535 pisze:
Hola,hola panie ładny. Jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się, bym zwyzywał kogoś bez powodu. Zazwyczaj staram się być miły, nawet dla największych patologii, które tutaj się pojawiają. Pamiętaj też, że ja tego nie zacząłem. Chłopaczyna skoczył na mnie w temacie o Gruesome, dostał parę chujów i teraz go boli. Jak widać nie może tego przeżyć i co jakiś czas dostaje rozwolnienia. Dzisiaj odwiedził dom wariatów, o czym możesz przeczytać powyżej. W temacie o Arcturus także pajacuje, nie mogąc zdzierżyć, że ktoś śmie napisać, że Arcturian to wspaniała płyta. Słynnego już w pewnych kręgach Feniksa, nie może mi podarować. Sprawa jest prosta. Gdy mnie ktoś o to bardzo prosi, zawsze chętnie obwieszę kilka kurew, nie patrząc na dystynkcje i konsekwencje. Więc jeżeli zasłużyłem na wyjebanie z tego miejsca. Proszę uprzejmie. Lata mi to i powiewa.
PROSZĘ PANI, TO ON SIĘ ZACZĄŁ!
Chłopie, ile masz lat? Jak myślisz, jak stworzysz taki elaborat i zakończysz go mówiąc że całkiem Ci to lata i powiewa, to jak niepoważnie to brzmi, tutaj i po setkach innych postów gdzie wdawałeś się w gówniarskie pyskówki pozbawione kompletnie treści? Jeśli masz faktycznie tyle lat ile podajesz, to jest serio źle, bo jednak człowiek w tym wieku zajmuje się raczej swoją rodziną, pasją, pracą, czymkolwiek, ale żeby wyzywać sie na forum o jakieś gówno tak intensywnie i z taką pasją, to przechodzi moje pojęcie.