To widać we wszystkich tematach pozamuzycznych, jak widać nazwę tematu i ostatniego wypowiadającego się to po nicku jestem w stanie z dużym prawdopodobieństwem stwierdzić, co powiedział. Tutaj napisałem nicki nawet, ale usunąłem, po co znowu gównoburze tworzyć. Siedzimy tutaj ze sobą jak te cwele od wielu lat, znamy w większości przypadków poglądy polityczne, na sprawy paranormalne, ogólne postawy dotyczące muzyki, jak ktoś przegląda wszystko to nawet preferencje pitych browarów i jedzenia, gdzie kto na wakacje, co ostatnio zaruchał itd. Wiadomo kto ma pewien poziom uduchowienia, a kto jest zupełnym Sanczo Pansą, a kto w ogóle buja w obłokach. I przez to wszystko ostatnio prawie nic nie piszę, bo jestem w stanie przewidzieć odpowiedzi na jakąkolwiek wypowiedź na 3 ruchy do przodu i domyśleć się jak to się skończy.Plastek pisze: Bardzo mądry post Karkas, podobasz mi się; widać ten mechanizm o którym piszesz doskonale na tym forum np. w temacie szczepionek czy zagadek archeologicznych
Jak będziesz kiedyś w Toruniu to umówimy się na kawę i spółkowanie?
Jak będę w Toruniu to napiszę, na razie zaproszenia nie stworzę takiego samego bo zdrowie jest jakie jest i ledwie pracuję i nigdzie nie wychodzę, ale jeśli będzie lepiej to spoko.