MGŁA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- ozob
- zahartowany metalizator
Re: MGŁA
Nedeci "prze Pana" to sa black metalowcy.

"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Rumburak
- weteran forumowych bitew
- ozob
Przepraszam, czy Benton ma rownowazyc cala scene BM zlozona z chloptasi w rurkach i makijazem na twarzy? Tak czy tak, mlodosc rzadzi sie swoimi prawami, a my tu przeciez o 40-latkach.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Jedynka Deicide > cały spedalony, plastiokowy bm, wiadomo.
Oczywiście Benton to kolejna wszawa parówa, nikt mu jednak nie odbierze plumkania w najważniejszych w dm płytach.
Dwie pierwsze plyty Deicide to pierdolona "świętość" plus doskonała trójka, wiadomo.
Oczywiście Benton to kolejna wszawa parówa, nikt mu jednak nie odbierze plumkania w najważniejszych w dm płytach.
Dwie pierwsze plyty Deicide to pierdolona "świętość" plus doskonała trójka, wiadomo.
Benton to obecnie emerytowany pozer a scena bm żyje "ideami podziemia", więc skoro się nie znasz to zamilcz bo jeszcze wyłapiesz wpierdol od jeźdźców ciemności :)ozob pisze:Przeprasz
am, czy Benton ma rownowazyc cala scene BM zlozona z chloptasi w rurkach i makijazem na twarzy? Tak czy tak, mlodosc rzadzi sie swoimi prawami, a my tu przeciez o 40-latkach.
Jebać żuli.
- pr0metheus
- Rumburak
Jak my tu o ubiorze i makijażach to ja jednak podziękuję bo tego typu rzeczy są dla mnie w muzyce najmniej istotne ale jak chcesz się emocjonować starymi chłopami i ich scenicznym wizerunkiem zamiast muzyki to twoja sprawa,poważnie cały ten cyrk traktują chyba jedynie ci których to tak bulwersuje i "toczą bekę".ozob pisze:Przepraszam, czy Benton ma rownowazyc cala scene BM zlozona z chloptasi w rurkach i makijazem na twarzy? Tak czy tak, mlodosc rzadzi sie swoimi prawami, a my tu przeciez o 40-latkach.
- Lucek
Rumburak pisze:Jak my tu o ubiorze i makijażach to ja jednak podziękuję bo tego typu rzeczy są dla mnie w muzyce najmniej istotne ale jak chcesz się emocjonować starymi chłopami i ich scenicznym wizerunkiem zamiast muzyki to twoja sprawa,poważnie cały ten cyrk traktują chyba jedynie ci których to tak bulwersuje i "toczą bekę".ozob pisze:Przepraszam, czy Benton ma rownowazyc cala scene BM zlozona z chloptasi w rurkach i makijazem na twarzy? Tak czy tak, mlodosc rzadzi sie swoimi prawami, a my tu przeciez o 40-latkach.
dokładnie, takie to filozofy he he, taka pożal sie boże "dojrzałość" metalucha co to już kurwa "dorósł" żeby jeść wigilie z babcią spokojnie i nie krytykować świąt :) sikać takim "ludziom" do paszczy i deptać ich jak glisty
-
- rozkręca się
wolff pisze:Jedynka Deicide > cały spedalony, plastiokowy bm, wiadomo.
Benton to obecnie emerytowany pozer a scena bm żyje "ideami podziemia", więc skoro się nie znasz to zamilcz bo jeszcze wyłapiesz wpierdol od jeźdźców ciemności :)ozob pisze:Przeprasz
am, czy Benton ma rownowazyc cala scene BM zlozona z chloptasi w rurkach i makijazem na twarzy? Tak czy tak, mlodosc rzadzi sie swoimi prawami, a my tu przeciez o 40-latkach.
Myślałem, że to ty spuszczasz wszystkim wpierdol? A przy okazji, sąsiad cię ostatnio nagrał:
https://www.xnxx.com/video-eqign48/flag ... te_pelados" onclick="window.open(this.href);return false;
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Pomyliłeś mnie z sobą samym. Znajdź pracę, wyprowadź się od starych, zacznij się myć, może zaczniesz być szczęśliwy. No i zamień jabole na aktywność fizyczną, bo skończysz jak typowy wszar pod płotem.Janusz Kobus pisze:
Myślałem, że to ty spuszczasz wszystkim wpierdol? A przy okazji, sąsiad cię ostatnio nagrał:
https://www.xnxx.com/video-eqign48/flag ... te_pelados" onclick="window.open(this.href);return false;
Filmu nie oglądałem, pewnie śmieszokawnie dla niedojebanych brudów więc dzięki.
Jebać żuli.
-
- postuje jak opętany!
Mgła odwołuje występ na islandzkim Ascension Festival. Podają powody logistyczne, bez winy organizatora.
Kurwa, a bilet kupiony. Miałem iść głównie na nich i Antaeus. Mgła staje się dla mnie przeklętym zespołem, jeśli chodzi o koncerty. Już drugi raz miałem iść na festiwal z nimi i drugi raz odwołali, haha. Tylko że wtedy organizator nie dał rady i cały fest poszedł się jebać. Cóż, trzeba będzie ich złapać na jakimś gigu kiedyś.
Kurwa, a bilet kupiony. Miałem iść głównie na nich i Antaeus. Mgła staje się dla mnie przeklętym zespołem, jeśli chodzi o koncerty. Już drugi raz miałem iść na festiwal z nimi i drugi raz odwołali, haha. Tylko że wtedy organizator nie dał rady i cały fest poszedł się jebać. Cóż, trzeba będzie ich złapać na jakimś gigu kiedyś.
heykvísl og ofn
- Raagoon
Po prostu wybrali dzisiejszy gig w Dublinie, ja bym tu nie szukał sensacji hehScorn pisze:Mgła odwołuje występ na islandzkim Ascension Festival. Podają powody logistyczne, bez winy organizatora.
-
- postuje jak opętany!
Jak to "wybrali"? Mieli zabukowaną Islandię od pół roku, ale stwierdzili, że do Irlandii jednak bliżej?Raagoon pisze:Po prostu wybrali dzisiejszy gig w Dublinie, ja bym tu nie szukał sensacji hehScorn pisze:Mgła odwołuje występ na islandzkim Ascension Festival. Podają powody logistyczne, bez winy organizatora.
heykvísl og ofn
- MinT
- Kontakt:
Mieliśmy lecieć z Dublina do Reykjaviku, ale linie lotnicze spadły z rowerka. :/Scorn pisze:Jak to "wybrali"? Mieli zabukowaną Islandię od pół roku, ale stwierdzili, że do Irlandii jednak bliżej?Raagoon pisze:Po prostu wybrali dzisiejszy gig w Dublinie, ja bym tu nie szukał sensacji hehScorn pisze:Mgła odwołuje występ na islandzkim Ascension Festival. Podają powody logistyczne, bez winy organizatora.
*poznański Goldman Sachsman metalu*
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Ty jesteś tym całym M.? Lol xdxdxd
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo