Ostrzezenia/Bany

info o masterfulu / wasze propozycje i uwagi

Moderator: Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Najprzewielebniejszy
zahartowany metalizator

Re: Ostrzezenia/Bany

02-06-2015, 09:55

uglak pisze:dorobicie sie bana w temacie o banach :D
dyskusja przypomina mi taką sytuację

Obrazek

może weźcie sobie parę dni wolnego od forum? jak trzeba to pomogę, bo to, co tu czytam to wykurwiście jałowe pierdolenie.
oczywiście polecam skorzystać z dogodności owego tematu: viewtopic.php?f=19&t=14988" onclick="window.open(this.href);return false; i przenieść doń dyskusję.
Heretyk
mistrz forumowej ceremonii

02-06-2015, 10:54

Karkasonne pisze: PROSZĘ PANI, TO ON SIĘ ZACZĄŁ!

Chłopie, ile masz lat? Jak myślisz, jak stworzysz taki elaborat i zakończysz go mówiąc że całkiem Ci to lata i powiewa, to jak niepoważnie to brzmi, tutaj i po setkach innych postów gdzie wdawałeś się w gówniarskie pyskówki pozbawione kompletnie treści? Jeśli masz faktycznie tyle lat ile podajesz, to jest serio źle, bo jednak człowiek w tym wieku zajmuje się raczej swoją rodziną, pasją, pracą, czymkolwiek, ale żeby wyzywać sie na forum o jakieś gówno tak intensywnie i z taką pasją, to przechodzi moje pojęcie.
w chuj celne podsumowanie tego całego "problemu"
Awatar użytkownika
Only_True_Believers
rasowy masterfulowicz

02-06-2015, 10:59

A może on nie ma rodziny i jest wojownikiem metalu? i co teras?
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
Awatar użytkownika
manieczki
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

02-06-2015, 18:17

ramonoth pisze:
SCREAMBLOODYGORE pisze:nie chciałby któryś odsprzedać trochę wolnego czasu?
manieczki ma go na pewno pod dostatkiem ☺
Ej! Nawet sobie sprawy nie zdajesz jaki zapierdol mam w swojej prywatnej, elitarnej, dla wybranych klinice... Upały wzmagają psychozy - sprawdzone und potwierdzone :)
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
SOWIX666
postuje jak opętany!

02-06-2015, 18:45

Manieczki, podopieczni Ci się mordują!
Awatar użytkownika
manieczki

02-06-2015, 20:48

Wszystko jest pod kontrolą - proszę nie straszyć moich pacjentów! Wszyscy już ładnie w łóżeczkach. Część śpi, część sufituje. Gud.

Są tylko dwa ewenementy:

1) Zasnął w poczekalni:
Obrazek
2) Z tym pacjentem są duże, ba OGROMNE problemy:
Obrazek

A to Pan Marcin - sanitariusz. Powiedźcie mu cześć!
Obrazek
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
535

02-06-2015, 21:30

Karkasonne pisze:
535 pisze:
Hola,hola panie ładny. Jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się, bym zwyzywał kogoś bez powodu. Zazwyczaj staram się być miły, nawet dla największych patologii, które tutaj się pojawiają. Pamiętaj też, że ja tego nie zacząłem. Chłopaczyna skoczył na mnie w temacie o Gruesome, dostał parę chujów i teraz go boli. Jak widać nie może tego przeżyć i co jakiś czas dostaje rozwolnienia. Dzisiaj odwiedził dom wariatów, o czym możesz przeczytać powyżej. W temacie o Arcturus także pajacuje, nie mogąc zdzierżyć, że ktoś śmie napisać, że Arcturian to wspaniała płyta. Słynnego już w pewnych kręgach Feniksa, nie może mi podarować. Sprawa jest prosta. Gdy mnie ktoś o to bardzo prosi, zawsze chętnie obwieszę kilka kurew, nie patrząc na dystynkcje i konsekwencje. Więc jeżeli zasłużyłem na wyjebanie z tego miejsca. Proszę uprzejmie. Lata mi to i powiewa.
PROSZĘ PANI, TO ON SIĘ ZACZĄŁ!

Chłopie, ile masz lat? Jak myślisz, jak stworzysz taki elaborat i zakończysz go mówiąc że całkiem Ci to lata i powiewa, to jak niepoważnie to brzmi, tutaj i po setkach innych postów gdzie wdawałeś się w gówniarskie pyskówki pozbawione kompletnie treści? Jeśli masz faktycznie tyle lat ile podajesz, to jest serio źle, bo jednak człowiek w tym wieku zajmuje się raczej swoją rodziną, pasją, pracą, czymkolwiek, ale żeby wyzywać sie na forum o jakieś gówno tak intensywnie i z taką pasją, to przechodzi moje pojęcie.
Uściślijmy, lata mi i powiewa to, czy administracja mnie wypierdoli, czy nie. Nie będę zakładał fejsbuczka, ani lewego konta. Poza tym jeżeli już mi coś przypisałeś, to chciałem nakreślić chronologię wydarzeń, bo potem dochodzi do takich właśnie nieporozumień. Następna rzecz. Co przechodzi twoje pojęcie? Co takiego? Zajmuję się swoim domem, rodziną, pasjami i pracą i nie widzę problemu, by pstryknąć sobie tutaj post , czy nawet sto. Nie rozumiem tej histerii. Czy robię to z pianą kapiącą z pyska, czy rechocząc do łez...Tego nie wiesz. Napisałeś gdzieś tam, że masz 27 lat. To może jest właściwy trop. Ja mając tyle lat, wszystkimi wcześniej wymienionymi sprawami o które się tak troszczysz, już się zajmowałem, więc może dlatego teraz stać mnie na takie fanaberie jak troszkę dłuższa odpowiedź, choćby na takie wątpliwości. Mam nadzieję, że jesteś usatysfakcjonowany i doceń, że nie bluzgnąłem ani jeden raz, bo podobno w tym kierunku podążam. Jeżeli mogę, jako starszy i życzliwy kolega, coś ci doradzić, to może postaraj się lepiej zarządzać swym czasem, bo z tego co kiedyś pisałeś, a teraz potwierdziłeś, masz z tym duży kłopot. Boję się, że w Berlinie może nie być lepiej. Pozdrawiam serdecznie. 535.
535

02-06-2015, 23:00

Analripper pisze:
może weźcie sobie parę dni wolnego od forum? jak trzeba to pomogę, bo to, co tu czytam to wykurwiście "jałowe pierdolenie".
.
Sam prosiłeś, by nie kończyć sztampowym "spierdalaj frajerze", a teraz znowu pretensje. Ech...Nie dogodzisz wszystkim, choćbyś pękł.
Karkasonne

02-06-2015, 23:19

535 pisze:
Uściślijmy, lata mi i powiewa to, czy administracja mnie wypierdoli, czy nie. Nie będę zakładał fejsbuczka, ani lewego konta. Poza tym jeżeli już mi coś przypisałeś, to chciałem nakreślić chronologię wydarzeń, bo potem dochodzi do takich właśnie nieporozumień. Następna rzecz. Co przechodzi twoje pojęcie? Co takiego? Zajmuję się swoim domem, rodziną, pasjami i pracą i nie widzę problemu, by pstryknąć sobie tutaj post , czy nawet sto. Nie rozumiem tej histerii. Czy robię to z pianą kapiącą z pyska, czy rechocząc do łez...Tego nie wiesz. Napisałeś gdzieś tam, że masz 27 lat. To może jest właściwy trop. Ja mając tyle lat, wszystkimi wcześniej wymienionymi sprawami o które się tak troszczysz, już się zajmowałem, więc może dlatego teraz stać mnie na takie fanaberie jak troszkę dłuższa odpowiedź, choćby na takie wątpliwości. Mam nadzieję, że jesteś usatysfakcjonowany i doceń, że nie bluzgnąłem ani jeden raz, bo podobno w tym kierunku podążam. Jeżeli mogę, jako starszy i życzliwy kolega, coś ci doradzić, to może postaraj się lepiej zarządzać swym czasem, bo z tego co kiedyś pisałeś, a teraz potwierdziłeś, masz z tym duży kłopot. Boję się, że w Berlinie może nie być lepiej. Pozdrawiam serdecznie. 535.
Ja z zarządzaniem czasem? Nie, to raczej nie byłem ja;)
Jak jest z tym co piszesz, każdy widzi i nie bez powodu odnosimy wrażenie że ilość jałowych bluzgów przekracza granicę krytyczną przy której większość czytających się irytuje, bo kolejny fajny temat zostaje zalany waszymi bzdetami żarcia się z flowem albo z nicramem. Czy Cię na to czasowo stać czy nie, to już mało kogo obchodzi.
535

02-06-2015, 23:26

No nie. Chwilka. Ciebie obchodzi, bo z tego uczyniłeś linię wyrzutu. Czyli, że w tym wieku powinienem to czy tamto. Ja ci napiszę, że dziwię sie tobie, iż masz czas na zajmowanie się moimi postami, miast w trudzie i znoju budować swoją przyszłość. Zarobić na mieszkanie, ożenić się, postrzelać z łuku, strzelić jakieś piwko na mieście... W głowie mi się nie mieści, że 27-letni zdrowy facet siedzi na jakimś forum i analizuje setki postów starszego gościa...Poznajesz ten ton?

edit
Nie martw się sytuacja sama się rozwiąże, gdy ruszę na miesięczny urlop, wtedy z racji pewnych ograniczeń nie bedę mógł nadawać. więc kto wie, czy jeszcze za mną nie zatęsknisz...
Awatar użytkownika
manieczki

03-06-2015, 00:05

535 pisze:Nie martw się sytuacja sama się rozwiąże, gdy ruszę na miesięczny urlop, wtedy z racji pewnych ograniczeń nie bedę mógł nadawać
Nazywajmy rzeczy po imieniu - BIEDA i braki w mobilnym internecie?
535

03-06-2015, 00:12

Czy bieda, to się jeszcze okaże, ale raczej będzie to duża ilość zajęć w terenie i brak stałego dostępu do prądu, a także brak ochoty na jałowe pierdolenie. Głowa do góry. Jakiś widoczek z gorącą dedykacją, pewnie mi się uda przesłać.
Awatar użytkownika
Castor
weteran forumowych bitew

03-06-2015, 00:19

manieczki pisze:
535 pisze:Nie martw się sytuacja sama się rozwiąże, gdy ruszę na miesięczny urlop, wtedy z racji pewnych ograniczeń nie bedę mógł nadawać
Nazywajmy rzeczy po imieniu - BIEDA i braki w mobilnym internecie?
A może nie wszyscy, by żyć, potrzebują smartfona ze stałym dostępem do internetu? Ta dzisiejsza "młodzież" ;)

A tak przy okazji, koledze 535, przyda się odpoczynek od internetu, forum itp. Z resztą inni tutaj też powinni wziąć przykład i se... odsapnąć.
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Karkasonne

03-06-2015, 01:04

535 pisze:No nie. Chwilka. Ciebie obchodzi, bo z tego uczyniłeś linię wyrzutu. Czyli, że w tym wieku powinienem to czy tamto. Ja ci napiszę, że dziwię sie tobie, iż masz czas na zajmowanie się moimi postami, miast w trudzie i znoju budować swoją przyszłość. Zarobić na mieszkanie, ożenić się, postrzelać z łuku, strzelić jakieś piwko na mieście... W głowie mi się nie mieści, że 27-letni zdrowy facet siedzi na jakimś forum i analizuje setki postów starszego gościa...Poznajesz ten ton?

edit
Nie martw się sytuacja sama się rozwiąże, gdy ruszę na miesięczny urlop, wtedy z racji pewnych ograniczeń nie bedę mógł nadawać. więc kto wie, czy jeszcze za mną nie zatęsknisz...
"Linię zarzutu", Boże. Nie analizuje żadnych postów, wchodzę w tematy które mnie interesują, poczytać o muzyce albo jakąś konstruktywną dyskusję, a wszędzie to samo wyzywanie na poziomie gimnazjum. I gwarantuje, że tak samo znudzeni czują się pozostali. I tak, faktycznie wyjaśniam to już za długo i dalej mi się nie chce. Udanego urlopu.
Awatar użytkownika
manieczki

03-06-2015, 01:27

Castor pisze:A tak przy okazji, koledze 535, przyda się odpoczynek od internetu, forum itp. Z resztą inni tutaj też powinni wziąć przykład i se... odsapnąć.
Słucham??? Kolego??? Odsapnąć od czego??? Jak ja jestem przykuty jak chińczyk w fabryce adidasów do mojego 'stanowiska pracy'. Tylko na obchodzie ruszam cztery (4) litery i zapisuję to-i-tamto.
535

03-06-2015, 07:20

Karkasonne pisze:
"Linię zarzutu", Boże. Nie analizuje żadnych postów, wchodzę w tematy które mnie interesują, poczytać o muzyce albo jakąś konstruktywną dyskusję, a wszędzie to samo wyzywanie na poziomie gimnazjum. I gwarantuje, że tak samo znudzeni czują się pozostali. I tak, faktycznie wyjaśniam to już za długo i dalej mi się nie chce. Udanego urlopu.
Nie analizujesz? To po co piszesz o setkach wypowiedzi w których podobno sypię wyzwiskami? To są klasyczne wyrzuty panie kolego. Prawie jak w małżeństwie, którym chyba nie jesteśmy?...a może to twoje własne nomen omen, wyrzuty sumienia, że zamiast tutaj klepać w klawisze, mogłbyś zarobić na to, czy na tamto. Popatrz, napisałeś to w nocy. Kiedy odpoczywasz? Czas ucieka, a potem będzie rozpacz, że wszyscy na około winni... Wracając do meritum. Ciekawe gdzie są te moje steki wyzwisk, prócz tych kilku postów, faktycznie usuniętych przez administrację. Nie sądzę, bym jakoś specjalnie wystawał ponad średnią. Coś chyba ci się pomyliło. Przypisujesz mi wszystkie awantury tego forum. Nieładnie być tak uprzedzonym...Do mojego urlopu pozostało równe trzy tygodnie. Jeżeli się tak męczysz, radzę poszukać opcji ignoruj.

Dziwni są ci ludzie. Gdy podniecam się tą czy tamtą płytą, źle, bo się za bardzo ekscytuję. Z kolei, gdy napisze cokolwiek innego, jest jeszcze gorzej. No i jeszcze te wspaniałe oceny... Panowie, kubełek wody na głowy i po szklance zimnego kefiru. Nie musicie tego wcale czytać.
Awatar użytkownika
Rattlehead
zahartowany metalizator

03-06-2015, 07:54

535 pisze:Do mojego urlopu pozostało równe trzy tygodnie.
Widzimy się w takim razie w Siekierezadzie?
support music, not rumors
535

03-06-2015, 09:02

Rattlehead pisze:
535 pisze:Do mojego urlopu pozostało równe trzy tygodnie.
Widzimy się w takim razie w Siekierezadzie?
Chętnie, ale obawiam się, że tym razem musiałbyś zapiąć knajpę na hol i pociągnąć gdzieś w kierunku Lom, Andalsnes, a może nawet Alesundu.

@ Karkasonne
Jeszcze jedna sprawa. Dlaczego w sprawie chamstwa i bluzgów nie nawiążesz kontaktu z mistrzem tej dziedziny, królem forumowego szamba, imć Plastkiem? Dlaczego jego nie pouczasz i nie strofujesz, tylko zawracasz głowę człowiekowi spokojnemu i zazwyczaj grzecznemu?
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

03-06-2015, 09:48

Obrazek
Cześć.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
[V]
mistrz forumowej ceremonii

03-06-2015, 10:25

Plastek pisze:Obrazek
Cześć.
zdechłem:D
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
ODPOWIEDZ