"całe społeczeństwo" za takie rzeczy jest cwelone w pierdlu i często nie dożywa końca wyroku,księża przez lata co najwyżej byli przenoszeni do innej parafii albo chronieni zmową milczenia i atakiem na swoje ofiary.Rozumiesz w czym problem czy jesteś ministrantem i dzwonisz jajami swojego proboszcza jak brydziu i cały czas musisz coś bełkotać o mrocznych wszarach?wolff pisze:Przecież pedofilia to problem całego społeczeństwa, ludzi duchownych jak i świeckich tyle, że uciskane przez kościół i bite przez wysportowanych typów w kreszu wszary muszą odreagować swoje wieczne niepowodzenia. Wszak to sataniści, są mroczni i nieprzejednani w walce w rogami.Pacjent pisze:Cała prawda. Nawet na tym forum są tacy, którzy zarąbaliby księdza zboczeńca za pomacanie ministranta, ale pozwoliliby z radością na to by banda pedziów uczyła 5-latki masturbacji. Z drugiej strony są celebryci, którzy chcą tego samego, ale mają piękne słowa usprawiedliwienia dla kolegi po fachu, który zgwałcił w tyłek 13-letnią dziewczynkę.byrgh pisze:
Już jebać ten kler, ale temat można w sumie zamknąć, bo prawda jak zawsze leży pośrodku ;]
Nie ma usprawiedliwienia dla żadnej formy pedofilii.
Jeśli kościół nie wypali żelazem winnych tej patologii to kiedyś przestanie istnieć.
Księża
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Rumburak
- weteran forumowych bitew
Re: Księża
Napisałem ci wyraźnie. Skończ straszyć przestań jęczeć i zapierdalaj na milicję konfituro. Mam nadzieję że Jędrek za same tego typu pomysły wyjebie cie z hukiem z tego miejsca.Tymczasem. Słyszę we wiadomościach, że minister zero wziął się w końcu do roboty. Propozycja zniesienia przedawnienia, bardzo dobra. Podstawowa sprawa. Oby dotyczyła wszystkich spraw a nie tylko tych po wprowadzeniu nowych przepisów.byrgh pisze:To jak tam, jak już wyjaśnione, to może zakopiemy topór i zapomnimy o zaszłościach? Wybaczysz mi? Jakby co, będę głosował na Biedronia.
-
- zahartowany metalizator
Od kiedy ty taki bojący? Byłem pewien, że to ty w domu dżierżysz swoje rządy twardej ręki i napierdalasz żonkę po ciężkim dniu lizania majstrowi tyłka, tymczasem wychodziłoby na to, że jest na odwrót. No to wiemy skąd ta zgorzknialość.
Strach się bać, na pewno cały Kościół drży na samą wieść, że przeciwko sobie ma tabun wypitych pokrak w średnim wieku i z podstawowym wykształceniem, takich jak ty :)535 pisze:Tymczasem. Słyszę we wiadomościach, że minister zero wziął się w końcu do roboty. Propozycja zniesienia przedawnienia, bardzo dobra. Podstawowa sprawa. Oby dotyczyła wszystkich spraw a nie tylko tych po wprowadzeniu nowych przepisów.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Dobrze wiesz, że pedofilom wystarczy otworzyć furtkę do dzieci i tam wejdą. Gdyby w tym dokumencie wpisano takie uprawnienia jedynie dla księży to srałbyś po nogawkach z oburzenia. Co do gender to przecież były już takie zajęcia w polskich przedszkolach. Na szczęście polskie społeczeństwo jest bardziej asertywne niż zachodnie i stawia temu zjawisku opór.Wasyl pisze:Z tymi standardami WHO jest jak swego czasu z kartą antyprzemocową. Pamiętam te krzyki.
Wprowadzają gender, chłopaków w przedszkolach będą w sukienki ubierać. Dzieci będą nauczać życia w innej płci.
I co? I gówno.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Nie dość że konfident, milicjant amator to jeszcze narkoman. Zejdź ze mnie albo dzwoń po swych kumpli. Nie jest moją winą że stary ci wchodził do wanny a proboszcz przesmarował migdałki.byrgh pisze:Od kiedy ty taki bojący? Byłem pewien, że to ty w domu dżierżysz swoje rządy twardej ręki i napierdalasz żonkę po ciężkim dniu lizania majstrowi tyłka, tymczasem wychodziłoby na to, że jest na odwrót. No to wiemy skąd ta zgorzknialość.
Strach się bać, na pewno cały Kościół drży na samą wieść, że przeciwko sobie ma tabun wypitych pokrak w średnim wieku i z podstawowym wykształceniem, takich jak ty :)535 pisze:Tymczasem. Słyszę we wiadomościach, że minister zero wziął się w końcu do roboty. Propozycja zniesienia przedawnienia, bardzo dobra. Podstawowa sprawa. Oby dotyczyła wszystkich spraw a nie tylko tych po wprowadzeniu nowych przepisów.
-
I taki szczerbaty wszarz ma jeszcze czelność zarzucać nergalowi, że jest cham i prostak :E
A żyj z wszaruchami w zgodzie - mówili :E
A żyj z wszaruchami w zgodzie - mówili :E
-
Wskaż śmietnisko, na którym mieszkasz, to i pocztówkę z wakacji ci poślę :*
-
ja chadzam boso, jak Cejrowski i chuj ci do tego. Ja się nie wpierdalam w to, z kim ci rogi przyprawia twoja żonka, więc i ty uszanuj cudzą prywatę, czerstwy cebularzu.
Wakacje, się pierdziu rozmarzył. Pamiętaj śmieciu. Pan z banku pierwszy sika i pan z banku jedzie na wakacje, a o moje rogi bądź spokojny. Pisz pozew albo wypierdalaj.
-
Nie wchodziłem nigdy w takie zażyłości z "panem z banku", by wiedzieć, kiedy sika i kiedy jeździ na wakacje. Ale widzę, że i to bardzo bliski ci temat - jak wszystko, co dotyczy fikuśnych upodobań z innymi panami.
Spójrzmy prawdzie w oczy. Jesteś michalkiewiczem tego forum. Bezdomnym śmieciem robiącym loda toruńskiemu radiu. Kiedy zbiórka do pudełeczka mądralo?
-
Nudzisz mnie, robolu. Jak nie jesteś jeszcze wystarczająco wypity (co dziwne, wszak już po dziewiątej), to dokończ robotę i wróć, a może wtedy wymyślisz coś śmieszniejszego.
Jesteś taką samą gnidą jak ten kielecki arystokrata od kuców oraz wielki satanista orias czy jak ten typek sie wabił?Straszysz milicją, wpierdolem, więzieniem, a założę się że żyjesz na koszt państwa, a matce nie ma kto węgla wrzucić do komórki. I nie obrażaj swojego starego. Inteligencie z dyplomem za jajka i targanie firan.
-
Mimo że nie stać cię na nic poza wyzwiskami, to zrobiło mi się ciebie nawet żal, bo te wrzuty o alkoholizmie serio cię bolą ;D I ty jeszcze śmiesz mi coś insynuować? Wstydź się.
Pierdolisz kolo. Ewidentnie masz urojenia. Natomiast mogę ci przypomnieć jak mi kiedyś na priva składałeś życzenia urodzinowe. Miękki dupowłazie. Czułem podstęp. Co się z toba dzieje od tamtego czasu? Narkotyki, czy zgryzota bo pawlacz za mały ?
-
Jeśli tak było, to co w związku z tym? Dobry stosunek mam do każdego, kto na to zasługuje. Szacunek się kończy, gdy jestem bezmyślnie pomawiany. Być może to tylko u nas, na zadupiu, są takie zwyczaje, a w wielkich miastach takim zachowaniem się gardzi, ale jako prostak ze wsi tak zostałem wychowany :E
-
Wyciągnąłem do ciebie przecież rękę, zgrzybiały lumpie, nawet obiecałem zagłosować na Biedronia, ale odrzuciłeś obie propozycje. To o co ci jeszcze chodzi, co miałbym jeszcze zrobić? Oddać pieniądze za las czy może podpalić jakiś kościół?