceratops
No podejrzewam, ze wlasnie tak bylo, dlatego taka glucha cisza ;D
Mnie sierio ciekawi na kogo glosowali ci swiatli europejczycy ;)
woodpecker from space
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Nie głosowałem wcale w wyborach do tego europarlamentu, ale ja to z Pragi jestem.Triceratops pisze:No podejrzewam, ze wlasnie tak bylo, dlatego taka glucha cisza ;D
Die Welt ist meine Vorstellung.
- nicram
No właśnie, dlatego nigdy czegoś takiego z tymi dwoma kolesiami nie zrobiłem. Zresztą grzebanie w czyichś życiorysach to też nie mój styl. Co mi z tego, że wiem jak wygląd Pacjent, albo z tego, że byrdziu ma CHAD?Triceratops pisze:Nie napisalem, ze super, tylko, ze pamietam cos takiego bylo i gdzies jeszcze w jakims temacie ta fotka wisi jak przegladalem kiedys. Ogolnie wysmiewanie sie z personaliow czy zjdec uwazam za slabe. Fotek trockiego dzisiaj kazdy moze sobie sciagnac tysionc i podoklejac huje zamiast nosa na przyklad. Faktem jest, ze jak sie idzie na wojne to trzeba sie liczyc z tym, ze wrog moze miec tajny arsenal :Dnicram pisze:Faktycznie super akcja, dwa niedojeby w postaci trockiego i tego kaleki z BoP sobie ją urządziły, bo miałem czelność jebać ich wielce wyrafinowany gust. Duże pochwały za to. Tak więc uważajcie od kogo kupujecie płyty, bo ten ktoś może później szukać kim jesteś. :-) Lykan teraz też pewnie o tym pamięta. :-) Szkoda, że ci którzy dołączyli się jakoś nie chcieli pokazać swoich krzywych ryjów.Triceratops pisze: No byly takie akcje, pamietam, nowi moga tego nie pamietac ;) Taka fotka z szalikiem czy cos, pewnie gdzies jest hehe
To chyba Twój wrodzony romantyzm sprawia, że idealizujesz tamten czas. :-)Triceratops pisze:Ale ogolnie tamte czasy starego trollingu i spamingu dzisiaj jawia mi sie nieco romantycznie na tle tego dzisiejszego agresywnego jebania od kurew i zlamanych hujow czy wjazdu na rodzine.
-
- zahartowany metalizator
A co można zrobić z informacją, że ktoś ma CHAD? Zastanawiasz się czasem nad tym, co piszesz? :) Chyba, że jesteś na poziomie wiejskiego janusza, dla którego depresja to znak rozpoznawczy wariata, a w najlepszym razie wymysł nierobów i ludzi słabych :)
- nagrobek
głosowałbym na Urbana
- nicram
Można by cię z tego powodu jebać aż miło w każdym poście i mógłbyś poczuć się napiętnowany...byrgh pisze:A co można zrobić z informacją, że ktoś ma CHAD? Zastanawiasz się czasem nad tym, co piszesz? :) Chyba, że jesteś na poziomie wiejskiego janusza, dla którego depresja to znak rozpoznawczy wariata, a w najlepszym razie wymysł nierobów i ludzi słabych :)
-
Wiem, że na tym forum w jebaniu jest pełna dowolność i można jebać równie dobrze za to, że ma się na imię Marcin. Ja mogę jebać innych, że są z Warszawy, Sosnowca czy Radomia. I wciąż ma to znacznie większy sens.
Ale w dalszym ciągu nie wiem, dlaczego jakakolwiek choroba miałaby być dobrym pretekstem do jebania.
Ale w dalszym ciągu nie wiem, dlaczego jakakolwiek choroba miałaby być dobrym pretekstem do jebania.
- nicram
Spoko, spoko. Choroba to nie jest dobry powód. Znacznie lepszy jest ten, że jesteś obślizgłą ludzką glistą. Przynajmniej tak się zachowujesz.
Jeżeli nie rozumiesz, tego co napisałem - to jeszcze raz. Żeby ci się zrobiło smutno z tego powodu, że jesteś chory.
Jeżeli nie rozumiesz, tego co napisałem - to jeszcze raz. Żeby ci się zrobiło smutno z tego powodu, że jesteś chory.
-
Ale to Ty nie kumasz, co się do Ciebie pisze i zauważam to jako któraś osoba z kolei :) Ale nie dziwi mnie to nic a nic :)
- nicram
Wydaje się, że w końcu zacząłeś dobrze diagnozować problem. Po tych latach spędzonych tutaj, też mam wrażenie, że nikt poza tobą samym, cię nie rozumie. I to przeświadczenie o swojej wyjątkowości i elitarności. Cały ty.
-
Rozumiem, że bardzo Ci z tym ciężko. Nie będę drążył tematu :)
- Lord Gorloj
- w mackach Zła
No weź, drąż dalej. Nie bądź taki.
I fell into the pit of language
and couldn't put myself
out
and couldn't put myself
out
-