AZARATH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
Re: AZARATH
zanim zacznie się ponownie gównoburza polecam wszystkim odrobinę dystansu i mniej opierania się na facebookowym mainstramie :)
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Religia, transgresja i randka przy świecach z pięknymi black metalowymi melodiami. Ja nie wnioskuję, ja wczuwam się w klimat. :-)smooker pisze:Ale w jaki sposób to wnioskujesz po tych zdjęciach, bo nie kumam?nicram pisze:Jak zobaczyłem te zdjęcia to już wiem, że powrotu z drogi gejozy chyba nie będzie. :-(
Pierwszych czterech chyba. Praise the Beast to dla mnie najlepsze co nagrali. Niechcący zdradziłeś chyba, że nowa płyta nie wpisuje się w ducha death metalu pierwszych wydawnictw? Smutno mi.Ihasan pisze:
Zależy co dla kogo jest gejozą, jeśli napierdalanie w stylu trzech pierwszych płyt to ok, niech będzie gejoza! ale na masterfulu widzę to jest klasyka, zjebać coś co jeszcze nie wyszło i co śmieszniejsze jeszcze nie ma daty kiedy wyjdzie;
Wiesz takie ładne zdjęcia, moim skromnym zdaniem, pasują do death metalu jak pięść do nosa. Gruz byłby bardziej na propsie.Ihasan pisze: Zdjęcia to tylko i wyłącznie mój wymysł, mający na celu dodanie klimatu oglądającym. Z drugiej strony fakt, że też na to nie wpadłem, mogłem wysypać taczkę gruzu w pokoju na stole! następnym razem to zrobię, tylko po to by Masterfulowi "wyjadacze" nie jebali płyty przed jej wyjściem;
all the monsters will break your heart
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
wręcz przeciwnie, gruz gruzowi nierówny, zwłaszcza jak spojrzysz na teksty na najnowszej płycie;nicram pisze: Pierwszych czterech chyba. Praise the Beast to dla mnie najlepsze co nagrali. Niechcący zdradziłeś chyba, że nowa płyta nie wpisuje się w ducha death metalu pierwszych wydawnictw? Smutno mi.Przeczytaj raz jeszcze powoli co napisałem.Ihasan pisze:
PtB jest bardzo dobrym albumem ze słabym niestety brzmieniem, od tego trzeba zacząć. Muzycznie nie mam nic do zarzucenia.
Przez "przypadek" raczej zdradziłem, że jest wręcz klimat pierwszych trzech płyt.
nicram pisze:Wiesz takie ładne zdjęcia, moim skromnym zdaniem, pasują do death metalu jak pięść do nosa. Gruz byłby bardziej na propsie.
- nicram
Jakoś Ci nie ufam...:-) Tym niemniej przyjdzie czas, posłucha się i oceni.
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
a to nie jest już mój problem :)nicram pisze:Jakoś Ci nie ufam...:-) Tym niemniej przyjdzie czas, posłucha się i oceni.
- nicram
Wiem. Znając Twoje zamiłowanie do polskiego black metalu i tego czego słuchasz to jednak obawiam się, że nowa płyta będzie kontynuacją 'napierdolu' z innej bajki a nie pierwszych płyt. :-)
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Oj, kol. Ihasan dawno nie był na forume chyba i zatracił czucie tego specyficznego ducha ;) Nie ma się co obrażać przecież, nicram dał się sprowokować dość oczywistym baitem z mojej strony. Wie Pan, świece, symbol falliczny, etc. ;) Co do Azarath, to - ze względu na zajmowane wysokie miejsce w rankingu ulubionych kapel - mają u mnie kredyt zaufania. Oczywiście, do czasu - ale jeszcze ma Azarath całkiem wysokie notowania ;) Zdaję sobie sprawę, rzecz jasna, że to i tak jest bez żadnego znaczenia :D
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
kol. Sybir ładnie zdarł widzę zdjęcia z FB :)Sybir pisze:Oj, kol. Ihasan dawno nie był na forume chyba i zatracił czucie tego specyficznego ducha ;)
- Sybir
Nikt nic nie pisał, że coś nowego się dzieje, więc postanowiłem coś z tym zrobić - nigdy za mało reklamy :) Zdjęcia same w sobie nawet mi się podobają, choć może w kontekście Azarath nie do końca mnie przekonują. Ale skoro mówisz, że stylistycznie idzie stare, to jestem jakiś taki spokojniejszy. Zresztą, niejednokrotnie dawałem wyraz moim uczuciom, jakie żywię w kontekście Azarath, nie będę się silić na zbiorczy elaborat ;)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Podgrzewacze cvlt eternal. Rozumiem, ze w edycji limitowanej bedzie porcelanowy czajniczek? :)Sybir pisze:Niby nowa płyta nadchodzi, więc powinienem się cieszyć. Nie wiem tylko, co sądzić o tych świecach - c'nie, Plastuś?
-
w tej otoczce jest jednak mała luka: brakuje tu serdecznego kol. Coffina ;)
- Ołówkiiiii
- w mackach Zła
Dobra robota Ihasan. Czekam na materiał Azarath. Miks już skończony?
The fate of all mankind I see Is in the hands of fools.
- nicram
Och Ty huncwocie jeden! Tym niemniej dzięki tej prowokacji odświeżyłem sobie płyty 2-4. Dżizas jaki to był fenomenalny zespół. Piszę był, bo nie wierzę, że z Marasem są w stanie wrócić na właściwe tory i będzie kontynuacja BM na 99%. Chętnie odszczekam to jakby nowa płyta okazała się death metalowym monstrum z dawnych lat.Sybir pisze:Oj, kol. Ihasan dawno nie był na forume chyba i zatracił czucie tego specyficznego ducha ;) Nie ma się co obrażać przecież, nicram dał się sprowokować dość oczywistym baitem z mojej strony. Wie Pan, świece, symbol falliczny, etc. ;) Co do Azarath, to - ze względu na zajmowane wysokie miejsce w rankingu ulubionych kapel - mają u mnie kredyt zaufania. Oczywiście, do czasu - ale jeszcze ma Azarath całkiem wysokie notowania ;) Zdaję sobie sprawę, rzecz jasna, że to i tak jest bez żadnego znaczenia :D
- Destro
- zaczyna szaleć
https://www.agoniarecords.com/index.php ... id=ARcd162" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Nie potrafię się już doczekać kiedy wyjdzie nowa płyta na którą zostanie wylane wiadro pomyj a ja z mopem w ręce w opozycji do większości malkotentów będę wycierał podłogę :)Najprzewielebniejszy pisze:zanim zacznie się ponownie gównoburza polecam wszystkim odrobinę dystansu i mniej opierania się na facebookowym mainstramie :)
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
- pr0metheus
tomaszm pisze:
Nie potrafię się już doczekać kiedy wyjdzie nowa płyta na którą zostanie wylane wiadro pomyj a ja z mopem w ręce w opozycji do większości malkotentów będę wycierał podłogę :)
nie wiem czy az tak duzo bylo malkontentow, chyba byly tez pozytywne opinie. nie zmienia to faktu ze ostatni album to masakrycznie przeslodzona porazka,ktora nijak sie ma do reszty dokonan.
niech to miejsce niebawem zniknie
-
- świeżak
Ostatni album był świetny, ale chętnie bym zobaczył powrót do starego stylu i czarno-białych okładek, zamiast kontynuację obranej na nim trasy.
- zawlekacz
- w mackach Zła
- smooker
- w mackach Zła
Ja tylko żałuję, że wydaje to Agonia w ciulowym digisraku, a ich dp są bardzo marne.
BTW ktoś ma jakieś placki wydane z AR? Bo ma być czerwony, biały, czarny i pikczer. I w sumie się zastanawiam, czy któregoś bym nie wziął.
Właśnie zobaczyłem, że kogoś chyba mocno popierdoliło z tymi cenami za LP:
Czarny - 64,9
Biały / PD - 89
Czerwony - 109
BTW ktoś ma jakieś placki wydane z AR? Bo ma być czerwony, biały, czarny i pikczer. I w sumie się zastanawiam, czy któregoś bym nie wziął.
Właśnie zobaczyłem, że kogoś chyba mocno popierdoliło z tymi cenami za LP:
Czarny - 64,9
Biały / PD - 89
Czerwony - 109
Ostatnio zmieniony 08-02-2017, 23:02 przez smooker, łącznie zmieniany 1 raz.