MGŁA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- DeadButDreaming
- w mackach Zła
Re: MGŁA
Jest dobrze, intrygujący numer. Dobry wokal i brzmienie bębnów, to wejście na początku - już byłem kupiony.
The withered bones of those who failed
But more so of those who didn't even try
-
- mistrz forumowej ceremonii
wolę słuchać np surowej i pięknej ravishing grimness niż takiej piątej wody po kisielu,sorry.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
+1[V] pisze:wolę słuchać np surowej i pięknej ravishing grimness niż takiej piątej wody po kisielu,sorry.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ja nawet mógłby słuchać piątej wody po kisielu, ale ten numer jest tak bezpłciowy i nudny, a przy tym słodki, że aż mdli. To forum skrywa dla mnie wiele tajemnic. Mgła i KSM są super, a Dark Funeral niedobre. Żyjemy chyba w alternatywnych rzeczywistościach. :-)
all the monsters will break your heart
- Biały
- w mackach Zła
a to ciekawe bo na pierwszy rzut ucha mam wrażenie, że jest w tym więcej KSM niż Mgły, chyba już im się pierdolą style i sami nie wiedzą co mają grać. Mgła to zawsze było proste granie pod Burzum, tyle że z dobrą produkcją i brzmieniem, a tu znowu jakieś dzwony i walenie w gary jak na ostatnim KSMbrb pisze: tak od 1:30 100% Mgły w Mgle
-
- weteran forumowych bitew
początek numeru zdecydowanie takie wrażenie usprawiedliwiaBiały pisze:a to ciekawe bo na pierwszy rzut ucha mam wrażenie, że jest w tym więcej KSM niż Mgły, chyba już im się pierdolą style i sami nie wiedzą co mają grać. Mgła to zawsze było proste granie pod Burzum, tyle że z dobrą produkcją i brzmieniem, a tu znowu jakieś dzwony i walenie w gary jak na ostatnim KSMbrb pisze: tak od 1:30 100% Mgły w Mgle
Grrrówno!
- DeadButDreaming
- w mackach Zła
Pełna zgoda co do skojarzeń z KSM, właśnie w kwestii bębnów. Jedna z pierwszych rzeczy jakie rzucają się w uszy to, że polubili tą gęstość.
The withered bones of those who failed
-
- postuje jak opętany!
Ja wiem czy zawsze? Presence tak, Mdłości też (choć najbardziej chyba ze względu na wokal), na FTTN już Burzuma jest imho sporo mniej a na pełniakach - zwłaszcza ostatnim - właściwie wcale.Biały pisze:Mgła to zawsze było proste granie pod Burzum, tyle że z dobrą produkcją i brzmieniembrb pisze: tak od 1:30 100% Mgły w Mgle
Ten najnowszy kawałek klimatem i melodyką nie odstaje jakoś szczególnie od WHTN, wokal też jest podobny, a jeśli brzmienie bębnów ma coś z EOM to tylko plus.
Dobra płyta będzie :)
- Biały
- w mackach Zła
odstaje, WHTN to też była gra pod Burzum, w każdym kawałku jeden główny riff trzymający całość od początku do końca - i to jest właśnie to co robiła Mgła do tej pory na wzór Burzum eksponując jedną zagrywkę na pierwszym planieneuro pisze:Ten najnowszy kawałek klimatem i melodyką nie odstaje jakoś szczególnie od WHTN,Biały pisze:Mgła to zawsze było proste granie pod Burzum, tyle że z dobrą produkcją i brzmieniembrb pisze: tak od 1:30 100% Mgły w Mgle
ten nowy kawałek to utwór KSM a nie Mgły
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Ta romantyczna i gładziutka melodyjka od 6 minuty to LOL stulecia.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!