ale daleko szukać nie trzeba, wystarczy wejść do wątku Politykowanie ;d
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
A myślisz, że muzycy z innych środowisk są mądrzejsi? Nie sądzę. Wszystko zależy od osoby, a nie tego jaką muzykę gra.byrgh pisze:no ja i bez tego zachodzę w głowę, po co w ogóle przeprowadza się wywiady z metaluchami, żeby chociaż w celach satyry, ale co kto lubi ;)Plastek pisze:Najlepiej przeczytaj wspominany wywiad; idzie się przekręcić ze śmiechu od nagromadzenia pierdolenia.
'' ...winszuję ekipie odważnej próby wyjścia z własnej strefy komfortu, efektem której okazuje się być porzucenie przez Namtara (perkusista kapeli) techniki gry "na szybką stopę" oraz świadoma rezygnacja z gradu blastów. ''Triceratops pisze:Waz slowa plastjusz, o Furii pisza juz nawet na hipstersko-manieryczno-modnym porcysie :D http://www.porcys.com/review/furia-ksiezyc-milczy-luty/" onclick="window.open(this.href);return false;
this.ultravox pisze:A myślisz, że muzycy z innych środowisk są mądrzejsi? Nie sądzę. Wszystko zależy od osoby, a nie tego jaką muzykę gra.byrgh pisze:no ja i bez tego zachodzę w głowę, po co w ogóle przeprowadza się wywiady z metaluchami, żeby chociaż w celach satyry, ale co kto lubi ;)Plastek pisze:Najlepiej przeczytaj wspominany wywiad; idzie się przekręcić ze śmiechu od nagromadzenia pierdolenia.
no pewnie, że nie są. ale to taka konwencje: obśmiewanie indolencji muzyków metalowych.ultravox pisze:A myślisz, że muzycy z innych środowisk są mądrzejsi? Nie sądzę. Wszystko zależy od osoby, a nie tego jaką muzykę gra.byrgh pisze:no ja i bez tego zachodzę w głowę, po co w ogóle przeprowadza się wywiady z metaluchami, żeby chociaż w celach satyry, ale co kto lubi ;)Plastek pisze:Najlepiej przeczytaj wspominany wywiad; idzie się przekręcić ze śmiechu od nagromadzenia pierdolenia.
To przeczytaj. Naprawdę dramatyczny wywiad. Raz rzeczywiście wiernopoddańcze podejście "wywiadowcy", a raz rozmowy jak po dużej wódce i poklepywanie się po pleckach. Musiałem sobie na dwa razy podejście zrobić do tej rozmowy.Plasfodeur pisze:Nie czytałem tego wywiadu, ale Nihil jest przecież konsekwentny w swych rozmowach, jak ktoś nie kuma dlaczego, to niech znajdzie artykuł o LTWB w ostatniej "Gazecie Magnetofonowej".
szkoda że nie kutasem tak buja :P dopiero by było :PHatefire pisze:Najlepsze są te wstawki:
Nihil z uśmiechem na twarzy zaczyna bujać głową w górę i dół.
Nihil znów pokazuje "TO" bujanie głową.
:-D
z fejsbuka ;)))))) takie czasy, dzisiaj każdy może być dziennikarzemŻułek pisze:szkoda że nie kutasem tak buja :P dopiero by było :PHatefire pisze:Najlepsze są te wstawki:
Nihil z uśmiechem na twarzy zaczyna bujać głową w górę i dół.
Nihil znów pokazuje "TO" bujanie głową.
:-D
skąd oni biorą tych redaktorów ? najpierw Slayer a teraz taki kwiatek :P
Kolega czytał recenzje w rzeczonym magazynie czy to własny pogląd? A drugi to jaki? Cultes des Ghoules czy Mgła? Bo innej możliwości nie widzę!535 pisze:Nie wiem, czy macie świadomość tego, że rozmawiacie na temat jednego z dwóch najlepszych zespołów black metalowych na świecie, więc proszę o odrobinę szacunku.