Dowcipy v. n'ta
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- zahartowany metalizator
Re: Dowcipy v. n'ta
Żadna riposta, lubię i szanuję Tru(m)pa, mimo jego zapalczywości. A Ty co, grzebiesz w moim życiu? Twoje nie jest wystarczająco ciekawe? :)
W dupie se grzebię i właśnie coś znalazłem, a teraz głośno myślę co to.
-
Tęga riposta - jak na robola tyrającego u prywaciarza, który przed chwilą trzymał ci chuja w dupie i coś tam zostawił :)
No i po co? Nie szkoda procentów?
No i po co? Nie szkoda procentów?
Spoko. Nie wysilaj się milicjancie. Wiem że cię boli i tyle mi wystarcza. Tyram. To fakt, ale nawet nie zauważysz kiedy cię kupię, a teraz pozwól, że tylko się z ciebie pośmieję. Traktuj to jak zaszczyt i podejdź kiedyś do wujka na jakimś koncercie. Przybijemy piąteczki.
-
Odkąd oddałeś równowartość dwóch Tatr na utrzymanie serwera, stałeś się wyjątkowo pyskaty, wycieruchu :)
Oczywiście. Olo i Jędrek świadkami, że to była co najmniej skrzynka. Mam nawet gdzieś kopię przelewu. Wkleić ci zakłamany milicyjny przybłędo?byrgh pisze:Odkąd oddałeś równowartość dwóch Tatr na utrzymanie serwera, stałeś się wyjątkowo pyskaty, wycieruchu :)
-
Zamknij parszywy ryj, partaczu ziemniaczany, bo ci wytoczę sprawę i jeszcze będziesz mnie błagał o mydło w płynie.
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Dziewczyny nie drapcie się.
Stop mowie nienawiści!
Jebać PiS!
Stop mowie nienawiści!
Jebać PiS!
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Po pierwsze nie strasz bo się wiesz co zrobisz, po drugie nie ma problemu. Mogę ci wysłać namiar na prawnika. Ciekawe o co wniesiesz, bo chyba nie o ponowną kastrację. W ogóle byrdziu nie idź tą drogą bo cię rozjadę. Fizycznie, mentalnie. werbalnie i w ogóle tradycyjnie. Rozstańmy się we względnym pokoju i spokoju. Taka propozycja.
-
Mylisz się, jak sądzisz, że będę leczył cię z twojego poczucia niższości, nygusku. Tak że zrób badania na zaburzenia równowagi po tym chuju w dupie, a potem łap za najdłuższą łopatę na budowie i wypierdalaj, bo browary zbankrutują.
Zresztą - pozew już się pisze, więc odetkaj skrzynkę pocztową, wszak w odtykaniu jesteś najlepszy.
Zresztą - pozew już się pisze, więc odetkaj skrzynkę pocztową, wszak w odtykaniu jesteś najlepszy.
Gupi jesteś, Sram w mordę tobie i twym bliskim, Możesz mnie o to pozwać. Ciekawi mnie wynik owego przedsięwzięcia, Informuj na bieżąco.
-
Niczego innego nawet bym się po tobie nie spodziewał. Wychodząc z osiedla, co rusz muszę omijać najebane cielska takich jak ty. Dogadalibyście się.
W porządku byrdziu. Umówmy się zatem na którymś z nadchodzących koncertów. Opowiesz mi o swoich troskach , przekażesz cenne uwagi na temat diety. Myślę że to męska uczciwa propozycja.
edit
Byś łatwiej mnie znalazł i wszystkim którzy mają z tym problem, uważając, że jestem w stanie ukryć się w jakimkolwiek polskim klubie lub jego ubikacji, przekazuję bezcenną wskazówkę jak wygląda sto dwadzieścia kilogramów żywej miłości do DHG.

edit
Byś łatwiej mnie znalazł i wszystkim którzy mają z tym problem, uważając, że jestem w stanie ukryć się w jakimkolwiek polskim klubie lub jego ubikacji, przekazuję bezcenną wskazówkę jak wygląda sto dwadzieścia kilogramów żywej miłości do DHG.

- Mental
- weteran forumowych bitew
Ahahaha pozwy do sądu, kurwa przechodzicie samych siebie.
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Panie Kolego, Pan się nie śmieje - połowa forume już pewnie drży ze strachu.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Szczególnie, że francuskie czołgi, które mają tylko jeden bieg, ten wsteczny ruszyły do ataku :)Sybir pisze:Panie Kolego, Pan się nie śmieje - połowa forume już pewnie drży ze strachu.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Mental
- weteran forumowych bitew
Proponuję dożywotni ban i usunięcie wszelkiego smrodu, chyba że już szeroko zakrojone śledztwo w jest w toku xD i podchodziłoby to pod tuszowanie śladów przestępstwa xDD zdaje się, że prawnika też gdzieś tu mamy? Kurwa napisałbym coś, ale mam czystą kartotekę i niech tak pozostanie :D
p.s. Już wiem czego riven nie pisze, pewnie nie ma dostępu do internetu tam gdzie odsiaduje :D
p.s. Już wiem czego riven nie pisze, pewnie nie ma dostępu do internetu tam gdzie odsiaduje :D
You may raise your chalice of nothing
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
jak nikt z gościem, co straszy na forume, nie zrobi porządku to ja nie wiem co się musi stać żeby tą zakałę wyałtować z grona normalnych ludzi. jak to wczoraj czytałem to przecierałem oczy ze zdziwienia.Mental pisze:Proponuję dożywotni ban i usunięcie wszelkiego smrodu, chyba że już szeroko zakrojone śledztwo w jest w toku xD i podchodziłoby to pod tuszowanie śladów przestępstwa xDD zdaje się, że prawnika też gdzieś tu mamy? Kurwa napisałbym coś, ale mam czystą kartotekę i niech tak pozostanie :D
dodam, że z tego co wcześniej napisał 535 rozsyła też pogróżki poprzez PM.
w kontekście takich akcji jak dla mnie wklejanki muszą wystarczyć. bo normalnie to tutaj nie jest.
lys på slutten av lys
-
Jesteście niezastąpieni :D
POGRÓŻKI :DDD
POGRÓŻKI :DDD