Ale że gdzie i kto tak napisał, że split to była miernota???maciek z klanu pisze:LICZE ZE MNIEJ NIZ 8 NIE DOSTANIE NIGDZIE :) W SUMIE JUZ RECENZENCI I LUDZIE WIEDZA ZE TOP PLYTA TEGO ROKU :dddPlastek pisze:Tak jest. Swoją drogą założę się o Śmietankowego Chłopczyka, że gdy ten schujały i wymęczony Axiom wyjdzie maksymalnie niska nota to będzie 7/10. Nadwaga War to przecież jedna z polskich świetnych krów, choć może nie krów tylko wieprzków, i nawet jak wypuszczą balasa to za bardzo krytykować przecież nie można.
to samo bylo po transfiguration, same achy ochy jaka transgresja itd a teraz dopiero po kilku latach zaczynaja pisac ludzie ze to miernota byla :)
INFERNAL WAR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: INFERNAL WAR
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
- weteran forumowych bitew
mi się ta płyta bardzo podoba, ale pewnie jestem gupi i głuchy i kolesiostwo
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- Mol
- zahartowany metalizator
- lucass
- Riven
- Kontakt:
ten tytulowy kawalek sredni, nie porywa kompletnie
ale jebac, zobaczymy calosc. szczerze mowiac to srednio podoba mi sie idea wrzucania takich sampli, sa wchuj niemiarodajne.
"Into dead soil" imo swietny.
ale jebac, zobaczymy calosc. szczerze mowiac to srednio podoba mi sie idea wrzucania takich sampli, sa wchuj niemiarodajne.
"Into dead soil" imo swietny.
this is a land of wolves now
-
już nie bo nie ma mirka :/Mol pisze:no pewnie, ze kolesiostwo, tak samo jak lizesz srake Ołtre :D
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- trup
Panowie... ja rozumiem, że się lubicie ale na temat. NA TEEEMAT!
Gdzie i kto tak napisał, że "Transfigurations" to była miernota???
Gdzie i kto tak napisał, że "Transfigurations" to była miernota???
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
- Riven
- Kontakt:
miernota to nie, ale partia IW znacznie slabsza niz np. Conflagrator czy Redesekration. nie ich styl IMO. ale od tego sa splity zeby sobie robic skok w bok.
this is a land of wolves now
- Nerwowy
Jakoś sobie nie przypominam. Raczej przeważały głosy, że część IW była jedynie tłem dla doskonałych utworów KsM.maciek z klanu pisze:LICZE ZE MNIEJ NIZ 8 NIE DOSTANIE NIGDZIE :) W SUMIE JUZ RECENZENCI I LUDZIE WIEDZA ZE TOP PLYTA TEGO ROKU :dddPlastek pisze:Tak jest. Swoją drogą założę się o Śmietankowego Chłopczyka, że gdy ten schujały i wymęczony Axiom wyjdzie maksymalnie niska nota to będzie 7/10. Nadwaga War to przecież jedna z polskich świetnych krów, choć może nie krów tylko wieprzków, i nawet jak wypuszczą balasa to za bardzo krytykować przecież nie można.
to samo bylo po transfiguration, same achy ochy jaka transgresja itd a teraz dopiero po kilku latach zaczynaja pisac ludzie ze to miernota byla :)
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- ultravox
Zawsze mnie bawiła ta koncepcja "bezpiecznego skoku w bok" ;) Nawiasem mówiąc kawałki IW ze splitu bardzo mi się podobały i niewiele ustępowały jak dla mnie części KSM.Riven pisze:od tego sa splity zeby sobie robic skok w bok.
-
No tak właśnie byłoNerwowy pisze:Jakoś sobie nie przypominam. Raczej przeważały głosy, że część IW była jedynie tłem dla doskonałych utworów KsM.maciek z klanu pisze:LICZE ZE MNIEJ NIZ 8 NIE DOSTANIE NIGDZIE :) W SUMIE JUZ RECENZENCI I LUDZIE WIEDZA ZE TOP PLYTA TEGO ROKU :dddPlastek pisze:Tak jest. Swoją drogą założę się o Śmietankowego Chłopczyka, że gdy ten schujały i wymęczony Axiom wyjdzie maksymalnie niska nota to będzie 7/10. Nadwaga War to przecież jedna z polskich świetnych krów, choć może nie krów tylko wieprzków, i nawet jak wypuszczą balasa to za bardzo krytykować przecież nie można.
Edit:
nowy numer mi nie podoba, to nie jest taki napierdol jaki być powinien. Z drugiej strony, Into Dead Soil daje radę, ogólnie zapowiada się to wszystko średnio. No ale nie ma co dzielić skóry na niedźwiedziu, może w kontekście całości nabiorą te kawałki nowego sensu.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
- flow
- postuje jak opętany!
Olać splity, ocenę muzyki danej kapeli winno się wystawić po wysłuchaniu pełniaka. Terrorfront jak i Redesekration wstydu nie przynosi podobnie jak zachwytu no i z czasem płowieje, średniak nad średniakami z kilkoma ciekawszymi momentami. Na pewno, jak do tej pory, lepiej wypadają od KSM ale to akurat wiadomo. Nadal obstawiam, że jeśli będzie to muzyka na miarę tych pierdów które sa do obadania to ich "kariera" ma się ku końcowi.
- Plastek
- Kontakt:
jedna z najgłupszych bzdur lansowanych przez "postępowe" kręgi.Riven pisze:miernota to nie, ale partia IW znacznie slabsza niz np. Conflagrator czy Redesekration. nie ich styl IMO. ale od tego sa splity zeby sobie robic skok w bok.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
Nie. Bzdurą jest przekonanie, że odbiorca ma prawo mówić twórcy co ma robić. W środowisku fanów bm ta zasada jest szczególnie nierozumiana; właściwie dobrze, że są kapele które mają to w dupie, bo chyba na tym - między innymi - powinien polegać black metal.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
Czy ja faktycznie oszalałem, czy w niniejszym temacie trwa dyskusja o tym jaka będzie ocena dla płyty, która jeszcze się nie ukazała? Na wszelki wypadek zapytam. Jest na sali jakiś lekarz?
- Plastek
- Kontakt:
A kto tu komu mówi co ma robić? Wyrażanie swojej opinii to już dyktat co do kierunku postępowania? Naspawani jesteście?
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- flow
- postuje jak opętany!
Nikt, twórcy nagrywają muzykę jaka im pasuje odbiorca zaś ocenia wedle uznania.
Jeden będzie zachwycony a inny zleje i wyszydzi gniota, pojawią się i tacy którzy będą oceniać tak jak w danym momencie wypada. Przecież to takie proste.
Jeden będzie zachwycony a inny zleje i wyszydzi gniota, pojawią się i tacy którzy będą oceniać tak jak w danym momencie wypada. Przecież to takie proste.
- Plastek
- Kontakt:
Jak widać niektórzy nie rozumieją.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- flow
- postuje jak opętany!
Kumoterstwo?