MGŁA

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

Re: MGŁA

06-05-2019, 19:50

Nedeci "prze Pana" to sa black metalowcy.

Obrazek
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
Awatar użytkownika
Rumburak
weteran forumowych bitew

06-05-2019, 20:30

Jasne.Tylko i wyłącznie.

Obrazek

W ramach konkursu na przerzucanie się obrazkami.Poznajesz tego nadętego black metalowca?
hcpig pisze:
07-11-2024, 18:51
Wśród największych jak Morbid Angel to nie ale Vader? Azarath niszczy Vadera.
Awatar użytkownika
Lucek
weteran forumowych bitew

06-05-2019, 20:35

ozob pisze:Nedeci "prze Pana" to sa black metalowcy.

Obrazek

ale wklejania zdjęć swojego idola to mogłeś oszczędzić, napij sie kawusi lepiej
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

06-05-2019, 21:22

Przepraszam, czy Benton ma rownowazyc cala scene BM zlozona z chloptasi w rurkach i makijazem na twarzy? Tak czy tak, mlodosc rzadzi sie swoimi prawami, a my tu przeciez o 40-latkach.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

06-05-2019, 21:34

Jedynka Deicide > cały spedalony, plastiokowy bm, wiadomo.
Oczywiście Benton to kolejna wszawa parówa, nikt mu jednak nie odbierze plumkania w najważniejszych w dm płytach.
Dwie pierwsze plyty Deicide to pierdolona "świętość" plus doskonała trójka, wiadomo.
ozob pisze:Przeprasz
am, czy Benton ma rownowazyc cala scene BM zlozona z chloptasi w rurkach i makijazem na twarzy? Tak czy tak, mlodosc rzadzi sie swoimi prawami, a my tu przeciez o 40-latkach.
Benton to obecnie emerytowany pozer a scena bm żyje "ideami podziemia", więc skoro się nie znasz to zamilcz bo jeszcze wyłapiesz wpierdol od jeźdźców ciemności :)
Jebać żuli.
Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

06-05-2019, 21:39

<ziew>
niech to miejsce niebawem zniknie
Awatar użytkownika
Rumburak
weteran forumowych bitew

06-05-2019, 22:04

ozob pisze:Przepraszam, czy Benton ma rownowazyc cala scene BM zlozona z chloptasi w rurkach i makijazem na twarzy? Tak czy tak, mlodosc rzadzi sie swoimi prawami, a my tu przeciez o 40-latkach.
Jak my tu o ubiorze i makijażach to ja jednak podziękuję bo tego typu rzeczy są dla mnie w muzyce najmniej istotne ale jak chcesz się emocjonować starymi chłopami i ich scenicznym wizerunkiem zamiast muzyki to twoja sprawa,poważnie cały ten cyrk traktują chyba jedynie ci których to tak bulwersuje i "toczą bekę".
hcpig pisze:
07-11-2024, 18:51
Wśród największych jak Morbid Angel to nie ale Vader? Azarath niszczy Vadera.
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

06-05-2019, 22:47

Postarałeś się Miśku, 100% o bohaterach tematu. Wyobrażenie Mgły ująłeś w 100%. Nie pytam nawet czy byłeś trzeźwy, przecież wiadomo :)
joł
Jebać żuli.
Awatar użytkownika
Lucek
weteran forumowych bitew

06-05-2019, 23:38

Rumburak pisze:
ozob pisze:Przepraszam, czy Benton ma rownowazyc cala scene BM zlozona z chloptasi w rurkach i makijazem na twarzy? Tak czy tak, mlodosc rzadzi sie swoimi prawami, a my tu przeciez o 40-latkach.
Jak my tu o ubiorze i makijażach to ja jednak podziękuję bo tego typu rzeczy są dla mnie w muzyce najmniej istotne ale jak chcesz się emocjonować starymi chłopami i ich scenicznym wizerunkiem zamiast muzyki to twoja sprawa,poważnie cały ten cyrk traktują chyba jedynie ci których to tak bulwersuje i "toczą bekę".

dokładnie, takie to filozofy he he, taka pożal sie boże "dojrzałość" metalucha co to już kurwa "dorósł" żeby jeść wigilie z babcią spokojnie i nie krytykować świąt :) sikać takim "ludziom" do paszczy i deptać ich jak glisty
Awatar użytkownika
Bień
postuje jak opętany!

07-05-2019, 08:01

ozob pisze:Nedeci "prze Pana" to sa black metalowcy.

Obrazek
Obrazek
Janusz Kobus
rozkręca się

07-05-2019, 18:09

wolff pisze:Jedynka Deicide > cały spedalony, plastiokowy bm, wiadomo.
Oczywiście Benton to kolejna wszawa parówa, nikt mu jednak nie odbierze plumkania w najważniejszych w dm płytach.
Dwie pierwsze plyty Deicide to pierdolona "świętość" plus doskonała trójka, wiadomo.
ozob pisze:Przeprasz
am, czy Benton ma rownowazyc cala scene BM zlozona z chloptasi w rurkach i makijazem na twarzy? Tak czy tak, mlodosc rzadzi sie swoimi prawami, a my tu przeciez o 40-latkach.
Benton to obecnie emerytowany pozer a scena bm żyje "ideami podziemia", więc skoro się nie znasz to zamilcz bo jeszcze wyłapiesz wpierdol od jeźdźców ciemności :)

Myślałem, że to ty spuszczasz wszystkim wpierdol? A przy okazji, sąsiad cię ostatnio nagrał:

https://www.xnxx.com/video-eqign48/flag ... te_pelados" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

07-05-2019, 19:10

Janusz Kobus pisze:
Myślałem, że to ty spuszczasz wszystkim wpierdol? A przy okazji, sąsiad cię ostatnio nagrał:

https://www.xnxx.com/video-eqign48/flag ... te_pelados" onclick="window.open(this.href);return false;
Pomyliłeś mnie z sobą samym. Znajdź pracę, wyprowadź się od starych, zacznij się myć, może zaczniesz być szczęśliwy. No i zamień jabole na aktywność fizyczną, bo skończysz jak typowy wszar pod płotem.
Filmu nie oglądałem, pewnie śmieszokawnie dla niedojebanych brudów więc dzięki.
Jebać żuli.
Scorn
postuje jak opętany!

20-05-2019, 12:14

Mgła odwołuje występ na islandzkim Ascension Festival. Podają powody logistyczne, bez winy organizatora.

Kurwa, a bilet kupiony. Miałem iść głównie na nich i Antaeus. Mgła staje się dla mnie przeklętym zespołem, jeśli chodzi o koncerty. Już drugi raz miałem iść na festiwal z nimi i drugi raz odwołali, haha. Tylko że wtedy organizator nie dał rady i cały fest poszedł się jebać. Cóż, trzeba będzie ich złapać na jakimś gigu kiedyś.
heykvísl og ofn
Awatar użytkownika
Raagoon
weteran forumowych bitew

14-06-2019, 08:38

Scorn pisze:Mgła odwołuje występ na islandzkim Ascension Festival. Podają powody logistyczne, bez winy organizatora.

Kurwa, a bilet kupiony. Miałem iść głównie na nich i Antaeus. Mgła staje się dla mnie przeklętym zespołem, jeśli chodzi o koncerty. Już drugi raz miałem iść na festiwal z nimi i drugi raz odwołali, haha. Tylko że wtedy organizator nie dał rady i cały fest poszedł się jebać. Cóż, trzeba będzie ich złapać na jakimś gigu kiedyś.
Po prostu wybrali dzisiejszy gig w Dublinie, ja bym tu nie szukał sensacji heh
Scorn
postuje jak opętany!

14-06-2019, 14:14

Raagoon pisze:
Scorn pisze:Mgła odwołuje występ na islandzkim Ascension Festival. Podają powody logistyczne, bez winy organizatora.

Jak to "wybrali"? Mieli zabukowaną Islandię od pół roku, ale stwierdzili, że do Irlandii jednak bliżej?
heykvísl og ofn
Sodomix
postuje jak opętany!

14-06-2019, 15:14

Na pewno przekupili ich zgrzewką Guinnessa :)
Awatar użytkownika
Raagoon
weteran forumowych bitew

14-06-2019, 15:35

Jeśli odpocząć od zgiełku, to tylko w Dublinie ;)
Awatar użytkownika
MinT
weteran forumowych bitew
Kontakt:

18-06-2019, 18:41

Scorn pisze:
Raagoon pisze:

Jak to "wybrali"? Mieli zabukowaną Islandię od pół roku, ale stwierdzili, że do Irlandii jednak bliżej?
Mieliśmy lecieć z Dublina do Reykjaviku, ale linie lotnicze spadły z rowerka. :/
*poznański Goldman Sachsman metalu*
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
Awatar użytkownika
maciek z klanu
mistrz forumowej ceremonii

18-06-2019, 18:46

Ty jesteś tym całym M.? Lol xdxdxd
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
ODPOWIEDZ