POlitykowanie

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Awatar użytkownika
smooker
w mackach Zła

Re: POlitykowanie

07-06-2019, 10:09

Triceratops pisze:Jezeli ktos mysli ze PO to cos innego niz PIS to musi byc srogim niedojebem
Niestety, wiele osób z mojego otoczenia jest niedojebami. Nawet w rodzinie... ;(
dcd
postuje jak opętany!

07-06-2019, 11:13

Plagueis pisze:
Triceratops pisze:Jezeli ktos mysli ze PO to cos innego niz PIS to musi byc srogim niedojebem
+666
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

07-06-2019, 11:46

Triceratops pisze: No byly takie akcje, pamietam, nowi moga tego nie pamietac ;) Taka fotka z szalikiem czy cos, pewnie gdzies jest hehe
Faktycznie super akcja, dwa niedojeby w postaci trockiego i tego kaleki z BoP sobie ją urządziły, bo miałem czelność jebać ich wielce wyrafinowany gust. Duże pochwały za to. Tak więc uważajcie od kogo kupujecie płyty, bo ten ktoś może później szukać kim jesteś. :-) Lykan teraz też pewnie o tym pamięta. :-) Szkoda, że ci którzy dołączyli się jakoś nie chcieli pokazać swoich krzywych ryjów.
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
Plagueis
rasowy masterfulowicz

07-06-2019, 14:18

Ascetic pisze:Obrazek

wracając do głównego tematu tego topicu, czyli koloru żółtego (1/ 2)> Pan Roguski w pytaniu dot. metalu wyjaśnia w czym rzecz.

1/ koleś z żółtymi papierami
2/ drugi koleś co twierdzi, że z kogoś innego ciągną bęke, a z zajęć i obserwacji terenowych wynika, że popierdala przed peletonem w żółtej koszulce lidera. lidera tych, którzy są wdzięcznym tematem do darcia łacha i toczenia beki.
Odpowiadał ten z wymalowanymi oczętami?

Obrazek

No to chyba wie o czym mówi w kontekście ukrytych skłonności homoseksualnych. ;)
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
Awatar użytkownika
Ascetic

07-06-2019, 16:12

Plagueis pisze:
Ascetic pisze:Obrazek

wracając do głównego tematu tego topicu, czyli koloru żółtego (1/ 2)> Pan Roguski w pytaniu dot. metalu wyjaśnia w czym rzecz.

1/ koleś z żółtymi papierami
2/ drugi koleś co twierdzi, że z kogoś innego ciągną bęke, a z zajęć i obserwacji terenowych wynika, że popierdala przed peletonem w żółtej koszulce lidera. lidera tych, którzy są wdzięcznym tematem do darcia łacha i toczenia beki.
Odpowiadał ten z wymalowanymi oczętami?

Obrazek

No to chyba wie o czym mówi w kontekście ukrytych skłonności homoseksualnych. ;)
dokładnie ten ;-) zwróć uwagę na wonsa. fredi merkury by się nie powstydził.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
Triceratops

07-06-2019, 16:58

nicram pisze:
Triceratops pisze: No byly takie akcje, pamietam, nowi moga tego nie pamietac ;) Taka fotka z szalikiem czy cos, pewnie gdzies jest hehe
Faktycznie super akcja, dwa niedojeby w postaci trockiego i tego kaleki z BoP sobie ją urządziły, bo miałem czelność jebać ich wielce wyrafinowany gust. Duże pochwały za to. Tak więc uważajcie od kogo kupujecie płyty, bo ten ktoś może później szukać kim jesteś. :-) Lykan teraz też pewnie o tym pamięta. :-) Szkoda, że ci którzy dołączyli się jakoś nie chcieli pokazać swoich krzywych ryjów.
Nie napisalem, ze super, tylko, ze pamietam cos takiego bylo i gdzies jeszcze w jakims temacie ta fotka wisi jak przegladalem kiedys. Ogolnie wysmiewanie sie z personaliow czy zjdec uwazam za slabe. Fotek trockiego dzisiaj kazdy moze sobie sciagnac tysionc i podoklejac huje zamiast nosa na przyklad. Faktem jest, ze jak sie idzie na wojne to trzeba sie liczyc z tym, ze wrog moze miec tajny arsenal :D

Ale ogolnie tamte czasy starego trollingu i spamingu dzisiaj jawia mi sie nieco romantycznie na tle tego dzisiejszego agresywnego jebania od kurew i zlamanych hujow czy wjazdu na rodzine.
woodpecker from space
Heretyk
mistrz forumowej ceremonii

07-06-2019, 17:20

triceps, ale serio liczysz, ze jeden z drugim antypisowiec, liberał i nowoczesny europejczyk przyzna, że głosował na Millera, Cimoszewicza, Arłukowicza albo Kopacz? :) no kurwa, sam bym się nie przyznał, bo jednak są pewne granice absurdu i groteski :)
Awatar użytkownika
Triceratops

07-06-2019, 18:02

No podejrzewam, ze wlasnie tak bylo, dlatego taka glucha cisza ;D

Mnie sierio ciekawi na kogo glosowali ci swiatli europejczycy ;)
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Medard
mistrz forumowej ceremonii

07-06-2019, 18:05

Triceratops pisze:No podejrzewam, ze wlasnie tak bylo, dlatego taka glucha cisza ;D

Mnie sierio ciekawi na kogo glosowali ci swiatli europejczycy ;)
Nie głosowałem wcale w wyborach do tego europarlamentu, ale ja to z Pragi jestem.
Die Welt ist meine Vorstellung.
Awatar użytkownika
nicram

07-06-2019, 18:30

Triceratops pisze:
nicram pisze:
Nie napisalem, ze super, tylko, ze pamietam cos takiego bylo i gdzies jeszcze w jakims temacie ta fotka wisi jak przegladalem kiedys. Ogolnie wysmiewanie sie z personaliow czy zjdec uwazam za slabe. Fotek trockiego dzisiaj kazdy moze sobie sciagnac tysionc i podoklejac huje zamiast nosa na przyklad. Faktem jest, ze jak sie idzie na wojne to trzeba sie liczyc z tym, ze wrog moze miec tajny arsenal :D
No właśnie, dlatego nigdy czegoś takiego z tymi dwoma kolesiami nie zrobiłem. Zresztą grzebanie w czyichś życiorysach to też nie mój styl. Co mi z tego, że wiem jak wygląd Pacjent, albo z tego, że byrdziu ma CHAD?
Triceratops pisze:Ale ogolnie tamte czasy starego trollingu i spamingu dzisiaj jawia mi sie nieco romantycznie na tle tego dzisiejszego agresywnego jebania od kurew i zlamanych hujow czy wjazdu na rodzine.
To chyba Twój wrodzony romantyzm sprawia, że idealizujesz tamten czas. :-)
byrgh
zahartowany metalizator

07-06-2019, 18:34

A co można zrobić z informacją, że ktoś ma CHAD? Zastanawiasz się czasem nad tym, co piszesz? :) Chyba, że jesteś na poziomie wiejskiego janusza, dla którego depresja to znak rozpoznawczy wariata, a w najlepszym razie wymysł nierobów i ludzi słabych :)
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

07-06-2019, 18:39

głosowałbym na Urbana
Awatar użytkownika
nicram

07-06-2019, 18:49

byrgh pisze:A co można zrobić z informacją, że ktoś ma CHAD? Zastanawiasz się czasem nad tym, co piszesz? :) Chyba, że jesteś na poziomie wiejskiego janusza, dla którego depresja to znak rozpoznawczy wariata, a w najlepszym razie wymysł nierobów i ludzi słabych :)
Można by cię z tego powodu jebać aż miło w każdym poście i mógłbyś poczuć się napiętnowany...
byrgh
zahartowany metalizator

07-06-2019, 19:03

Wiem, że na tym forum w jebaniu jest pełna dowolność i można jebać równie dobrze za to, że ma się na imię Marcin. Ja mogę jebać innych, że są z Warszawy, Sosnowca czy Radomia. I wciąż ma to znacznie większy sens.

Ale w dalszym ciągu nie wiem, dlaczego jakakolwiek choroba miałaby być dobrym pretekstem do jebania.
Awatar użytkownika
nicram

07-06-2019, 19:10

Spoko, spoko. Choroba to nie jest dobry powód. Znacznie lepszy jest ten, że jesteś obślizgłą ludzką glistą. Przynajmniej tak się zachowujesz.

Jeżeli nie rozumiesz, tego co napisałem - to jeszcze raz. Żeby ci się zrobiło smutno z tego powodu, że jesteś chory.
byrgh
zahartowany metalizator

07-06-2019, 19:13

Ale to Ty nie kumasz, co się do Ciebie pisze i zauważam to jako któraś osoba z kolei :) Ale nie dziwi mnie to nic a nic :)
Awatar użytkownika
nicram

07-06-2019, 19:16

Wydaje się, że w końcu zacząłeś dobrze diagnozować problem. Po tych latach spędzonych tutaj, też mam wrażenie, że nikt poza tobą samym, cię nie rozumie. I to przeświadczenie o swojej wyjątkowości i elitarności. Cały ty.
byrgh
zahartowany metalizator

07-06-2019, 19:23

Rozumiem, że bardzo Ci z tym ciężko. Nie będę drążył tematu :)
Awatar użytkownika
Lord Gorloj
w mackach Zła

07-06-2019, 20:20

No weź, drąż dalej. Nie bądź taki.
I fell into the pit of language
and couldn't put myself
out
byrgh
zahartowany metalizator