Wybitnie mnie wkurwia v. 2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Lucek
- weteran forumowych bitew
Re: Wybitnie mnie wkurwia v. 2
sadomyszka, wszystko widziałem, masz przechlapane
- SODOMOUSE
- mistrz forumowej ceremonii
^ w tej samej minucie , odpisywał Lukass, nie będę dublował przekazu. A sens pozostaje.
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
- Lucek
- weteran forumowych bitew
nie filozuj, nic ci to nie pomoże
- Lukass
- zahartowany metalizator
A mnie to tak nic nie pogrozisz, nawet ciut ciut? Jestem zawiedziony.Lucek pisze:nie filozuj, nic ci to nie pomoże
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
535
Zapisuję. Gala. Wielicka. Triceps -Lukass wstępna deklaracja, Lucek -Lukass, brak zgody. Przypominam, że rezerwujemy termin czwarty.Lukass pisze:No, lubimy. Ale Ty jesteś zjebany, tak po lucku ;) Nie, nie przyjadę na Wielicką.Lucek pisze:lubicie sobie popłakać do podusi co ? :) chyba trzeba bedzie żałobę narodową ogłosić na masterfulu
Kolego Sodomouse, nie usuwaj, zabawny zbieg okoliczności!
- Lukass
Toć przecież napisałem, że w żadnym przypadku na Wielicką się nie stawiam. Ale w Krakowie niedługo będę, smog powdychać.535 pisze:Zapisuję. Gala. Wielicka. Triceps -Lukass wstępna deklaracja, Lucek -Lukass, brak zgody. Przypominam, że rezerwujemy termin czwarty.Lukass pisze:No, lubimy. Ale Ty jesteś zjebany, tak po lucku ;) Nie, nie przyjadę na Wielicką.Lucek pisze:lubicie sobie popłakać do podusi co ? :) chyba trzeba bedzie żałobę narodową ogłosić na masterfulu
Kolego Sodomouse, nie usuwaj, zabawny zbieg okoliczności!
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
535
Ok.Notuję. Zrobić miejsce w bagażniku no około osiemdziesiąt kilogramów, złożone w pół.Lukass pisze: Ale w Krakowie niedługo będę, smog powdychać.
- Lukass
A gdzież tam osiemdziesiąt, ja oświęcimski jestem.535 pisze:Ok.Notuję. Zrobić miejsce w bagażniku no około osiemdziesiąt kilogramów, złożone w pół.Lukass pisze: Ale w Krakowie niedługo będę, smog powdychać.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
535
Przecież chyba będziesz miał jakieś sakwy? Poza tym kto powiedział, że pojedziesz sam? Ja wiem co mam zanotować.Lukass pisze:A gdzież tam osiemdziesiąt, ja oświęcimski jestem.535 pisze:Ok.Notuję. Zrobić miejsce w bagażniku no około osiemdziesiąt kilogramów, złożone w pół.Lukass pisze: Ale w Krakowie niedługo będę, smog powdychać.
- Lukass
Jak wiesz, to wiesz. Sakwy będą. Ale zaraz do bagażnika? Niegościnni jesteście na tym południu.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
tego celebrytę kulturystę na oczy widziałem. ostatnio. na oko i oczy to powyżej tego 80 kg ma. a internety pokazują 105 żywej wagi. to by się tak zgadzało bardziej. tak więc (na)(przy)czepka dla Lukassa raczej.Lukass pisze:A gdzież tam osiemdziesiąt, ja Oświęcimski jestem.535 pisze:Ok.Notuję. Zrobić miejsce w bagażniku no około osiemdziesiąt kilogramów, złożone w pół.Lukass pisze: Ale w Krakowie niedługo będę, smog powdychać.
lys på slutten av lys
-
535
Mam duży bagażnik. Pełny komfort. Koc dostaniesz.Lukass pisze:Jak wiesz, to wiesz. Sakwy będą. Ale zaraz do bagażnika? Niegościnni jesteście na tym południu.
- Triceratops
Ale ze co konkretnie? Ze patologia? Oczywistosc kurwaLukass pisze:Co za pierdolenie... Jakieś dowody, czy matka ziemia po głodówce wyszeptała? Wybacz, że się tak przypierdalam, ale czułem potrzebę, a Ty się nawinąłeś. To skorzystałem. W razie czego wiadomo, widzimy się na Wielickiej kiedyś ;)Triceratops pisze: No i te peany, ze "pies nigdy nie zdradzi" itp pierdolety, kiedy zwierzaki zwyczajnie cale zycie kalkuluja pod katem zyskow i strat, bo tak dziala mozg zwierzaka. Psiarze sa totalnie zapasozyceni, kociarze mniej ale tez sie zdarza. Oczywiscie ci co mieszkaja z nimi w tych samych pomieszczeniach. Szkoda slow, rozumiem pies albo kot jak sie ma podworko ale w bloku to kurwa jebana patologia.
woodpecker from space
- Lukass
Bąblowiec? Glista? Owsiki?Triceratops pisze: No i te peany, ze "pies nigdy nie zdradzi" itp pierdolety, kiedy zwierzaki zwyczajnie cale zycie kalkuluja pod katem zyskow i strat, bo tak dziala mozg zwierzaka. Psiarze sa totalnie zapasozyceni, kociarze mniej ale tez sie zdarza. Oczywiscie ci co mieszkaja z nimi w tych samych pomieszczeniach. Szkoda slow, rozumiem pies albo kot jak sie ma podworko ale w bloku to kurwa jebana patologia.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Ascetic
w razie problemów. polecam. nie parazytolog. a lekarz. mimo wszystko.Lukass pisze:Bąblowiec? Glista? Owsiki?Triceratops pisze: No i te peany, ze "pies nigdy nie zdradzi" itp pierdolety, kiedy zwierzaki zwyczajnie cale zycie kalkuluja pod katem zyskow i strat, bo tak dziala mozg zwierzaka. Psiarze sa totalnie zapasozyceni, kociarze mniej ale tez sie zdarza. Oczywiscie ci co mieszkaja z nimi w tych samych pomieszczeniach. Szkoda slow, rozumiem pies albo kot jak sie ma podworko ale w bloku to kurwa jebana patologia.
http://www.centrumozimek.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
swoją drogą to ciekawy temat jest. mało specjalistów jest. u nas. a ci co są jakoś tak dziwnie postrzegani. nawet oni tak o sobie mówią, że umiarkowanie są postrzegani. a pomocni. Vermox albo Zentel to se może każdy zapodać. niby. ale i tak polecam. choć tu zara przyczłapie jeden z drugi i powie: szarlatany. motylica wątrobowa im w oko. Pan Wojciech specyficzny a pomocny. jeszcze raz. polecam.
lys på slutten av lys
- Sybir
Chodzi Ci o parazytologów czy o towarzystwo z ILADS?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Ascetic
kogo pytasz> ?Sybir pisze:Chodzi Ci o parazytologów czy o towarzystwo z ILADS?
lys på slutten av lys
- Sybir
Tom, a pod czyim postem napisałem? :)
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Ascetic
Michau, ok.Sybir pisze:Tom, a pod czyim postem napisałem? :)
i, że co? że, przez kogo nie są traktowani poważnie? tak? przez (chyba) innych lekarzy. tak się skarżoo. przynajmniej. i trochę przez samych pacjentów. sam wiem jakie miałem emocje w sobie jak Pan Wojciech, jakby nie paczeć uznany specjalista, poprosił mnie o rękę, a potem spojrzał na skórę i powiedział ... ma Pan .... później były rozmowy o pełni, cyklach księżycowych i takie tam. ja sceptyk i z jakimś tam małym parazytologicznym* przygotowaniem trochu się uśmiechnąłem. trochę jak z tymi koncertami Ghost. wiesz. jeden ma takie doświadczenia a drugi takie. na jednym był szoł i petarda a na drugim tylko klikanie na srajtfonie i ziewanie. tak i tutaj. jedni sceptyczni bo takie doświadczenia a drudzy zadowoleni bo takie doświadczenia. a z lekarzami tymi znajomymi, albo znajomymi co znają innych lekarzy np. pediatrami to nie pogadasz o robaczkach. astma- OK, uczulenie-OK. robaczki - ooo nie, na pewno - NIE.
zresztą. sam pewnie wiesz. i nie wiem po co pytasz ;-)
* robaczki nas toczące to fascynujące zagadnienie jest. też polecam.
lys på slutten av lys
- Sybir
Po prostu oddzielam ludzi na codzień zajmujących się robactwem, etc., od kolesi licencjonowanych przez ILADS - w zasadzie na potrzeby własne wprowadzam różne dywersyfikacje (żeby nikt się, broń Boże!, nie poczuł urażony).