MUSICK MAGAZINE!!!

ogólne rozmowy o tym i owym... tylko metal prosimy....

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
byrgh
zahartowany metalizator

Re: MUSICK MAGAZINE!!!

18-12-2016, 17:56

tak. metaluchowe rozważania na tematy filozoficzne, wiary czy polityczne są w zasadzie na tym samym poziomie co:

Obrazek

ale daleko szukać nie trzeba, wystarczy wejść do wątku Politykowanie ;d
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

18-12-2016, 17:58

Uważaj, sympatycy polisz blak metal już szykują zemstę za te słowa:

Obrazek
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
HSVV
w mackach Zła

18-12-2016, 18:00

aż mam ochotę przeczytać ten wywiad żeby sprawdzić o co ten szał
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
byrgh
zahartowany metalizator

18-12-2016, 18:02

o księżyc milczy luty. mało Ci? ;)
Awatar użytkownika
HSVV
w mackach Zła

18-12-2016, 18:04

w świetle tego, cofam co powyżej napisałem.
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Awatar użytkownika
ultravox
zahartowany metalizator

18-12-2016, 18:05

byrgh pisze:
Plastek pisze:Najlepiej przeczytaj wspominany wywiad; idzie się przekręcić ze śmiechu od nagromadzenia pierdolenia.
no ja i bez tego zachodzę w głowę, po co w ogóle przeprowadza się wywiady z metaluchami, żeby chociaż w celach satyry, ale co kto lubi ;)
A myślisz, że muzycy z innych środowisk są mądrzejsi? Nie sądzę. Wszystko zależy od osoby, a nie tego jaką muzykę gra.
Awatar użytkownika
TheDude
mistrz forumowej ceremonii

18-12-2016, 18:35

Triceratops pisze:Waz slowa plastjusz, o Furii pisza juz nawet na hipstersko-manieryczno-modnym porcysie :D http://www.porcys.com/review/furia-ksiezyc-milczy-luty/" onclick="window.open(this.href);return false;
'' ...winszuję ekipie odważnej próby wyjścia z własnej strefy komfortu, efektem której okazuje się być porzucenie przez Namtara (perkusista kapeli) techniki gry "na szybką stopę" oraz świadoma rezygnacja z gradu blastów. ''

Recenzent to chyba jakiś poważny kurwa znawca. Mama koleżankom w pracy nie raz mówiła, że synek jest dziennikarzem. Mądry taki, elokwentny. A ile słów zna trudnych !!! Mamunia dumna w chuj :)
[V]
mistrz forumowej ceremonii

18-12-2016, 18:46

ultravox pisze:
byrgh pisze:
Plastek pisze:Najlepiej przeczytaj wspominany wywiad; idzie się przekręcić ze śmiechu od nagromadzenia pierdolenia.
no ja i bez tego zachodzę w głowę, po co w ogóle przeprowadza się wywiady z metaluchami, żeby chociaż w celach satyry, ale co kto lubi ;)
A myślisz, że muzycy z innych środowisk są mądrzejsi? Nie sądzę. Wszystko zależy od osoby, a nie tego jaką muzykę gra.
this.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
byrgh
zahartowany metalizator

18-12-2016, 23:32

ultravox pisze:
byrgh pisze:
no pewnie, że nie są. ale to taka konwencje: obśmiewanie indolencji muzyków metalowych.
w ogóle uważam, że muzyk powinien mówić o muzyce (i to tylko tej, w której sam tworzy), politolog o polityce, a o Bogu teolog i tematach pokrewnych i ani kroku dalej, bo kiedy dziennikarz wchodzi z takim w gdybania i dywagacje, których przedmiotem są zupełnie obce im dziedziny, to nagle zdają sobie sprawę z tego, że mają metrowego kija w dupie i zaczyna się pierdolenie, kretynika polityczna i groch z kapustą
Plasfodeur
weteran forumowych bitew

19-12-2016, 12:59

Nie czytałem tego wywiadu, ale Nihil jest przecież konsekwentny w swych rozmowach, jak ktoś nie kuma dlaczego, to niech znajdzie artykuł o LTWB w ostatniej "Gazecie Magnetofonowej".
Grrrówno!
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

19-12-2016, 17:51

Prawda, szacunek za konsekwencję w robieniu z siebie dekla nie mającego nic do powiedzenia.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
Gall
weteran forumowych bitew

19-12-2016, 17:56

Plasfodeur pisze:Nie czytałem tego wywiadu, ale Nihil jest przecież konsekwentny w swych rozmowach, jak ktoś nie kuma dlaczego, to niech znajdzie artykuł o LTWB w ostatniej "Gazecie Magnetofonowej".
To przeczytaj. Naprawdę dramatyczny wywiad. Raz rzeczywiście wiernopoddańcze podejście "wywiadowcy", a raz rozmowy jak po dużej wódce i poklepywanie się po pleckach. Musiałem sobie na dwa razy podejście zrobić do tej rozmowy.

Kilka wywiadów z Nihilem przeczytałem i w zasadzie były spoko, nawet jak nic z nich nie wynikało specjalnie, ale toto...
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
Awatar użytkownika
Żułek
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

19-12-2016, 18:01

Hatefire pisze:Najlepsze są te wstawki:

Nihil z uśmiechem na twarzy zaczyna bujać głową w górę i dół.

Nihil znów pokazuje "TO" bujanie głową.

:-D
szkoda że nie kutasem tak buja :P dopiero by było :P

skąd oni biorą tych redaktorów ? najpierw Slayer a teraz taki kwiatek :P

po ostatnich niezłych płytach cd, najnowsza poszła do kosza, chyba pierwsza na której nic mi sie nie podoba, nawet nie miałem komu tego oddać takie gówno dali :(
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

19-12-2016, 18:09

Teraz tylko czekać jak wpadnie tu jakiś redaktorzyna z tego kuriozalnego periodyku i zacznie się mazać jacy to my niedobrzy bo gówno nazywamy gównem zamiast zakłamywać rzeczywistość. Jak sobie przypomnę jak wparował tu taki jeden gonzo przy okazji krytyki "wywiadu" ze Slayer i w świętym oburzeniu zaczął pieprzyć farmazony to zaczynam popuszczać w dresy.
Wolę kakaową dziurę!!
535

19-12-2016, 18:16

Nie wiem, czy macie świadomość tego, że rozmawiacie na temat jednego z dwóch najlepszych zespołów black metalowych na świecie, więc proszę o odrobinę szacunku.
byrgh
zahartowany metalizator

19-12-2016, 18:18

Żułek pisze:
Hatefire pisze:Najlepsze są te wstawki:

Nihil z uśmiechem na twarzy zaczyna bujać głową w górę i dół.

Nihil znów pokazuje "TO" bujanie głową.

:-D
szkoda że nie kutasem tak buja :P dopiero by było :P

skąd oni biorą tych redaktorów ? najpierw Slayer a teraz taki kwiatek :P
z fejsbuka ;)))))) takie czasy, dzisiaj każdy może być dziennikarzem
Ostatnio zmieniony 19-12-2016, 18:19 przez byrgh, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

19-12-2016, 18:18

535 pisze:Nie wiem, czy macie świadomość tego, że rozmawiacie na temat jednego z dwóch najlepszych zespołów black metalowych na świecie, więc proszę o odrobinę szacunku.
Kolega czytał recenzje w rzeczonym magazynie czy to własny pogląd? A drugi to jaki? Cultes des Ghoules czy Mgła? Bo innej możliwości nie widzę!
Wolę kakaową dziurę!!
byrgh
zahartowany metalizator

19-12-2016, 18:19

to pomyśl co będzie, jak się chłopaki spikną i stworzą projekt Cultes des Mgła! czy ta rzeczywistość jaką znamy to przetrzyma?
Ostatnio zmieniony 19-12-2016, 18:21 przez byrgh, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

19-12-2016, 18:21

Totalna, analna dominacja!!
Wolę kakaową dziurę!!
535

19-12-2016, 18:21

Dostałem donos. Zresztą sami przeczytajcie.
https://pl-pl.facebook.com/SaNaSwiecieP ... ymKlerykom" onclick="window.open(this.href);return false;
ODPOWIEDZ