NAJLEPSZE LIRYKI

ogólne rozmowy o tym i owym... tylko metal prosimy....

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
est
mistrz forumowej ceremonii

Re: NAJLEPSZE LIRYKI

10-11-2017, 08:39

Poza Prawem to moim zdaniem ostatnia ich udana i jedna z lepszych płyt. Potem nawet nie słuchałem wszystkiego, bo same próbki, czy kawałki promujące mnie odpychały skutecznie. A w tej chwili, bez Harcerza, to już w ogóle wręcz źle się poczułem kiedy zobaczyłem i usłyszałem co tam wymęczyli.
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

10-11-2017, 08:50

Byłem jeszcze z 5 lat temu na ich koncercie, ale poczułem się jak na dożynkach w Kurwiszonkach Dolnych. Nawet "Grzeczny Chłopiec" brzmiał wtedy chujowo. Ten zespół obecnie nie ma nic do zaoferowania; brak Harcerza, o którym wspominasz, to niewybaczalny błąd.
A pamiętasz Beri Beri, z córeczką Piguły w składzie? Kurwa, nie wiem czy powstało kiedykolwiek w Polsce większe gówno. Tak o nich pisano:
"Beri Beri to jedyny całkowicie żeński zespół punkowy nad Wisłą (a raczej nad Odrą, bo dziewczyny pochodzą ze Szczecina). Już teraz są objawieniem na polskiej scenie muzycznej i wielu wróży im ogromny sukces."
Ja jebie jaki to był stolec.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
Pierec
postuje jak opętany!

10-11-2017, 08:53

ja tam w Analogsach się nie orientuję, znam na wyrywki, słucham dla rozrywki.
Awatar użytkownika
Prodi
postuje jak opętany!

10-11-2017, 08:59

Plastek pisze:10,15 lat temu lubiłem sobie poskakać na ich koncertach, ale teraz to jest taki paździerz, że ja pierdolę!
Poskakać to można było na Farben Lehre czy innej Całej Górze Barwinków (swoją drogą to jest dopiero paździerz), na Analogsach trzeba było mieć oczy dookoła głowy i pełną gotowość bojową - nagły wysyp agro-skinów i wszelkiej maści strit-chulyganów w tamtym okresie sprawiał, że konflikty wśród publiki wybuchały co 10 metrów a ochrona chowała się po kątach i udawała, że nic się nie dzieje.

Obecnie tak jak Plastek pisze, grają chujnię taką, że łeb spada.

A w temacie jeden z nowszych liryków Don Fakirro:

FEJSBÓG
Laski lubią pieski, kotki
I najświeższe z sieci plotki
A kolesie football, dziary
Chyba, że ktoś jest już stary
Wtedy lubi powspominać
Straszne pogo z Jarocina

Lajki wtedy nawet daję
Gdy do kibla w nocy wstaję
Gdy od święta żonę rucham
Mam smartfona pod poduchą
Bo najbardziej wtedy staje
Gdy komenty ktoś mi daje

Ref.
Mam przyjaciół pół tysiąca
Nazbierałem w pół miesiąca
Ze dwudziestu może znałem
Mieć przyjaciół zawsze chciałem

:)
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
est

10-11-2017, 09:00

Plastek pisze:Byłem jeszcze z 5 lat temu na ich koncercie, ale poczułem się jak na dożynkach w Kurwiszonkach Dolnych. Nawet "Grzeczny Chłopiec" brzmiał wtedy chujowo. Ten zespół obecnie nie ma nic do zaoferowania; brak Harcerza, o którym wspominasz, to niewybaczalny błąd.
A pamiętasz Beri Beri, z córeczką Piguły w składzie? Kurwa, nie wiem czy powstało kiedykolwiek w Polsce większe gówno. Tak o nich pisano:
"Beri Beri to jedyny całkowicie żeński zespół punkowy nad Wisłą (a raczej nad Odrą, bo dziewczyny pochodzą ze Szczecina). Już teraz są objawieniem na polskiej scenie muzycznej i wielu wróży im ogromny sukces."
Ja jebie jaki to był stolec.
Słyszałem jedynie o tym projekcie. Harcerz ma teraz swój zespół - Harusha, ale to też nic nadzwyczajnego z tego co słyszałem w radiu.

Tak przy okazji to warto posłuchać sobie audycji "Anarchia w Eterze" w czwartkowe wieczory od 20 na antenie radia Afera. Trochę historii, trochę nowości, czasem ciekawe wywiady i dużo fajnej muzy punkowej i okołopunkowej.
Awatar użytkownika
SODOMOUSE

24-08-2019, 20:41

Kapela Ze Wsi Warszawa, płyta "Wiosna Ludu", 2005. Obok czaszek, ten wieśMAC, we mnie tkwi...
Obrazek
Obrazek
ODPOWIEDZ