INFERNAL WAR

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
trup
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: INFERNAL WAR

12-03-2015, 12:27

maciek z klanu pisze:
Plastek pisze:Tak jest. Swoją drogą założę się o Śmietankowego Chłopczyka, że gdy ten schujały i wymęczony Axiom wyjdzie maksymalnie niska nota to będzie 7/10. Nadwaga War to przecież jedna z polskich świetnych krów, choć może nie krów tylko wieprzków, i nawet jak wypuszczą balasa to za bardzo krytykować przecież nie można.
LICZE ZE MNIEJ NIZ 8 NIE DOSTANIE NIGDZIE :) W SUMIE JUZ RECENZENCI I LUDZIE WIEDZA ZE TOP PLYTA TEGO ROKU :ddd

to samo bylo po transfiguration, same achy ochy jaka transgresja itd a teraz dopiero po kilku latach zaczynaja pisac ludzie ze to miernota byla :)
Ale że gdzie i kto tak napisał, że split to była miernota???
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Vitriol
weteran forumowych bitew

12-03-2015, 13:10

mi się ta płyta bardzo podoba, ale pewnie jestem gupi i głuchy i kolesiostwo
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Mol
zahartowany metalizator

12-03-2015, 13:25

no pewnie, ze kolesiostwo, tak samo jak lizesz srake Ołtre :D
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
lucass
weteran forumowych bitew

12-03-2015, 13:35

Sarke dobry zespół, cos ponoć nowego nagrywają.
LEGALISE DRUGS & MURDER
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

12-03-2015, 13:36

ten tytulowy kawalek sredni, nie porywa kompletnie

ale jebac, zobaczymy calosc. szczerze mowiac to srednio podoba mi sie idea wrzucania takich sampli, sa wchuj niemiarodajne.

"Into dead soil" imo swietny.
this is a land of wolves now
Vitriol
weteran forumowych bitew

12-03-2015, 13:44

Mol pisze:no pewnie, ze kolesiostwo, tak samo jak lizesz srake Ołtre :D
już nie bo nie ma mirka :/
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
trup

12-03-2015, 15:03

Panowie... ja rozumiem, że się lubicie ale na temat. NA TEEEMAT!

Gdzie i kto tak napisał, że "Transfigurations" to była miernota???
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

12-03-2015, 15:06

miernota to nie, ale partia IW znacznie slabsza niz np. Conflagrator czy Redesekration. nie ich styl IMO. ale od tego sa splity zeby sobie robic skok w bok.
this is a land of wolves now
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

12-03-2015, 15:23

maciek z klanu pisze:
Plastek pisze:Tak jest. Swoją drogą założę się o Śmietankowego Chłopczyka, że gdy ten schujały i wymęczony Axiom wyjdzie maksymalnie niska nota to będzie 7/10. Nadwaga War to przecież jedna z polskich świetnych krów, choć może nie krów tylko wieprzków, i nawet jak wypuszczą balasa to za bardzo krytykować przecież nie można.
LICZE ZE MNIEJ NIZ 8 NIE DOSTANIE NIGDZIE :) W SUMIE JUZ RECENZENCI I LUDZIE WIEDZA ZE TOP PLYTA TEGO ROKU :ddd

to samo bylo po transfiguration, same achy ochy jaka transgresja itd a teraz dopiero po kilku latach zaczynaja pisac ludzie ze to miernota byla :)
Jakoś sobie nie przypominam. Raczej przeważały głosy, że część IW była jedynie tłem dla doskonałych utworów KsM.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Awatar użytkownika
ultravox
zahartowany metalizator

12-03-2015, 15:27

Riven pisze:od tego sa splity zeby sobie robic skok w bok.
Zawsze mnie bawiła ta koncepcja "bezpiecznego skoku w bok" ;) Nawiasem mówiąc kawałki IW ze splitu bardzo mi się podobały i niewiele ustępowały jak dla mnie części KSM.
kenediusze
weteran forumowych bitew

12-03-2015, 15:50

Nerwowy pisze:
maciek z klanu pisze:

Jakoś sobie nie przypominam. Raczej przeważały głosy, że część IW była jedynie tłem dla doskonałych utworów KsM.
No tak właśnie było

Edit:
nowy numer mi nie podoba, to nie jest taki napierdol jaki być powinien. Z drugiej strony, Into Dead Soil daje radę, ogólnie zapowiada się to wszystko średnio. No ale nie ma co dzielić skóry na niedźwiedziu, może w kontekście całości nabiorą te kawałki nowego sensu.
Baton na tropach Yeti

You are just a
PART OF ME
Awatar użytkownika
flow
postuje jak opętany!

12-03-2015, 16:09

Olać splity, ocenę muzyki danej kapeli winno się wystawić po wysłuchaniu pełniaka. Terrorfront jak i Redesekration wstydu nie przynosi podobnie jak zachwytu no i z czasem płowieje, średniak nad średniakami z kilkoma ciekawszymi momentami. Na pewno, jak do tej pory, lepiej wypadają od KSM ale to akurat wiadomo. Nadal obstawiam, że jeśli będzie to muzyka na miarę tych pierdów które sa do obadania to ich "kariera" ma się ku końcowi.
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

12-03-2015, 18:39

Riven pisze:miernota to nie, ale partia IW znacznie slabsza niz np. Conflagrator czy Redesekration. nie ich styl IMO. ale od tego sa splity zeby sobie robic skok w bok.
jedna z najgłupszych bzdur lansowanych przez "postępowe" kręgi.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
kenediusze
weteran forumowych bitew

12-03-2015, 21:21

Nie. Bzdurą jest przekonanie, że odbiorca ma prawo mówić twórcy co ma robić. W środowisku fanów bm ta zasada jest szczególnie nierozumiana; właściwie dobrze, że są kapele które mają to w dupie, bo chyba na tym - między innymi - powinien polegać black metal.
Baton na tropach Yeti

You are just a
PART OF ME
Awatar użytkownika
Skaut
mistrz forumowej ceremonii

12-03-2015, 21:24

kenediusze pisze:Nie. Bzdurą jest przekonanie, że odbiorca ma prawo mówić twórcy co ma robić. W środowisku fanów bm ta zasada jest szczególnie nierozumiana; właściwie dobrze, że są kapele które mają to w dupie
plus pińcset
Coś tam było! Człowiek!
535

12-03-2015, 21:42

Czy ja faktycznie oszalałem, czy w niniejszym temacie trwa dyskusja o tym jaka będzie ocena dla płyty, która jeszcze się nie ukazała? Na wszelki wypadek zapytam. Jest na sali jakiś lekarz?
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

12-03-2015, 21:43

A kto tu komu mówi co ma robić? Wyrażanie swojej opinii to już dyktat co do kierunku postępowania? Naspawani jesteście?
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
flow
postuje jak opętany!

12-03-2015, 21:50

Nikt, twórcy nagrywają muzykę jaka im pasuje odbiorca zaś ocenia wedle uznania.
Jeden będzie zachwycony a inny zleje i wyszydzi gniota, pojawią się i tacy którzy będą oceniać tak jak w danym momencie wypada. Przecież to takie proste.
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

12-03-2015, 21:55

Jak widać niektórzy nie rozumieją.
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
flow
postuje jak opętany!

12-03-2015, 21:56

Kumoterstwo?
ODPOWIEDZ