Nowe seriale

Wszystkie chwyty dozwolone - od "Begotten" po "Wejście smoka".

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

Re: Nowe seriale

05-02-2019, 08:15

Obrazek

Wjebałem ze smakiem dzisiejszej nocy całość (tylko 4 odcinki). Bardzo dobry serial na podstawie bardzo dobrej książki.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
Deathhammer66
w mackach Zła

05-02-2019, 11:09

[V] pisze:
Deathhammer66 pisze:Obrazek

Super rzecz, nie spodziewałem się czegoś tak dobrego po zwyczajnej, można by powiedzieć, obyczajówce.
zapowiada się zajebiście

ja odpalam to

Obrazek
Jelołstołn zaczął się zajebiście, ale później trochę spuścił z pary. Czekam na drugi sezon. Ale całościowo i tak był to bardzo przyjemny seans.
Awatar użytkownika
Żułek
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

05-02-2019, 18:15

Obrazek

łeeeeeeeeeeee ostatni odcinek totalnie z dupy
generalnie 4 i 5 sezon były nieco dziwne/inne ale finał totalnie z dupy
tyle intryg, czarów marów, robienia w konia gliniarzy a na końcu taki zonk

no ale serial odhaczony ;) pora na Homera ;)

PS.

aha mam złą wiadomość
Stacja AMC przedłużyła właśnie serial "The Walking Dead" na 10. sezon.

W obecnym dziewiątym sezonie serial przeszedł sporo zmian. Najważniejszą z nich było odejście grającego główną rolę Andrew Lincolna, którego bohater - Rick Grimes - powróci w trzech telewizyjnych filmach poszerzających uniwersum serialu.

Bez Lincolna na pokładzie gwiazdami serialu będą Norman Reedus (Daryl) i Melissa McBride (Carol), którzy podpisali nowe trzyletnie kontrakty określające ich przyszłość nie tylko w serialu, ale w całym uniwersum.
normalnie moda na sukces :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Awatar użytkownika
hungry_slave
zaczyna szaleć

06-02-2019, 11:06

W styczniu skończyli kręcić 2 sezon La Peste / Zaraza, premiera na jesieni.

[youtube][/youtube]
Heretyk
mistrz forumowej ceremonii

06-02-2019, 16:01

^doskonała wiadomość
Awatar użytkownika
yossarian84
rasowy masterfulowicz

07-02-2019, 14:07

Obrazek

dobre :-)
Awatar użytkownika
wonsz
rasowy masterfulowicz

07-02-2019, 14:49

Obrazek
bardzo spoko.

Obrazek
sympatyczne.
rzułf
Awatar użytkownika
Żułek
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

07-02-2019, 15:51

yossarian84 pisze:Obrazek

dobre :-)
to dobrze :) bo czeka w kolejce :) trailer jest obiecujący a Nicky lubie ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Awatar użytkownika
uglak

07-02-2019, 23:07

uglak pisze:Obrazek

zapowiada sie dobrze
dwa pierwsze sezony swietne, trzeci slaby, a ostatni to nieporozumienie w ktorym chyba jedyne o co chodzilo tworcom to zrehabilitowanie sie za "zbyt biala" i "zbyt malo zroznicowna" obsade (mimo, ze mamy i mase kolorowych i gejow i nawet gejowskie adopcje dzieci). w czwartym sezonie scenarzysci zapominaja i o muzyce i o budowaniu postaci - zamiast tego dostajemy glowna bohaterke, ktora postanowila zostac dyrygentka, ktora dyryguje tylko do utworow skomponowanych przez kobiety... ten serial powinien skonczyc sie na drugim sezonie. ciezko wymyslic jakie bzdury bylyby w piatym sezonie gdyby Amazon nie skasowal tefo serialu.
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Bohdan
weteran forumowych bitew

07-02-2019, 23:18

hungry_slave pisze:W styczniu skończyli kręcić 2 sezon La Peste / Zaraza, premiera na jesieni.
Bardzo dobrze, ten serial to było coś innego, kapitalny szajs.
Obrazek
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

08-02-2019, 15:00

obejrzałem 4 (cztery) odcinki "ślepnac od swiateł" i może być ale..kurwa mać. odtwórca roli głównej najlepiej wypada gdy się w ogóle nie odzywa lub wypluwa z siebie jedynie pojedyńcze zdania. w każdym innym wypadku jest źle lub bardzo źle. natomiast przypadek gwiazdy, która gra jego ex laskę to już jest w ogóle srogie kuriozum (scena u niej w mieszkaniu gdy rozmawia z "kubusiem" - nie starczyło mi odwagi by cofnąć i sprawdzić jeszcze raz czy mi się nie przywidziało - jeden dreszczyk zażenowania wystarczy). wyobrażam sobie co musi się dziać w głowie takiego Frycza czy nawet Pazury gdy patrzy na taką chujnię.
Heretyk

08-02-2019, 15:27

uglak pisze:
uglak pisze:Obrazek

zapowiada sie dobrze
dwa pierwsze sezony swietne, trzeci slaby, a ostatni to nieporozumienie w ktorym chyba jedyne o co chodzilo tworcom to zrehabilitowanie sie za "zbyt biala" i "zbyt malo zroznicowna" obsade (mimo, ze mamy i mase kolorowych i gejow i nawet gejowskie adopcje dzieci). w czwartym sezonie scenarzysci zapominaja i o muzyce i o budowaniu postaci - zamiast tego dostajemy glowna bohaterke, ktora postanowila zostac dyrygentka, ktora dyryguje tylko do utworow skomponowanych przez kobiety... ten serial powinien skonczyc sie na drugim sezonie. ciezko wymyslic jakie bzdury bylyby w piatym sezonie gdyby Amazon nie skasowal tefo serialu.
to już się staje zasadą i prawie o każdym serialu można to napisać. pierwszy sezon zajebisty, drugi spadek formy, trzeci można obejrzeć, dalej jakiś syfilis :)
Heretyk

08-02-2019, 15:30

nagrobek pisze:obejrzałem 4 (cztery) odcinki "ślepnac od swiateł" i może być ale..kurwa mać. odtwórca roli głównej najlepiej wypada gdy się w ogóle nie odzywa lub wypluwa z siebie jedynie pojedyńcze zdania. w każdym innym wypadku jest źle lub bardzo źle. natomiast przypadek gwiazdy, która gra jego ex laskę to już jest w ogóle srogie kuriozum (scena u niej w mieszkaniu gdy rozmawia z "kubusiem" - nie starczyło mi odwagi by cofnąć i sprawdzić jeszcze raz czy mi się nie przywidziało - jeden dreszczyk zażenowania wystarczy). wyobrażam sobie co musi się dziać w głowie takiego Frycza czy nawet Pazury gdy patrzy na taką chujnię.
tak, gość jest drewniany jak chuj, ale moze o to chodziło? może taki miał właśnie być? ciężko stwierdzić. bo jeśli on się faktycznie starał, a wyszło jak wyszło to... dramat. co nie zmienia faktu, że serial zajebisty, zwłaszcza jak na polskie warunki
Awatar użytkownika
devastator77
zahartowany metalizator

08-02-2019, 16:00

On musi grać takiego drewniaka,zresztą w jego biznesie im mniej się mówi tym lepiej.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

08-02-2019, 19:22

nie zrozumieliśmy się. postać małomównego sztywniaka tez można zagrać zajebiscie, chyba nie muszę rzucać przykładami. sposób gry tego akurat typa niezbyt mnie przekonuje.
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

09-02-2019, 18:39

Zjadłem najnowszy sezon "Wikingów". Wiadomo, że zrobili z tego tasiemca; wciąż jednak odnajduję przyjemność w oglądaniu tego serialu. Lagertha w tym kolorze włosów wygląda bardzo zmysłowo; sam jestem nieco "posrebrzony" i od jakiegoś czasu mocno zwracam uwagę na takie seksowne akcenty. Przyznam, że nie miałbym nic przeciwko, gdyby usiadła mi na twarzy.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
Gall
weteran forumowych bitew

09-02-2019, 19:16

Ten serial wizualnie bardzo mi pasuje. Nie musi się w nim wiele dziać. Stroje, wnętrza i lokacje bardzo cieszą oko.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

09-02-2019, 19:39

Plastek pisze:Zjadłem najnowszy sezon "Wikingów". Wiadomo, że zrobili z tego tasiemca; wciąż jednak odnajduję przyjemność w oglądaniu tego serialu. Lagertha w tym kolorze włosów wygląda bardzo zmysłowo; sam jestem nieco "posrebrzony" i od jakiegoś czasu mocno zwracam uwagę na takie seksowne akcenty. Przyznam, że nie miałbym nic przeciwko, gdyby usiadła mi na twarzy.

Nieee... oglądałem na history co tydzień po odcinku i co tydzień byłem wkurwiony ze akcja nic się nie posuwa do przodu.
Schematyczny jak chuj: my zaatakujemy tamtych, inni nas, oni tych i tamtych. Ziew i odgrzany kotlet. Żadnych zaskoczeń , wszystko już było.
Będzie 6 sezon , obiecują ze już ostatni.
niech to miejsce niebawem zniknie
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

10-02-2019, 10:38

pr0metheus pisze:
Plastek pisze:Zjadłem najnowszy sezon "Wikingów". Wiadomo, że zrobili z tego tasiemca; wciąż jednak odnajduję przyjemność w oglądaniu tego serialu. Lagertha w tym kolorze włosów wygląda bardzo zmysłowo; sam jestem nieco "posrebrzony" i od jakiegoś czasu mocno zwracam uwagę na takie seksowne akcenty. Przyznam, że nie miałbym nic przeciwko, gdyby usiadła mi na twarzy.

Nieee... oglądałem na history co tydzień po odcinku i co tydzień byłem wkurwiony ze akcja nic się nie posuwa do przodu.
Schematyczny jak chuj: my zaatakujemy tamtych, inni nas, oni tych i tamtych. Ziew i odgrzany kotlet. Żadnych zaskoczeń , wszystko już było.
Będzie 6 sezon , obiecują ze już ostatni.
Pewnie tak, uważam, że powinni zakończyć po śmierci Ragnara. Nie zmienia to jednak faktu, że oglądam z przyjemnością.
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
dzik
zahartowany metalizator

10-02-2019, 12:52

Jestem w trakcie oglądania 5 sezonu i mnie się podoba. Nie ma nudy.
dobry kościół to kościół spalony
ODPOWIEDZ