Ostrzezenia/Bany

info o masterfulu / wasze propozycje i uwagi

Moderator: Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Najprzewielebniejszy
zahartowany metalizator

Re: Ostrzezenia/Bany

01-06-2015, 16:07

nicram pisze:Śmieszny ban za parę bluzgów. Analny gdzie byłeś jak betoniarz, albo ostatnimi czasy niejaki caligula rzucali we mnie mięsem?
żyjesz, więc się wybroniłeś..
wolf zajmowal sie glownie
Karkasonne pisze:bluzganiem generalnie, już nie dało się czytać tego forum.
razem z 535 otrzymali ostatnio (temat o DHG) ostrzezenia, ze jesli dalej beda bluzgac w tematach o muzyce to lecą, dostali nawet topik (viewtopic.php?f=19&t=14988" onclick="window.open(this.href);return false;), w ktorym mogli sie przytulac do woli. wolf nie załapał i bluzgal dalej wiec zgodnie z obietnica nara pa.
Karkasonne

01-06-2015, 16:13

Z nicramem może się nie zgadzam prawie w niczym, ale póki układa to w posty które nie składają się z wyzwisk, to spoko, zawsze chętnie podyskutuję z kimś o odmiennych poglądach. Wiadomo że w polityce czasem są emocje, w muzyce też, ale mimo wszystko powiem Ci men dzisiaj dobre słowo: dobrze że jesteś na forum bo nie chciałoby mi się czytać forum gdzie każdy pisze to samo. Flow tylko bluzgał i to było bez sensu. Ostatnio 535 widzę idzie w podobną stronę. Weźcie to chłopaki popierdolcie bo sami w końcu wylecicie i wiecie o tym, ileż można się kłócić o dupę maryni przez neta?
Pacjent
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

01-06-2015, 17:50

Analripper pisze:żegnamy użytkownika flow.
Słusznie. Tabor odjechał. Oby już nie wrócił.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
535

01-06-2015, 19:23

Karkasonne pisze:Ostatnio 535 widzę idzie w podobną stronę. Weźcie to chłopaki popierdolcie bo sami w końcu wylecicie i wiecie o tym, ileż można się kłócić o dupę maryni przez neta?
Hola,hola panie ładny. Jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się, bym zwyzywał kogoś bez powodu. Zazwyczaj staram się być miły, nawet dla największych patologii, które tutaj się pojawiają. Pamiętaj też, że ja tego nie zacząłem. Chłopaczyna skoczył na mnie w temacie o Gruesome, dostał parę chujów i teraz go boli. Jak widać nie może tego przeżyć i co jakiś czas dostaje rozwolnienia. Dzisiaj odwiedził dom wariatów, o czym możesz przeczytać powyżej. W temacie o Arcturus także pajacuje, nie mogąc zdzierżyć, że ktoś śmie napisać, że Arcturian to wspaniała płyta. Słynnego już w pewnych kręgach Feniksa, nie może mi podarować. Sprawa jest prosta. Gdy mnie ktoś o to bardzo prosi, zawsze chętnie obwieszę kilka kurew, nie patrząc na dystynkcje i konsekwencje. Więc jeżeli zasłużyłem na wyjebanie z tego miejsca. Proszę uprzejmie. Lata mi to i powiewa.

edit
Sam sobie oceń, czy moja wypowiedź w temacie pana obrażalskiego, prowokowała do spazmów i histerii. Niestety odpowiedzi już nie ma, bo Olo spuścił to w niebycie odbytu.

Świetnie. Łzę przy tym można, a nawet trzeba uronić. Tylko zastanawiam się jaki jest cel? Tylko dobra zabawa? Czy jednak coś więcej? Przezabawny DTA rozpędził się z koncertami i winszuje sobie 90 złotych za bilet. Znajdując podobno, całkiem sporą rzeszę naiwnych. Nie chcę myśleć, że ktoś chce iść tą samą drogą. Może jest jednak plan na jakieś "własne" dźwięki? Choć po tak jasno zdefiniowanym starcie, kto ich będzie traktował poważnie? Może organizatorzy programów z serii Jaka to melodia?
Awatar użytkownika
Rattlehead
zahartowany metalizator

01-06-2015, 19:52

Proszę się serdecznie od jegomościa pięćczypięć odstosunkować, bo zacznę bluzgać i dostanę bana.
support music, not rumors
Awatar użytkownika
Alkoholokaust
postuje jak opętany!
Kontakt:

01-06-2015, 20:21

Co prawda z braku chęci i czasu raczej więcej czytuję to forum niż się udzielam, ale 535 moim zdaniem to jedna z normalniejszych osób tutaj. Nie rozumiem gdzie niby bluzga na innych, przecież to w głównej mierze jego stara się tu szykanować wklejając raz po raz betoniarki czy wytykając wykształcenie. Ja pierdole, muzyki może sobie słuchać każdy, nieważne czy pan profesor doktor hujobulitowany czy robol po zawodówce, a i ten drugi nierzadko może mieć więcej do powiedzienia w tej kwestii niż pierwszy. Chuj.
hare hare supermarket

nsbm.pl
Awatar użytkownika
nicram

01-06-2015, 21:08

Karkasonne pisze: Flow tylko bluzgał i to było bez sensu. Ostatnio 535 widzę idzie w podobną stronę.
Idzie i wielka szkoda, że dyskusja z temacie o Gruesome została skasowana, każdy mógłby wyrobić sobie pogląd o tym "normalnym inaczej" użytkowniku. Szkoda, że dzisiejszy flejm także został usunięty.
535 pisze: Hola,hola panie ładny. Jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się, bym zwyzywał kogoś bez powodu. Zazwyczaj staram się być miły, nawet dla największych patologii, które tutaj się pojawiają. Pamiętaj też, że ja tego nie zacząłem. Chłopaczyna skoczył na mnie w temacie o Gruesome, dostał parę chujów i teraz go boli.
LOL. Człowieku twoje postrzeganie rzeczywistości jest naprawdę co najmniej dziwne. Ciągle się zapętlasz, ciągle wracasz do jednej i tej samej sprawy. Tak właśnie było z Phoenix, którym torturowałeś nas w każdym temacie. Dlatego żeby uświadomić ci jakie to żenujące i ja ci wypominałem tego Phoenixa. Odpuściłem, ale ty ciągle szukasz zaczepki i wypisujesz te swoje bzdury o dziewczynach i obrażalskich. Gościu, ktoś o twoim poziomie nie może mnie obrazić. A teraz idź się popłacz gdzie indziej. Jeżeli flow dostał bana to ty tym bardziej powinieneś.

@Karkasonne dzięki za dobre słowo. Prawda, że się nie zgadzamy w wielu kwestiach, ale ogólnie szacun.
all the monsters will break your heart
535

01-06-2015, 21:21

Szkoda, że administracja usunęła rewelacje, które tutaj wypisywałeś. Ja ciebie zaczepiam? Koleś popatrz w lustro. Nawet kulawy staruszek nie splunąłby w twym kierunku. Czujesz się lepszy? Reprezentujesz wyższy poziom? Życząc komuś raka, czy wylewu? Rano byłeś śmieszny. Teraz jesteś już tylko żałosny.
Awatar użytkownika
nicram

01-06-2015, 21:24

Nadal podtrzymuję zdanie, że w twoim przypadku eugenika negatywna jest jedynym wyjściem...
Awatar użytkownika
uglak
mistrz forumowej ceremonii

01-06-2015, 21:30

dorobicie sie bana w temacie o banach :D
Guilty of being right
535

01-06-2015, 21:32

Taki jeden były (ale jednak obecny) użytkownik tego forum, którego miałem okazję poznać osobiście, miał jednak rację, że w niektórych przypadkach, jedynym rozsądnym wyjściem byłoby, cytuję "kasować". Protestowałem, że przecież to żarty i niewinna zabawa. Myliłem się. Ty faktycznie oszalałeś, bo piszesz to wszystko poważnie. Żal mi cię chłopaczku.
Awatar użytkownika
nicram

01-06-2015, 21:42

Żal pozostaw dla siebie. Ja takich uczuć w stosunku do tej części rodzaju ludzkiego do której się zaliczasz (o czym już wielokrotnie ci pisałem) nie przejawiam.
535

01-06-2015, 21:47

Wybacz, ale poza bezlitosnego skurwysyna zupełnie do ciebie nie pasuje. Bawi nawet jeszcze bardziej.
Awatar użytkownika
nicram

01-06-2015, 21:50

To baw się. I tańcz, mały tańcz.
535

01-06-2015, 21:54

To, że jestem trochę mniejszy, nie znaczy, że mnie przestraszysz.
SCREAMBLOODYGORE
weteran forumowych bitew

01-06-2015, 21:55

nie chciałby któryś odsprzedać trochę wolnego czasu?
Awatar użytkownika
Lucek
weteran forumowych bitew

01-06-2015, 22:04

dziewczyny dajcie se spokój ten wasz "konflikt" jest mega nudny i czerstwy
tak to sie mniej wiecej prezentuje

[youtube][/youtube]
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

02-06-2015, 08:01

Ja myślę, że chłopaki muszą sobie na luzie porozmawiać, bez wyzwisk i pretensji. Spotkać się, usiąść, może tu:
Obrazek
i spokojnie porozmawiać, dogadać się, wybrać zgodę i bezpieczeństwo.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
ramonoth
rasowy masterfulowicz

02-06-2015, 08:25

SCREAMBLOODYGORE pisze:nie chciałby któryś odsprzedać trochę wolnego czasu?
manieczki ma go na pewno pod dostatkiem ☺
Karkasonne

02-06-2015, 09:42

535 pisze:
Hola,hola panie ładny. Jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się, bym zwyzywał kogoś bez powodu. Zazwyczaj staram się być miły, nawet dla największych patologii, które tutaj się pojawiają. Pamiętaj też, że ja tego nie zacząłem. Chłopaczyna skoczył na mnie w temacie o Gruesome, dostał parę chujów i teraz go boli. Jak widać nie może tego przeżyć i co jakiś czas dostaje rozwolnienia. Dzisiaj odwiedził dom wariatów, o czym możesz przeczytać powyżej. W temacie o Arcturus także pajacuje, nie mogąc zdzierżyć, że ktoś śmie napisać, że Arcturian to wspaniała płyta. Słynnego już w pewnych kręgach Feniksa, nie może mi podarować. Sprawa jest prosta. Gdy mnie ktoś o to bardzo prosi, zawsze chętnie obwieszę kilka kurew, nie patrząc na dystynkcje i konsekwencje. Więc jeżeli zasłużyłem na wyjebanie z tego miejsca. Proszę uprzejmie. Lata mi to i powiewa.
PROSZĘ PANI, TO ON SIĘ ZACZĄŁ!

Chłopie, ile masz lat? Jak myślisz, jak stworzysz taki elaborat i zakończysz go mówiąc że całkiem Ci to lata i powiewa, to jak niepoważnie to brzmi, tutaj i po setkach innych postów gdzie wdawałeś się w gówniarskie pyskówki pozbawione kompletnie treści? Jeśli masz faktycznie tyle lat ile podajesz, to jest serio źle, bo jednak człowiek w tym wieku zajmuje się raczej swoją rodziną, pasją, pracą, czymkolwiek, ale żeby wyzywać sie na forum o jakieś gówno tak intensywnie i z taką pasją, to przechodzi moje pojęcie.
ODPOWIEDZ