ILE CZASU DZIENNIE PRZEZNACZACIE NA MUZYKĘ?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
Re: ILE CZASU DZIENNIE PRZEZNACZACIE NA MUZYKĘ?
W wolnej chwili, średnio 2-3 albumy dziennie.
Za to w poniedziałki wieczorem udaje się do mojej jaskini z płytami i słucham do oporu. I fotki płyt wam robię z tego niebywałego wydarzenia. Szanujecie ?
Za to w poniedziałki wieczorem udaje się do mojej jaskini z płytami i słucham do oporu. I fotki płyt wam robię z tego niebywałego wydarzenia. Szanujecie ?
niech to miejsce niebawem zniknie
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- pr0metheus
Dobrze. High fiveNasum pisze:Of kors.
- December
- postuje jak opętany!
Kiedyś 2-3 albumy dziennie.Od lipca całymi dniami coś leci,stan taki potrwa pewnie z rok dopóki moje zdrowie się nie poprawi :P
- Ubzdur
- w mackach Zła
Kiedyś cały wolny. Teraz mniej, powiedzmy mniej jak 2/3 wolnego. Ale spadek ilości podniósł jakość. Uzależniłem się od regularnych wieczorów z płytą kiedy w ciemnościach kładę się wygodnie na kanapie i słucham w skupieniu. Nieczęsto w ciągu dnia mogę sobie na to pozwolić, ale wolę taką praktykę niż słuchanie przez 15 minut czegoś w tle aby za chwilę wyjść coś porobić. Wychodzi zatem różnie, ale ta godzina/dwie dziennie to raczej minimum.
- Triceratops
Ja sciagam te fotki na dysk te fotki do specjalnego folderu, ktory przegladam w wolnych chwilach, delektujac sie winem.pr0metheus pisze:W wolnej chwili, średnio 2-3 albumy dziennie.
woodpecker from space
- pr0metheus
Triceratops pisze:Ja sciagam te fotki na dysk te fotki do specjalnego folderu, ktory przegladam w wolnych chwilach, delektujac sie winem.pr0metheus pisze:W wolnej chwili, średnio 2-3 albumy dziennie.
Dzisiaj poniedziałek , uczta konesera
- Triceratops
Przygotowalem sie, wyprasowalem krawat i wypastowalem lakierki. Zdefragmentowalem dysk,
woodpecker from space
A co się stało?December pisze:Kiedyś 2-3 albumy dziennie.Od lipca całymi dniami coś leci,stan taki potrwa pewnie z rok dopóki moje zdrowie się nie poprawi :P
- December
- postuje jak opętany!
Wypadek.Kolano rozsypało się w pył.Jedną operację miałem w lipcu, w październiku kolejna rekonstrukcja kolanaKarkasonne pisze:A co się stało?December pisze:Kiedyś 2-3 albumy dziennie.Od lipca całymi dniami coś leci,stan taki potrwa pewnie z rok dopóki moje zdrowie się nie poprawi :P
Motor, rower? Przykro mi ze tak wyszło, kolana to bardzo kiepska sprawa.
- December
- postuje jak opętany!
Skok spadochronowy.Jakoś mnie poskładają ale biegać już nie będę, z tego co lekarz mówił sport jaki będę uprawiał to szachy :PKarkasonne pisze:Motor, rower? Przykro mi ze tak wyszło, kolana to bardzo kiepska sprawa.
Na obecną chwilę bez kul i stabilizatora nie dam rady chodzić.Chociaż nie wiem czy takie coś można nazwać chodzeniem
Aż ciężko mi się zrobiło. Możesz w sumie wciąż robić kilka rzeczy, ale to nie będzie to, czasem myślę co sam bym zrobił. Chuj, pewnie i tak nie potrzebujesz współczucia. Ale ma to dla mnie dobrą stronę, mogę Ci nawymyślać tutaj i ustawić się na Wielickiej i wiem, że mam szansę nie zejść po jednym ciosie. No dobra, to był kiepski żart, ale znam same takie.
- December
- postuje jak opętany!
Aż na Wielicką mam iść ? Kawał drogi, jak dasz radę to podjedź na Ruczaj, jak dobrze machnę kulą to i po jednym ciosie zejdziesz :PKarkasonne pisze:Aż ciężko mi się zrobiło. Możesz w sumie wciąż robić kilka rzeczy, ale to nie będzie to, czasem myślę co sam bym zrobił. Chuj, pewnie i tak nie potrzebujesz współczucia. Ale ma to dla mnie dobrą stronę, mogę Ci nawymyślać tutaj i ustawić się na Wielickiej i wiem, że mam szansę nie zejść po jednym ciosie. No dobra, to był kiepski żart, ale znam same takie.
Jak nie wiesz to informuję, że to już ustalone miejsce do ustawek na masterfulu. Wszyscy się tam biją, Wolf tak Tricepsa kopnął, że mu kredki z tornistra wypadły.
- December
- postuje jak opętany!
Zapamiętam :) Tylko bez podcinania kul proszę :PKarkasonne pisze:Jak nie wiesz to informuję, że to już ustalone miejsce do ustawek na masterfulu. Wszyscy się tam biją, Wolf tak Tricepsa kopnął, że mu kredki z tornistra wypadły.
- Triceratops
Grubo, wiezadla i stawy porozpierdalane czy tylko polamales sobie? Mi tez kiedys ortopeda powiedzial to samo o szachach, ale czlowiek to wspaniala maszyna o niezwyklych zdolnosciach, gram w pilke, biegam i robie siady ze sztanga mimo naukowego zakazu. Generalnie robie to nienaukowo, bo naukowo nie mam prawa.December pisze:Skok spadochronowy.Jakoś mnie poskładają ale biegać już nie będę, z tego co lekarz mówił sport jaki będę uprawiał to szachy :PKarkasonne pisze:Motor, rower? Przykro mi ze tak wyszło, kolana to bardzo kiepska sprawa.
Na obecną chwilę bez kul i stabilizatora nie dam rady chodzić.Chociaż nie wiem czy takie coś można nazwać chodzeniem
woodpecker from space
- December
- postuje jak opętany!
Wszystko co tylko mogło się w kolanie urwać i złamać to się rozjebało.Poszły wszystkie więzadła,złamanie wzniosłości piszczeli, rozerwana torebka stawowa itd. Z tego co lekarz powiedział z medycznego punktu widzenia doszło do amputacji nogi w kolanie, dziwi się że ta noga nie odpadła przy takim urazie, dodatkowo wylądowałem na niej.Triceratops pisze:Grubo, wiezadla i stawy porozpierdalane czy tylko polamales sobie? Mi tez kiedys ortopeda powiedzial to samo o szachach, ale czlowiek to wspaniala maszyna o niezwyklych zdolnosciach, gram w pilke, biegam i robie siady ze sztanga mimo naukowego zakazu. Generalnie robie to nienaukowo, bo naukowo nie mam prawa.December pisze:Skok spadochronowy.Jakoś mnie poskładają ale biegać już nie będę, z tego co lekarz mówił sport jaki będę uprawiał to szachy :PKarkasonne pisze:Motor, rower? Przykro mi ze tak wyszło, kolana to bardzo kiepska sprawa.
Jeśli po skoku na bungee rozważałem jeszcze spadochron, to właśnie rozwiałeś te myśli ostatecznie.
- SATYROS
- w mackach Zła
Mam znajomego, któremu przy pierwszym samodzielnym skoku zaplątał się spadochron. Jakimś cudem się odplątał, wylądował.....no i skacze nadal.....