[youtube][/youtube]

1. Guts, Graves and Blasphemy
2. Gimme Yer Blood
3. Drag You to Hell
4. Satan's Whore
5. Gravemaker
6. Murder Beach
7. In The Devil's Name
8. Night of The Satanic Werewolves
9. Scarecrow Fields
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
I tę rolę spełnia zajebiście - rzecz idealna do picia wódki z kolegami. Chętnie zobaczyłbym na żywo.Sybir pisze:Wstępnie mogę potwierdzić, co tow. Urban naskrobał - po trzecim kawałku próbnego odsłuchu zamówiłem u Sovy ten krążek. A przyznać muszę, że ostatnio kupuję jakby mniej :D W każdym razie, granie z werwą i (chyba) na luzie. Nie spodziewam się po całości niczego odkrywczego - tylko dobrej zabawy.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
A będzie coś organizowane? Ja bardzo chętnie!Sybir pisze:To co, w grudniu, w Breslau? :D
Może się okazać, że to kolejna bdb płyta w tym roku w tym smutnym kondominium, razem z m.in. The Dead Goats. Takie kombo koncertowo zamordowałoby mnie, nie mam co do tego wątpliwości.