Wybitnie mnie wkurwia v. 2

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Lucek
weteran forumowych bitew

Re: Wybitnie mnie wkurwia v. 2

04-01-2019, 20:32

sadomyszka, wszystko widziałem, masz przechlapane
Awatar użytkownika
SODOMOUSE
mistrz forumowej ceremonii

04-01-2019, 20:35

^ w tej samej minucie , odpisywał Lukass, nie będę dublował przekazu. A sens pozostaje.
Awatar użytkownika
Lucek
weteran forumowych bitew

04-01-2019, 20:56

nie filozuj, nic ci to nie pomoże
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

04-01-2019, 21:23

Lucek pisze:nie filozuj, nic ci to nie pomoże
A mnie to tak nic nie pogrozisz, nawet ciut ciut? Jestem zawiedziony.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
535

04-01-2019, 21:34

Lukass pisze:
Lucek pisze:lubicie sobie popłakać do podusi co ? :) chyba trzeba bedzie żałobę narodową ogłosić na masterfulu
No, lubimy. Ale Ty jesteś zjebany, tak po lucku ;) Nie, nie przyjadę na Wielicką.

Kolego Sodomouse, nie usuwaj, zabawny zbieg okoliczności!
Zapisuję. Gala. Wielicka. Triceps -Lukass wstępna deklaracja, Lucek -Lukass, brak zgody. Przypominam, że rezerwujemy termin czwarty.
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

04-01-2019, 21:40

535 pisze:
Lukass pisze:
Lucek pisze:lubicie sobie popłakać do podusi co ? :) chyba trzeba bedzie żałobę narodową ogłosić na masterfulu
No, lubimy. Ale Ty jesteś zjebany, tak po lucku ;) Nie, nie przyjadę na Wielicką.

Kolego Sodomouse, nie usuwaj, zabawny zbieg okoliczności!
Zapisuję. Gala. Wielicka. Triceps -Lukass wstępna deklaracja, Lucek -Lukass, brak zgody. Przypominam, że rezerwujemy termin czwarty.
Toć przecież napisałem, że w żadnym przypadku na Wielicką się nie stawiam. Ale w Krakowie niedługo będę, smog powdychać.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
535

04-01-2019, 21:43

Lukass pisze: Ale w Krakowie niedługo będę, smog powdychać.
Ok.Notuję. Zrobić miejsce w bagażniku no około osiemdziesiąt kilogramów, złożone w pół.
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

04-01-2019, 21:44

535 pisze:
Ok.Notuję. Zrobić miejsce w bagażniku no około osiemdziesiąt kilogramów, złożone w pół.
A gdzież tam osiemdziesiąt, ja oświęcimski jestem.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
535

04-01-2019, 21:46

Lukass pisze:
535 pisze:
A gdzież tam osiemdziesiąt, ja oświęcimski jestem.
Przecież chyba będziesz miał jakieś sakwy? Poza tym kto powiedział, że pojedziesz sam? Ja wiem co mam zanotować.
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

04-01-2019, 21:48

Jak wiesz, to wiesz. Sakwy będą. Ale zaraz do bagażnika? Niegościnni jesteście na tym południu.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

04-01-2019, 21:50

Lukass pisze:
535 pisze:
A gdzież tam osiemdziesiąt, ja Oświęcimski jestem.
tego celebrytę kulturystę na oczy widziałem. ostatnio. na oko i oczy to powyżej tego 80 kg ma. a internety pokazują 105 żywej wagi. to by się tak zgadzało bardziej. tak więc (na)(przy)czepka dla Lukassa raczej.
lys på slutten av lys
535

04-01-2019, 22:05

Lukass pisze:Jak wiesz, to wiesz. Sakwy będą. Ale zaraz do bagażnika? Niegościnni jesteście na tym południu.
Mam duży bagażnik. Pełny komfort. Koc dostaniesz.
Awatar użytkownika
Triceratops

04-01-2019, 23:08

Lukass pisze:
Triceratops pisze: No i te peany, ze "pies nigdy nie zdradzi" itp pierdolety, kiedy zwierzaki zwyczajnie cale zycie kalkuluja pod katem zyskow i strat, bo tak dziala mozg zwierzaka. Psiarze sa totalnie zapasozyceni, kociarze mniej ale tez sie zdarza. Oczywiscie ci co mieszkaja z nimi w tych samych pomieszczeniach. Szkoda slow, rozumiem pies albo kot jak sie ma podworko ale w bloku to kurwa jebana patologia.
Co za pierdolenie... Jakieś dowody, czy matka ziemia po głodówce wyszeptała? Wybacz, że się tak przypierdalam, ale czułem potrzebę, a Ty się nawinąłeś. To skorzystałem. W razie czego wiadomo, widzimy się na Wielickiej kiedyś ;)
Ale ze co konkretnie? Ze patologia? Oczywistosc kurwa
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

05-01-2019, 00:12

Triceratops pisze: No i te peany, ze "pies nigdy nie zdradzi" itp pierdolety, kiedy zwierzaki zwyczajnie cale zycie kalkuluja pod katem zyskow i strat, bo tak dziala mozg zwierzaka. Psiarze sa totalnie zapasozyceni, kociarze mniej ale tez sie zdarza. Oczywiscie ci co mieszkaja z nimi w tych samych pomieszczeniach. Szkoda slow, rozumiem pies albo kot jak sie ma podworko ale w bloku to kurwa jebana patologia.
Bąblowiec? Glista? Owsiki?
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Awatar użytkownika
Ascetic

05-01-2019, 00:17

Lukass pisze:
Bąblowiec? Glista? Owsiki?
w razie problemów. polecam. nie parazytolog. a lekarz. mimo wszystko.

http://www.centrumozimek.pl" onclick="window.open(this.href);return false;

swoją drogą to ciekawy temat jest. mało specjalistów jest. u nas. a ci co są jakoś tak dziwnie postrzegani. nawet oni tak o sobie mówią, że umiarkowanie są postrzegani. a pomocni. Vermox albo Zentel to se może każdy zapodać. niby. ale i tak polecam. choć tu zara przyczłapie jeden z drugi i powie: szarlatany. motylica wątrobowa im w oko. Pan Wojciech specyficzny a pomocny. jeszcze raz. polecam.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
Sybir

05-01-2019, 00:23

Chodzi Ci o parazytologów czy o towarzystwo z ILADS?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
Ascetic

05-01-2019, 00:27

Sybir pisze:Chodzi Ci o parazytologów czy o towarzystwo z ILADS?
kogo pytasz> ?
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
Sybir

05-01-2019, 00:28

Tom, a pod czyim postem napisałem? :)
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
Ascetic

05-01-2019, 00:38

Sybir pisze:Tom, a pod czyim postem napisałem? :)
Michau, ok.

i, że co? że, przez kogo nie są traktowani poważnie? tak? przez (chyba) innych lekarzy. tak się skarżoo. przynajmniej. i trochę przez samych pacjentów. sam wiem jakie miałem emocje w sobie jak Pan Wojciech, jakby nie paczeć uznany specjalista, poprosił mnie o rękę, a potem spojrzał na skórę i powiedział ... ma Pan .... później były rozmowy o pełni, cyklach księżycowych i takie tam. ja sceptyk i z jakimś tam małym parazytologicznym* przygotowaniem trochu się uśmiechnąłem. trochę jak z tymi koncertami Ghost. wiesz. jeden ma takie doświadczenia a drugi takie. na jednym był szoł i petarda a na drugim tylko klikanie na srajtfonie i ziewanie. tak i tutaj. jedni sceptyczni bo takie doświadczenia a drudzy zadowoleni bo takie doświadczenia. a z lekarzami tymi znajomymi, albo znajomymi co znają innych lekarzy np. pediatrami to nie pogadasz o robaczkach. astma- OK, uczulenie-OK. robaczki - ooo nie, na pewno - NIE.

zresztą. sam pewnie wiesz. i nie wiem po co pytasz ;-)

* robaczki nas toczące to fascynujące zagadnienie jest. też polecam.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
Sybir

05-01-2019, 00:45

Po prostu oddzielam ludzi na codzień zajmujących się robactwem, etc., od kolesi licencjonowanych przez ILADS - w zasadzie na potrzeby własne wprowadzam różne dywersyfikacje (żeby nikt się, broń Boże!, nie poczuł urażony).
ODPOWIEDZ