Księża

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Rumburak
weteran forumowych bitew

Re: Księża

15-05-2019, 05:03

wolff pisze:
Pacjent pisze:
byrgh pisze:Obrazek

Już jebać ten kler, ale temat można w sumie zamknąć, bo prawda jak zawsze leży pośrodku ;]
Cała prawda. Nawet na tym forum są tacy, którzy zarąbaliby księdza zboczeńca za pomacanie ministranta, ale pozwoliliby z radością na to by banda pedziów uczyła 5-latki masturbacji. Z drugiej strony są celebryci, którzy chcą tego samego, ale mają piękne słowa usprawiedliwienia dla kolegi po fachu, który zgwałcił w tyłek 13-letnią dziewczynkę.
Nie ma usprawiedliwienia dla żadnej formy pedofilii.
Przecież pedofilia to problem całego społeczeństwa, ludzi duchownych jak i świeckich tyle, że uciskane przez kościół i bite przez wysportowanych typów w kreszu wszary muszą odreagować swoje wieczne niepowodzenia. Wszak to sataniści, są mroczni i nieprzejednani w walce w rogami.
Jeśli kościół nie wypali żelazem winnych tej patologii to kiedyś przestanie istnieć.
"całe społeczeństwo" za takie rzeczy jest cwelone w pierdlu i często nie dożywa końca wyroku,księża przez lata co najwyżej byli przenoszeni do innej parafii albo chronieni zmową milczenia i atakiem na swoje ofiary.Rozumiesz w czym problem czy jesteś ministrantem i dzwonisz jajami swojego proboszcza jak brydziu i cały czas musisz coś bełkotać o mrocznych wszarach?
hcpig pisze:
07-11-2024, 18:51
Wśród największych jak Morbid Angel to nie ale Vader? Azarath niszczy Vadera.
535

15-05-2019, 05:50

byrgh pisze:To jak tam, jak już wyjaśnione, to może zakopiemy topór i zapomnimy o zaszłościach? Wybaczysz mi? Jakby co, będę głosował na Biedronia.
Napisałem ci wyraźnie. Skończ straszyć przestań jęczeć i zapierdalaj na milicję konfituro. Mam nadzieję że Jędrek za same tego typu pomysły wyjebie cie z hukiem z tego miejsca.Tymczasem. Słyszę we wiadomościach, że minister zero wziął się w końcu do roboty. Propozycja zniesienia przedawnienia, bardzo dobra. Podstawowa sprawa. Oby dotyczyła wszystkich spraw a nie tylko tych po wprowadzeniu nowych przepisów.
byrgh
zahartowany metalizator

15-05-2019, 06:16

Od kiedy ty taki bojący? Byłem pewien, że to ty w domu dżierżysz swoje rządy twardej ręki i napierdalasz żonkę po ciężkim dniu lizania majstrowi tyłka, tymczasem wychodziłoby na to, że jest na odwrót. No to wiemy skąd ta zgorzknialość.
535 pisze:Tymczasem. Słyszę we wiadomościach, że minister zero wziął się w końcu do roboty. Propozycja zniesienia przedawnienia, bardzo dobra. Podstawowa sprawa. Oby dotyczyła wszystkich spraw a nie tylko tych po wprowadzeniu nowych przepisów.
Strach się bać, na pewno cały Kościół drży na samą wieść, że przeciwko sobie ma tabun wypitych pokrak w średnim wieku i z podstawowym wykształceniem, takich jak ty :)
Pacjent
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

15-05-2019, 07:22

Wasyl pisze:Z tymi standardami WHO jest jak swego czasu z kartą antyprzemocową. Pamiętam te krzyki.
Wprowadzają gender, chłopaków w przedszkolach będą w sukienki ubierać. Dzieci będą nauczać życia w innej płci.
I co? I gówno.
Dobrze wiesz, że pedofilom wystarczy otworzyć furtkę do dzieci i tam wejdą. Gdyby w tym dokumencie wpisano takie uprawnienia jedynie dla księży to srałbyś po nogawkach z oburzenia. Co do gender to przecież były już takie zajęcia w polskich przedszkolach. Na szczęście polskie społeczeństwo jest bardziej asertywne niż zachodnie i stawia temu zjawisku opór.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
535

15-05-2019, 08:27

byrgh pisze:Od kiedy ty taki bojący? Byłem pewien, że to ty w domu dżierżysz swoje rządy twardej ręki i napierdalasz żonkę po ciężkim dniu lizania majstrowi tyłka, tymczasem wychodziłoby na to, że jest na odwrót. No to wiemy skąd ta zgorzknialość.
535 pisze:Tymczasem. Słyszę we wiadomościach, że minister zero wziął się w końcu do roboty. Propozycja zniesienia przedawnienia, bardzo dobra. Podstawowa sprawa. Oby dotyczyła wszystkich spraw a nie tylko tych po wprowadzeniu nowych przepisów.
Strach się bać, na pewno cały Kościół drży na samą wieść, że przeciwko sobie ma tabun wypitych pokrak w średnim wieku i z podstawowym wykształceniem, takich jak ty :)
Nie dość że konfident, milicjant amator to jeszcze narkoman. Zejdź ze mnie albo dzwoń po swych kumpli. Nie jest moją winą że stary ci wchodził do wanny a proboszcz przesmarował migdałki.
byrgh
zahartowany metalizator

15-05-2019, 08:34

I taki szczerbaty wszarz ma jeszcze czelność zarzucać nergalowi, że jest cham i prostak :E

A żyj z wszaruchami w zgodzie - mówili :E
535

15-05-2019, 08:36

Czekam na pozew płaczliwa kurewko.
byrgh
zahartowany metalizator

15-05-2019, 08:39

Wskaż śmietnisko, na którym mieszkasz, to i pocztówkę z wakacji ci poślę :*
535

15-05-2019, 08:51

Dowcipny jesteś odkąd nabyłeś pudełko po butach.
byrgh
zahartowany metalizator

15-05-2019, 09:02

ja chadzam boso, jak Cejrowski i chuj ci do tego. Ja się nie wpierdalam w to, z kim ci rogi przyprawia twoja żonka, więc i ty uszanuj cudzą prywatę, czerstwy cebularzu.
535

15-05-2019, 09:09

Wakacje, się pierdziu rozmarzył. Pamiętaj śmieciu. Pan z banku pierwszy sika i pan z banku jedzie na wakacje, a o moje rogi bądź spokojny. Pisz pozew albo wypierdalaj.
byrgh
zahartowany metalizator

15-05-2019, 09:16

Nie wchodziłem nigdy w takie zażyłości z "panem z banku", by wiedzieć, kiedy sika i kiedy jeździ na wakacje. Ale widzę, że i to bardzo bliski ci temat - jak wszystko, co dotyczy fikuśnych upodobań z innymi panami.
535

15-05-2019, 09:26

Spójrzmy prawdzie w oczy. Jesteś michalkiewiczem tego forum. Bezdomnym śmieciem robiącym loda toruńskiemu radiu. Kiedy zbiórka do pudełeczka mądralo?
byrgh
zahartowany metalizator

15-05-2019, 09:33

Nudzisz mnie, robolu. Jak nie jesteś jeszcze wystarczająco wypity (co dziwne, wszak już po dziewiątej), to dokończ robotę i wróć, a może wtedy wymyślisz coś śmieszniejszego.
535

15-05-2019, 09:43

Jesteś taką samą gnidą jak ten kielecki arystokrata od kuców oraz wielki satanista orias czy jak ten typek sie wabił?Straszysz milicją, wpierdolem, więzieniem, a założę się że żyjesz na koszt państwa, a matce nie ma kto węgla wrzucić do komórki. I nie obrażaj swojego starego. Inteligencie z dyplomem za jajka i targanie firan.
byrgh
zahartowany metalizator

15-05-2019, 09:50

Mimo że nie stać cię na nic poza wyzwiskami, to zrobiło mi się ciebie nawet żal, bo te wrzuty o alkoholizmie serio cię bolą ;D I ty jeszcze śmiesz mi coś insynuować? Wstydź się.
535

15-05-2019, 09:55

Pierdolisz kolo. Ewidentnie masz urojenia. Natomiast mogę ci przypomnieć jak mi kiedyś na priva składałeś życzenia urodzinowe. Miękki dupowłazie. Czułem podstęp. Co się z toba dzieje od tamtego czasu? Narkotyki, czy zgryzota bo pawlacz za mały ?
byrgh
zahartowany metalizator

15-05-2019, 10:05

Jeśli tak było, to co w związku z tym? Dobry stosunek mam do każdego, kto na to zasługuje. Szacunek się kończy, gdy jestem bezmyślnie pomawiany. Być może to tylko u nas, na zadupiu, są takie zwyczaje, a w wielkich miastach takim zachowaniem się gardzi, ale jako prostak ze wsi tak zostałem wychowany :E
535

15-05-2019, 10:07

Kij ma dwa końce, śmieciu.
byrgh
zahartowany metalizator

15-05-2019, 10:23

Wyciągnąłem do ciebie przecież rękę, zgrzybiały lumpie, nawet obiecałem zagłosować na Biedronia, ale odrzuciłeś obie propozycje. To o co ci jeszcze chodzi, co miałbym jeszcze zrobić? Oddać pieniądze za las czy może podpalić jakiś kościół?
ODPOWIEDZ