Nowe seriale

Wszystkie chwyty dozwolone - od "Begotten" po "Wejście smoka".

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

Re: Nowe seriale

05-02-2019, 08:15

Obrazek

Wjebałem ze smakiem dzisiejszej nocy całość (tylko 4 odcinki). Bardzo dobry serial na podstawie bardzo dobrej książki.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
Deathhammer66
w mackach Zła

05-02-2019, 11:09

[V] pisze:
Deathhammer66 pisze:Obrazek

Super rzecz, nie spodziewałem się czegoś tak dobrego po zwyczajnej, można by powiedzieć, obyczajówce.
zapowiada się zajebiście

ja odpalam to

Obrazek
Jelołstołn zaczął się zajebiście, ale później trochę spuścił z pary. Czekam na drugi sezon. Ale całościowo i tak był to bardzo przyjemny seans.
Awatar użytkownika
Żułek
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

05-02-2019, 18:15

Obrazek

łeeeeeeeeeeee ostatni odcinek totalnie z dupy
generalnie 4 i 5 sezon były nieco dziwne/inne ale finał totalnie z dupy
tyle intryg, czarów marów, robienia w konia gliniarzy a na końcu taki zonk

no ale serial odhaczony ;) pora na Homera ;)

PS.

aha mam złą wiadomość
Stacja AMC przedłużyła właśnie serial "The Walking Dead" na 10. sezon.

W obecnym dziewiątym sezonie serial przeszedł sporo zmian. Najważniejszą z nich było odejście grającego główną rolę Andrew Lincolna, którego bohater - Rick Grimes - powróci w trzech telewizyjnych filmach poszerzających uniwersum serialu.

Bez Lincolna na pokładzie gwiazdami serialu będą Norman Reedus (Daryl) i Melissa McBride (Carol), którzy podpisali nowe trzyletnie kontrakty określające ich przyszłość nie tylko w serialu, ale w całym uniwersum.
normalnie moda na sukces :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Awatar użytkownika
hungry_slave
zaczyna szaleć

06-02-2019, 11:06

W styczniu skończyli kręcić 2 sezon La Peste / Zaraza, premiera na jesieni.

[youtube][/youtube]
Heretyk
mistrz forumowej ceremonii

06-02-2019, 16:01

^doskonała wiadomość
Awatar użytkownika
yossarian84
rasowy masterfulowicz

07-02-2019, 14:07

Obrazek

dobre :-)
Awatar użytkownika
wonsz
zahartowany metalizator

07-02-2019, 14:49

Obrazek
bardzo spoko.

Obrazek
sympatyczne.
rzułf
Awatar użytkownika
Żułek
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

07-02-2019, 15:51

yossarian84 pisze:Obrazek

dobre :-)
to dobrze :) bo czeka w kolejce :) trailer jest obiecujący a Nicky lubie ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Awatar użytkownika
uglak

07-02-2019, 23:07

uglak pisze:Obrazek

zapowiada sie dobrze
dwa pierwsze sezony swietne, trzeci slaby, a ostatni to nieporozumienie w ktorym chyba jedyne o co chodzilo tworcom to zrehabilitowanie sie za "zbyt biala" i "zbyt malo zroznicowna" obsade (mimo, ze mamy i mase kolorowych i gejow i nawet gejowskie adopcje dzieci). w czwartym sezonie scenarzysci zapominaja i o muzyce i o budowaniu postaci - zamiast tego dostajemy glowna bohaterke, ktora postanowila zostac dyrygentka, ktora dyryguje tylko do utworow skomponowanych przez kobiety... ten serial powinien skonczyc sie na drugim sezonie. ciezko wymyslic jakie bzdury bylyby w piatym sezonie gdyby Amazon nie skasowal tefo serialu.
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Bohdan
weteran forumowych bitew

07-02-2019, 23:18

hungry_slave pisze:W styczniu skończyli kręcić 2 sezon La Peste / Zaraza, premiera na jesieni.
Bardzo dobrze, ten serial to było coś innego, kapitalny szajs.
Obrazek
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

08-02-2019, 15:00

obejrzałem 4 (cztery) odcinki "ślepnac od swiateł" i może być ale..kurwa mać. odtwórca roli głównej najlepiej wypada gdy się w ogóle nie odzywa lub wypluwa z siebie jedynie pojedyńcze zdania. w każdym innym wypadku jest źle lub bardzo źle. natomiast przypadek gwiazdy, która gra jego ex laskę to już jest w ogóle srogie kuriozum (scena u niej w mieszkaniu gdy rozmawia z "kubusiem" - nie starczyło mi odwagi by cofnąć i sprawdzić jeszcze raz czy mi się nie przywidziało - jeden dreszczyk zażenowania wystarczy). wyobrażam sobie co musi się dziać w głowie takiego Frycza czy nawet Pazury gdy patrzy na taką chujnię.
Heretyk

08-02-2019, 15:27

uglak pisze:
uglak pisze:Obrazek

zapowiada sie dobrze
dwa pierwsze sezony swietne, trzeci slaby, a ostatni to nieporozumienie w ktorym chyba jedyne o co chodzilo tworcom to zrehabilitowanie sie za "zbyt biala" i "zbyt malo zroznicowna" obsade (mimo, ze mamy i mase kolorowych i gejow i nawet gejowskie adopcje dzieci). w czwartym sezonie scenarzysci zapominaja i o muzyce i o budowaniu postaci - zamiast tego dostajemy glowna bohaterke, ktora postanowila zostac dyrygentka, ktora dyryguje tylko do utworow skomponowanych przez kobiety... ten serial powinien skonczyc sie na drugim sezonie. ciezko wymyslic jakie bzdury bylyby w piatym sezonie gdyby Amazon nie skasowal tefo serialu.
to już się staje zasadą i prawie o każdym serialu można to napisać. pierwszy sezon zajebisty, drugi spadek formy, trzeci można obejrzeć, dalej jakiś syfilis :)
Heretyk

08-02-2019, 15:30

nagrobek pisze:obejrzałem 4 (cztery) odcinki "ślepnac od swiateł" i może być ale..kurwa mać. odtwórca roli głównej najlepiej wypada gdy się w ogóle nie odzywa lub wypluwa z siebie jedynie pojedyńcze zdania. w każdym innym wypadku jest źle lub bardzo źle. natomiast przypadek gwiazdy, która gra jego ex laskę to już jest w ogóle srogie kuriozum (scena u niej w mieszkaniu gdy rozmawia z "kubusiem" - nie starczyło mi odwagi by cofnąć i sprawdzić jeszcze raz czy mi się nie przywidziało - jeden dreszczyk zażenowania wystarczy). wyobrażam sobie co musi się dziać w głowie takiego Frycza czy nawet Pazury gdy patrzy na taką chujnię.
tak, gość jest drewniany jak chuj, ale moze o to chodziło? może taki miał właśnie być? ciężko stwierdzić. bo jeśli on się faktycznie starał, a wyszło jak wyszło to... dramat. co nie zmienia faktu, że serial zajebisty, zwłaszcza jak na polskie warunki
Awatar użytkownika
devastator77
zahartowany metalizator

08-02-2019, 16:00

On musi grać takiego drewniaka,zresztą w jego biznesie im mniej się mówi tym lepiej.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

08-02-2019, 19:22

nie zrozumieliśmy się. postać małomównego sztywniaka tez można zagrać zajebiscie, chyba nie muszę rzucać przykładami. sposób gry tego akurat typa niezbyt mnie przekonuje.
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

09-02-2019, 18:39

Zjadłem najnowszy sezon "Wikingów". Wiadomo, że zrobili z tego tasiemca; wciąż jednak odnajduję przyjemność w oglądaniu tego serialu. Lagertha w tym kolorze włosów wygląda bardzo zmysłowo; sam jestem nieco "posrebrzony" i od jakiegoś czasu mocno zwracam uwagę na takie seksowne akcenty. Przyznam, że nie miałbym nic przeciwko, gdyby usiadła mi na twarzy.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
Gall
weteran forumowych bitew

09-02-2019, 19:16

Ten serial wizualnie bardzo mi pasuje. Nie musi się w nim wiele dziać. Stroje, wnętrza i lokacje bardzo cieszą oko.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
pr0metheus

09-02-2019, 19:39

Plastek pisze:Zjadłem najnowszy sezon "Wikingów". Wiadomo, że zrobili z tego tasiemca; wciąż jednak odnajduję przyjemność w oglądaniu tego serialu. Lagertha w tym kolorze włosów wygląda bardzo zmysłowo; sam jestem nieco "posrebrzony" i od jakiegoś czasu mocno zwracam uwagę na takie seksowne akcenty. Przyznam, że nie miałbym nic przeciwko, gdyby usiadła mi na twarzy.

Nieee... oglądałem na history co tydzień po odcinku i co tydzień byłem wkurwiony ze akcja nic się nie posuwa do przodu.
Schematyczny jak chuj: my zaatakujemy tamtych, inni nas, oni tych i tamtych. Ziew i odgrzany kotlet. Żadnych zaskoczeń , wszystko już było.
Będzie 6 sezon , obiecują ze już ostatni.
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

10-02-2019, 10:38

pr0metheus pisze:
Plastek pisze:Zjadłem najnowszy sezon "Wikingów". Wiadomo, że zrobili z tego tasiemca; wciąż jednak odnajduję przyjemność w oglądaniu tego serialu. Lagertha w tym kolorze włosów wygląda bardzo zmysłowo; sam jestem nieco "posrebrzony" i od jakiegoś czasu mocno zwracam uwagę na takie seksowne akcenty. Przyznam, że nie miałbym nic przeciwko, gdyby usiadła mi na twarzy.

Nieee... oglądałem na history co tydzień po odcinku i co tydzień byłem wkurwiony ze akcja nic się nie posuwa do przodu.
Schematyczny jak chuj: my zaatakujemy tamtych, inni nas, oni tych i tamtych. Ziew i odgrzany kotlet. Żadnych zaskoczeń , wszystko już było.
Będzie 6 sezon , obiecują ze już ostatni.
Pewnie tak, uważam, że powinni zakończyć po śmierci Ragnara. Nie zmienia to jednak faktu, że oglądam z przyjemnością.
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
dzik
zahartowany metalizator

10-02-2019, 12:52

Jestem w trakcie oglądania 5 sezonu i mnie się podoba. Nie ma nudy.
dobry kościół to kościół spalony
ODPOWIEDZ