POlitykowanie

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
ODPOWIEDZ
535

Re: POlitykowanie

01-03-2019, 18:28

wolff pisze:Był już dzisiaj gryf, sztanga, rękawiczki teraz znowu to samo wyświechtane "co o mnie wiesz". Notoryczne mamrotanie i powtarzanie to częsta przypadłość w przypadku żuli choć przecież piwo to nie alkohol może więc łoisz denaturat, kto wie?
Betoniara była śmieszna, betonowy winyl jeszcze bardziej. Ogólnie jesteś dobrym tematem do beki, innym zarzucasz spinę a sam nosisz trzy style od łopaty w dupalu. Cóż, nie potrafisz nawet biegać a może i wtedy czujesz się osaczony?
Ty za to potrafisz. Świetnie. Dużo polujesz, czy często spierdalasz? Ciekawi mnie dlaczego jestem dobrym tematem do beki? Mógłbyś rozwinąć? To bardzo interesujące. Co jest takie śmieszne? To co tutaj piszę, czy ja?
BOLEK pisze: kurwa głosuję na razem twu na teraz
Bolo ty se najlepiej zagłosuj na skrzynkę kormorana. Bez gazu, rzecz jasna.
Awatar użytkownika
Rumburak
weteran forumowych bitew

01-03-2019, 18:58

wolff pisze: Ciekawym tylko co ci nasi bohaterowie tak zawzięcie atakujący wyklętych zrobiliby sami w tamtych, ciężkich i niebezpiecznych czasach.
Ja się kiedyś zastanawiałem co zrobiliby w analogicznej sytuacji internetowi wojownicy pouczający Ukraińców w barze że zamiast pić piwo powinni walczyć za ojczyznę.Wymyśliłem że spierdoliliby do UK i pili piwo w tamtejszych pubach krzycząc o wolnej Polsce i śmierci dla wrogów ojczyzny ale bliższy prawdy jest chyba 535:
535 pisze: Natomiast ty, znany w pewnych kręgach jako wściekły lew z Wielickiej, pogromca żuli i brudasów, niechybnie ruszyłbyś z gryfem od sztangi w jednej ręce na czołgi. Drugą rękę trzymałbyś za plecami, żeby dać zgubionym wrogom niewielki handicap. Myślałem, że to oczywiste.
hcpig pisze:
07-11-2024, 18:51
Wśród największych jak Morbid Angel to nie ale Vader? Azarath niszczy Vadera.
BOLEK
weteran forumowych bitew

01-03-2019, 19:03

535 pisze:
wolff pisze:Był już dzisiaj gryf, sztanga, rękawiczki teraz znowu to samo wyświechtane "co o mnie wiesz". Notoryczne mamrotanie i powtarzanie to częsta przypadłość w przypadku żuli choć przecież piwo to nie alkohol może więc łoisz denaturat, kto wie?
Betoniara była śmieszna, betonowy winyl jeszcze bardziej. Ogólnie jesteś dobrym tematem do beki, innym zarzucasz spinę a sam nosisz trzy style od łopaty w dupalu. Cóż, nie potrafisz nawet biegać a może i wtedy czujesz się osaczony?
Ty za to potrafisz. Świetnie. Dużo polujesz, czy często spierdalasz? Ciekawi mnie dlaczego jestem dobrym tematem do beki? Mógłbyś rozwinąć? To bardzo interesujące. Co jest takie śmieszne? To co tutaj piszę, czy ja?
BOLEK pisze: kurwa głosuję na razem twu na teraz
Bolo ty se najlepiej zagłosuj na skrzynkę kormorana. Bez gazu, rzecz jasna.
jak to bez gazu? bezczelny jezdeś kol
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
Pacjent
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

01-03-2019, 19:12

Triceratops pisze:
Hatefire pisze:Jak sobie to ładnie wytłumaczyłeś. Wszyscy to bezmózgie zombie, bez własnego zdania, zmanipulowani przez środki masowego przekazu. Tylko jeden Triceps krynica mądrości i skarbnica prawdy, umysł wolny i niezależny.
No przeciez nie napisalem kto jest kim, o co ta spina? Obrazilem jakis kolejny majestat? To chyba zarazliwe albo na tym forum sami ksiazeta.
Zreszta obraz dyskusji jest podobny w mediach, Mieszkowski oszolom blysnal po raz kolejny a kolegom jebiacych w czambul Rajsa Burego
Czy pan zna orzeczenie Wojskowego Sądu Okręgowego dot. Romualda Rajsa „Burego”? Jeżeli pan nie zna, to panu zacytuję, że Romuald Rajs „Bury” walczył o niepodległy byt państwa polskiego
Tego się nie da słuchać. Luki w wiedzy fundamentalne – zaoponował poseł Kukiz’15 Tomasz Rzymkowski. – Jestem przerażony, że poseł w wolnej Polsce mówi coś takiego; przemawia przez pana instrukcja KC PPR z 1945 roku i w taki sposób, jak pan dzisiaj mówi, próbowano zakłamywać rzeczywistość. Uprawia pan propagandę niczym z okresu PRL-u
https://nczas.com/2019/03/01/skandal-w- ... tac-video/" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeśli Bury był zbrodniarzem i przeprowadzał eksterminację jak chce post_PRL to proponuję zlikwidować Święto Wojska Polskiego, bo wojsko polskie takie rzeczy czyli pacyfikacje wrogich obszarów oraz rozstrzeliwanie zdrajców i konfidentów robiło od zawsze, a tzw. ludowe wojsko polskie to już w ogóle temat do wstydu.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

01-03-2019, 19:53

Rumburak pisze:
wolff pisze: Ciekawym tylko co ci nasi bohaterowie tak zawzięcie atakujący wyklętych zrobiliby sami w tamtych, ciężkich i niebezpiecznych czasach.
Ja się kiedyś zastanawiałem co zrobiliby w analogicznej sytuacji internetowi wojownicy pouczający Ukraińców w barze że zamiast pić piwo powinni walczyć za ojczyznę.Wymyśliłem że spierdoliliby do UK i pili piwo w tamtejszych pubach krzycząc o wolnej Polsce i śmierci dla wrogów ojczyzny ale bliższy prawdy jest chyba 535:
Lewary na pewno ale to przecież ten sam syficzny sort który pluje na Wyklętych. Skoro jednak tak szkoda ci Ukrów i nie możesz przeżyć, że ktoś śmiał ich pouczyć przysiądź się i wypij z nimi choćby za któregoś z ich bohaterów. Może poczujesz się lepiej.
BOLEK pisze:
535 pisze:
Na co poluję , na kogo poluję lub gdzie i przed czym mam spierdalać? polowanie, spierdalanie, osaczenie i kręcąca się betoniara
. Po osaczeniu polowaniu, co następne? Widać musisz mieć mocne kłopoty z tym przepitym czerepem bo jak inaczej wytłumaczyć ten bełkot. Bredzisz jak zacięty winyl, betonowy rzecz jasna a potem się dziwisz, że leci z ciebie beka.
Polowanie, spierdalanie, hihihi hahaha hohoho xd, joł elo.........
Ostatnio zmieniony 01-03-2019, 20:01 przez wolff, łącznie zmieniany 2 razy.
Jebać żuli.
535

01-03-2019, 19:56

Pacjent pisze:
Jeśli Bury był zbrodniarzem i przeprowadzał eksterminację jak chce post_PRL to proponuję zlikwidować Święto Wojska Polskiego, bo wojsko polskie takie rzeczy czyli pacyfikacje wrogich obszarów oraz rozstrzeliwanie zdrajców i konfidentów robiło od zawsze, a tzw. ludowe wojsko polskie to już w ogóle temat do wstydu.
Fakt. Zwykli mordercy. Tyle, że w kompletnym umundurowaniu.
Awatar użytkownika
Rumburak
weteran forumowych bitew

01-03-2019, 20:26

wolff pisze: Lewary na pewno ale to przecież ten sam syficzny sort który pluje na Wyklętych. Skoro jednak tak szkoda ci Ukrów i nie możesz przeżyć, że ktoś śmiał ich pouczyć przysiądź się i wypij z nimi choćby za któregoś z ich bohaterów. Może poczujesz się lepiej
Wiesz, koło dupy mi latają ukraińscy bohaterowie jak i sami Ukraińcy ale na ich miejscu dałbym w pysk jakiemuś barowemu leszczowi który za punkt honoru obrałby sobie wysłanie mnie na wojnę.Co do tego kto spierdalałby z kraju w przypadku konfliktu zbrojnego to jestem przekonany że pierwsi w kierunku bezpiecznej granicy wyruszyliby wyklęci patryioci w zdezelowanych bemkach.
hcpig pisze:
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

01-03-2019, 20:33

Nie wydaje mi się, zresztą lewary często podlizują się Ukrom, taka służalcza postawa. Nie wydaje mi się również byś był brany pod uwagę nawet w przypadku wojny, lewactwo to jednak skrajnie zdemoralizowany element, biegnie tam gdzie poczuje większą korzyść, totalny upadek. Gdy jednak coś się wydarzy i będziesz w ciepłym pubie na wyspach popijał browar zawsze możesz poszukać kolegów zza Buga, wszędzie ich pełno tylko nie tam gdzie są potrzebni.
Putin to jednak jest gość, szkoda, że naszym politykom brakuje odwagi.
Jebać żuli.
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

01-03-2019, 20:43

Wkleiłeś fotkę swoich idoli, coś jeszcze?
Jebać żuli.
535

01-03-2019, 20:49

wolff pisze:
Na co poluję , na kogo poluję lub gdzie i przed czym mam spierdalać? polowanie, spierdalanie, osaczenie i kręcąca się betoniara
. Po osaczeniu polowaniu, co następne? Widać musisz mieć mocne kłopoty z tym przepitym czerepem bo jak inaczej wytłumaczyć ten bełkot. Bredzisz jak zacięty winyl, betonowy rzecz jasna a potem się dziwisz, że leci z ciebie beka.
Polowanie, spierdalanie, hihihi hahaha hohoho xd, joł elo.........
Ty to jednak tępy jesteś. Analogia jest jasna. Czarni w Afryce musieli szybko biegać. Po to żeby dopaść coś na śniadanie, albo by ich ktoś nie złapał w siatkę. Boisz się, że zdechniesz z głodu, czy ze ktoś złapie cię w siatkę, wyklęty ananasie?
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

01-03-2019, 20:54

Ja pierdole jaki debil, teraz jeszcze Afryka , siatki i śniadania. Boję się, że w tym kraju nawet przy obsłudze betoniary pracują tłuki. Widać odsłuch z betonowych winyli pogarsza i tak poważny temat.
Jebać żuli.
535

01-03-2019, 20:57

Weźże wymyśl coś sam. Coś czego ja nie napisałem o sobie. Daj mi szansę pomyśleć, że nie jesteś wychowankiem szkoły specjalnej. Dasz radę.
Awatar użytkownika
Rumburak
weteran forumowych bitew

01-03-2019, 21:02

wolff pisze:Nie wydaje mi się, zresztą lewary często podlizują się Ukrom, taka służalcza postawa. Nie wydaje mi się również byś był brany pod uwagę nawet w przypadku wojny, lewactwo to jednak skrajnie zdemoralizowany element, biegnie tam gdzie poczuje większą korzyść, totalny upadek. Gdy jednak coś się wydarzy i będziesz w ciepłym pubie na wyspach popijał browar zawsze możesz poszukać kolegów zza Buga, wszędzie ich pełno tylko nie tam gdzie są potrzebni.
Putin to jednak jest gość, szkoda, że naszym politykom brakuje odwagi.
Potrafisz ty ze zrozumieniem cokolwiek przeczytać czy masz jakiś defekt wynikający z obicia pustego,kwadratowego łba lewarem?
hcpig pisze:
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

01-03-2019, 21:05

Ciężko zrozumieć bełkot lewusa, to chyba oczywiste. Dlatego niepotrzebnie się spinasz, to nie twoja wina, że taki jesteś a tym bardziej nie moja.
Jebać żuli.
Awatar użytkownika
Rumburak
weteran forumowych bitew

01-03-2019, 21:15

A wiesz że kilka tygodni wcześniej w tym lub innym temacie zostałem nazwany prawakiem bez krzty przyzwoitości?
hcpig pisze:
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

01-03-2019, 21:19

Wytłumacz lepiej dlaczego tak zaciekle bronisz Urków którym kiedyś zwróciłem uwagę, bardzo to dziwne zachowanie. Pamiętam, że i wtedy mocno zagotowałeś.
Prawak, lewak to elastyczne określenia, mnie nazwano dresiarzem choć całe życie byłem do nich w opozycji więc?
Jebać żuli.
Awatar użytkownika
Rumburak
weteran forumowych bitew

01-03-2019, 23:03

Zaciekle? Ukraińców? znów coś źle zrozumiałeś lub dorabiasz fakty pod swoje teorie i zero-jedynkowe postrzeganie świata.Napisałem wtedy dość wyraźnie w czy problem ale zamiast znów czepiać się poziomu umiejętności czytania ze zrozumieniem-lub jej braku-napiszę raz jeszcze w mam nadzieję,bardziej przystępny sposób.Byłeś kiedyś w rejonie działań wojennych jako cywil/żołnierz? Czy kiedykolwiek życie twoje lub twoich bliskich było zagrożone z powodu konfliktu zbrojnego? odpowiem.Nie.Czy twoje słomiane umiłowanie ojczyzny polegające na walce z wyimaginowanym wrogiem i teoretyzowaniu: co by było gdyby?upoważnia cię do wysyłania zbłąkanych Ukraińców w strefę działań wojennych? Też odpowiem.Nie.Nie pytaj dlaczego.Mimo wszystko wierzę w twoją inteligencję.Jeszcze tylko taka mała uwaga i podpowiedź zarazem...tam wróg ojczyzny i śmierć z jego ręki to coś realnego,
hcpig pisze:
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

02-03-2019, 06:04

Strasznie się miotasz, zupełnie niepotrzebnie wszak wystarczy napisać o swej miłości do Ukrów, nie jesteś jedyny a u lewactwa to norma.
Odpowiem w sposób, jak tylko potrafię, łatwy do przyswojenia byś znowu się nie zapętlił.
W czasie wojny walczy się z wrogiem między innymi o życie, zdrowie i bezpieczeństwo własnej rodziny, do tego dochodzi również Ojczyzna której nie trzeba kochać ale jest jedna i szacunek jej się należy.
Jesteś taki sam jak ci odważni Ukraińcy, mocni w gębie siedząc na obczyźnie przy wódeczce i w modnym odzieniu, wykrzykujący co jakiś czas buńczuczne hasła "Wolna Ukraina".
Nie wiem skąd sobie uroiłeś jakobym ja ten motłoch chciał wysyłać gdziekolwiek, zresztą widać jacy oni waleczni. Przeszkadzało mi ich szczekanie więc zwróciłem uwagę. Obstawiam, że w twym poprawnym politycznym świecie w którym egzystujesz takie zachowanie jest niedopuszczalne i nawet będąc u siebie trzeba mieć baczenie co i do kogo się mówi, nie każdy jednak jest sługusem i włazidupą, zapewniam.
Zero-jedynkowość, wszędzie zero-jedynkowość a biednych, zbłąkanych Ukrów chcą na wojnę wysyłać, żenada.
Jebać żuli.
Awatar użytkownika
Rumburak
weteran forumowych bitew

02-03-2019, 10:27

A ty swoje.Pierdzenie o miłości do ojczyzny i walce za nią kiedy jedynym zagrożeniem jest to że nie będzie można chwilowo zalogować się na metalowe forum żeby poudawć bonza. Typowe zachowanie dla drechów ze zdezelowanych bawarek w koszulkach stop islamizacji Polski.To tak jeśli już przy generalizowaniu jesteśmy.Żenada.
hcpig pisze:
ODPOWIEDZ