Noworoczne postanowienia

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Skaut
mistrz forumowej ceremonii

06-01-2018, 10:44

[V] pisze:
wolff pisze:Co to za pierdolenie o braku czasu? Jeśli ktoś potrafi sobie poukładać w życiu to jeszcze mu zostanie sporo wolnego na przyjemności. Z dziećmi to też czerstwe tłumaczenie, zwłaszcza w czasach gdzie wszystko można załatwić za pomocą telefonu i internetu.
Spróbuj przeczytać jedną książkę w tygodniu albo posłuchać paru płyt gdy masz małe dziecko.
To nie jest jakoś specjalnie trudne do osiągnięcia. Kwestia organizacji czasu i priorytetów. Poza tym, są jeszcze audiobooki.
Postanowień noworocznych nie mam, tak samo nie czekam na weekend, aby dopiero wtedy się cieszyć życiem.
Coś tam było! Człowiek!
Awatar użytkownika
Medard

Re: Noworoczne postanowienia

06-01-2018, 17:59

Heretyk pisze:kocham to forum za tę rodzinną atmosferę. tutaj właściwie każda dyskusja musi się skończyć w ten sposób :D
Cześć patusow z tego forum wymaga leczenia,
bo nie jest normalne, że chłopy w wieku po 30 wzywali się jak menele pod sklepem.

Zresztą nie wiem, ale pewnie to własnie sa menele.
Tylko szkoda tych dzieci, które mają....
535

06-01-2018, 18:12

Medard pisze:
Heretyk pisze:kocham to forum za tę rodzinną atmosferę. tutaj właściwie każda dyskusja musi się skończyć w ten sposób :D
bo nie jest normalne, że chłopy w wieku po 30 wzywali się jak menele pod sklepem.

Medardzie drogi, witamy w naszych niskich progach!

Obrazek
Karkasonne

06-01-2018, 18:23

Medard pisze:

Myśle ze większość z nich jest dość normalna, tylko jak siada za klawiatura to robi im się gorzej.
Karkasonne

06-01-2018, 18:24

535 pisze:
Medardzie drogi, witamy w naszych niskich progach!

Obrazek
O, to z nowego teledysku peste Noire?
Awatar użytkownika
Medard

06-01-2018, 18:43

Karkasonne pisze:
Medard pisze:

Myśle ze większość z nich jest dość normalna, tylko jak siada za klawiatura to robi im się gorzej.
Być może tak właśnie jest.
Wychwycilem na razie trzech takich użytkownikow, którzy wpadają w jakiś dziwny stan będąc w necie.
Awatar użytkownika
Medard

06-01-2018, 18:47

Oczywiście zdaje sobie sprawę,
że niektórzy mogą grać, albo tworzyć sobie jakąś osobowość wirtualnä inną niż rzeczywista. Ale te pewne przypadki, to widać, że nie panują nad sobą zupełnie.
byrgh
zahartowany metalizator

06-01-2018, 19:12

Generalnie na tym forum większość ma problem z rzęsą w cudzym oku a nie belką w swojej dupie i to się tyczy też tych osobników, którzy czują się oburzeni, więc takie dyskusje nie mają sensu, bo dyskutując narażasz się na duże prawdopodobieństwo, że uczestniczy w dyskusji taki delikwent ;)
535

06-01-2018, 19:21

Medard pisze: Wychwycilem na razie trzech takich użytkownikow, którzy wpadają w jakiś dziwny stan będąc w necie.
Naprawdę? Tylko trzech? Przecież jest nas tutaj wielu i zwykle kończy się, mniej więcej, w ten sposób. Czasami Andrzej rozdzieli towarzystwo.
[youtube][/youtube]
Awatar użytkownika
Medard

06-01-2018, 19:46

Krótko tu jestem, bom jeszcze młody przed 60tka :)
Nie czytam nocami starych postów z różnymi kłötniami, bo mnie nie interesują takie rzeczy. I wiem, ze i tak każdy zostaje przy swoim zdaniu po takiej kłótni.
Die Welt ist meine Vorstellung.
kenediusze
weteran forumowych bitew

06-01-2018, 20:21

Medard pisze:
To forum ma jakąś dziwną właściwość, że ewidentnie ściąga osoby, które mają problemy z głową i zaburzenia emocjonalne - ich odsetek jest tu podejrzanie wysoki, nawet jeśli wziąć pod uwagę, że black/death metal to muzyka dla dość specyficznej grupy ludzi. I zawsze tak było.
Baton na tropach Yeti

You are just a
PART OF ME
535

06-01-2018, 20:41

Te mister Baton, pan myślisz, że gdy po tym jak w wyniku nadużywania napojów wyskokowych zapomniałeś pan loginu do konta i zalogowałeś się pod nowym ekskluzywnym pseudonimusem, to wszystko poszło w piździec? Gdyby dobrze notować, to na każdego by się tutaj coś znalazło. Na każdego jednego.
byrgh
zahartowany metalizator

06-01-2018, 21:03

Nope, to że nie dostrzegacie lipy i odzwierciedlenia "swoich" zachowań (żebyś nie odebrał akurat tego personalnie), to wcale nic nie znaczy. Zresztą, ile razy próbowałeś innych przekonać, że sam się na coś tam kreujesz?

Każdy ma swoją unikalną prawdę. W ostateczności, i dla bezpieczeństwa, sam traktuje każdego z czystą kartą, niezależnie od tego, jakich bzdur by nie popełnił. No, prawie każdego.
Awatar użytkownika
Hatefire

06-01-2018, 21:11

Ostatecznie zawsze trzeba pamiętać, że to internet. Jest duże prawdopodobieństwo, że niektórzy z jakiś przyczyn kłamią na swój temat i kreują fałszywy wizerunek, inni robią sobie jaja, ponadto w necie nadreprezentowani są osobnicy cierpiący na syndrom "atencyjnej dziwki". Jakiekolwiek interakcje w necie trzeba traktować, po prostu jako rozrywkę, ze względu na to, że nigdy nie wiesz z kim tak naprawdę rozmawiasz.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
byrgh
zahartowany metalizator

06-01-2018, 21:19

Hatefire pisze:Ostatecznie zawsze trzeba pamiętać, że to internet. Jest duże prawdopodobieństwo, że niektórzy z jakiś przyczyn kłamią na swój temat i kreują fałszywy wizerunek, inni robią sobie jaja, ponadto w necie nadreprezentowani są osobnicy cierpiący na syndrom "atencyjnej dziwki". Jakiekolwiek interakcje w necie trzeba traktować, po prostu jako rozrywkę, ze względu na to, że nigdy nie wiesz z kim tak naprawdę rozmawiasz.
Obrazek

+1 Tak to widzę (treść absolutnie przypadkowa) ;)
kenediusze
weteran forumowych bitew

06-01-2018, 21:23

535 pisze:Te mister Baton, pan myślisz, że gdy po tym jak w wyniku nadużywania napojów wyskokowych zapomniałeś pan loginu do konta i zalogowałeś się pod nowym ekskluzywnym pseudonimusem, to wszystko poszło w piździec?
Nie wiem skąd te wnioski, ja się niczego nie wypieram. W pełni przyznaję, że zdarzało mi się tu bredzić, pisać przeintelektualizowane elaboraty które gówno kogokolwiek obchodzą, pisałem na kacu, po pijaku i po innych specyfikach, i brałem udział w pyskówkach, ciskając się jak kloc w kiblu, jak większości użytkowników. Najebany zablokowałem sobie dostęp do starego konta przez zmianę hasła na jakieś dyryryryr tylko po to, żeby po trzech tygodniach wrócić do nałogowego czytania i pisania tutaj pod nowym nickiem, a do tego miałem awatar z miliardem w rozumie, jak przystało na pretensjonalnego ćwoka. I dalej podtrzymuję, że samo czytanie nic nie daje, bo ważniejsze jest to, co się czyta, a nie że się czyta, co, jak zauważyłem, strasznie bawi Plastka i byrgha; cieszę się, że wniosłem coś pozytywnego w ich egzystencje.
Pisanie na tym forum to czysty masochizm (chociaż czasami pożyteczny, dużo muzyki żem tu kurde poznał), a jestem tu od marca 2008, czyli prawie dziesięć lat. W dodatku mam długie włosy. Jeśli to nie są przejawy mentalnego spierdolenia, to nie wiem co nimi może być - niczego nie nie wypieram i nic na mnie nie macie.
Hatefire pisze:ponadto w necie nadreprezentowani są osobnicy cierpiący na syndrom "atencyjnej dziwki"
+1

Generalnie nie warto traktować Internetów zbyt poważnie, a już zwłaszcza forów internetowych.
Baton na tropach Yeti

You are just a
PART OF ME
535

06-01-2018, 21:54

kenediusze pisze:
535 pisze:Te mister Baton, pan myślisz, że gdy po tym jak w wyniku nadużywania napojów wyskokowych zapomniałeś pan loginu do konta i zalogowałeś się pod nowym ekskluzywnym pseudonimusem, to wszystko poszło w piździec?
Nie wiem skąd te wnioski, ja się niczego nie wypieram. W pełni przyznaję, że zdarzało mi się tu bredzić, pisać przeintelektualizowane elaboraty które gówno kogokolwiek obchodzą, pisałem na kacu, po pijaku i po innych specyfikach, i brałem udział w pyskówkach, ciskając się jak kloc w kiblu, jak większości użytkowników. Najebany zablokowałem sobie dostęp do starego konta przez zmianę hasła na jakieś dyryryryr tylko po to, żeby po trzech tygodniach wrócić do nałogowego czytania i pisania tutaj pod nowym nickiem, a do tego miałem awatar z miliardem w rozumie, jak przystało na pretensjonalnego ćwoka. I dalej podtrzymuję, że samo czytanie nic nie daje, bo ważniejsze jest to, co się czyta, a nie że się czyta, co, jak zauważyłem, strasznie bawi Plastka i byrgha; cieszę się, że wniosłem coś pozytywnego w ich egzystencje.
Pisanie na tym forum to czysty masochizm (chociaż czasami pożyteczny, dużo muzyki żem tu kurde poznał), a jestem tu od marca 2008, czyli prawie dziesięć lat. W dodatku mam długie włosy. Jeśli to nie są przejawy mentalnego spierdolenia, to nie wiem co nimi może być - niczego nie nie wypieram i nic na mnie nie macie.
Nie no stary. Jebnąłeś cały elaborat, a tymczasem tu nie ma żadnych wniosków, choć dla efektu ubrałem to nieco, by wybrzmiało w formie wyrzutu. Tak naprawdę sprawdzałem swoją pamięć, gdyż nie byłem pewien, czy to ty se tak narobiłeś, będąc w stanie nieważkości, czy znany trójmiejski restaurator i forumowy fan damskich spodni, imć Bambi, aczkolwiek Bambi chyba nic nie zmieniał. Nieistotne. Leciałem na gorąco. Podsumowując, nie musisz się tłumaczyć, a już z pewnością nie przede mną.
Karkasonne

06-01-2018, 22:02

535 pisze:znany trójmiejski restaurator i forumowy fan damskich spodni, imć Bambi, aczkolwiek Bambi chyba nic nie zmieniał.
Nie no, zmienił status obecności na forum. Zupełnie nie rozumiem dlaczego. Pisał podobno po którejś kłótni tutaj, że ktoś popsuł im stronę restauracji i nawstawiał sprośnych obrazków.
535

06-01-2018, 22:12

Prędzej, postanowił zatrudnić pracownika i zaproponował, słynne już, sześć zyli na łapę, jakiemuś młodziakowi z osiedla. No i połamali biednego Sarnę.. chłopaki z BKS-u.
ODPOWIEDZ