Rumburak pisze:wolff pisze:
Ciekawym tylko co ci nasi bohaterowie tak zawzięcie atakujący wyklętych zrobiliby sami w tamtych, ciężkich i niebezpiecznych czasach.
Ja się kiedyś zastanawiałem co zrobiliby w analogicznej sytuacji internetowi wojownicy pouczający Ukraińców w barze że zamiast pić piwo powinni walczyć za ojczyznę.Wymyśliłem że spierdoliliby do UK i pili piwo w tamtejszych pubach krzycząc o wolnej Polsce i śmierci dla wrogów ojczyzny ale bliższy prawdy jest chyba 535:
Lewary na pewno ale to przecież ten sam syficzny sort który pluje na Wyklętych. Skoro jednak tak szkoda ci Ukrów i nie możesz przeżyć, że ktoś śmiał ich pouczyć przysiądź się i wypij z nimi choćby za któregoś z ich bohaterów. Może poczujesz się lepiej.
BOLEK pisze:535 pisze:wolff pisze:Był już dzisiaj gryf, sztanga, rękawiczki teraz znowu to samo wyświechtane "co o mnie wiesz". Notoryczne mamrotanie i powtarzanie to częsta przypadłość w przypadku żuli choć przecież piwo to nie alkohol może więc łoisz denaturat, kto wie?
Betoniara była śmieszna, betonowy winyl jeszcze bardziej. Ogólnie jesteś dobrym tematem do beki, innym zarzucasz spinę a sam nosisz trzy style od łopaty w dupalu. Cóż, nie potrafisz nawet biegać a może i wtedy czujesz się osaczony?
Ty za to potrafisz. Świetnie. Dużo polujesz, czy często spierdalasz? Ciekawi mnie dlaczego jestem dobrym tematem do beki? Mógłbyś rozwinąć? To bardzo interesujące. Co jest takie śmieszne? To co tutaj piszę, czy ja?
Na co poluję , na kogo poluję lub gdzie i przed czym mam spierdalać? polowanie, spierdalanie, osaczenie i kręcąca się betoniara
. Po osaczeniu polowaniu, co następne? Widać musisz mieć mocne kłopoty z tym przepitym czerepem bo jak inaczej wytłumaczyć ten bełkot. Bredzisz jak zacięty winyl, betonowy rzecz jasna a potem się dziwisz, że leci z ciebie beka.
Polowanie, spierdalanie, hihihi hahaha hohoho xd, joł elo.........
Jebać żuli.