BLAZE OF PERDITION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: BLAZE OF PERDITION
W sumie to nie wiem z kogo bardziej nie chce mi się śmiać po przeczytaniu tego wszystkiego. Lepiej by dostali ten wpierdol bo inaczej będzie przypał i obiecanki w necie jak zwykle, a tak to chociaż troszeczkę blackmetalowo wyjdzie.
-
- postuje jak opętany!
Panowie Cioty Metalu przy Monstrum nawet nie stali. Niech spierdalają!
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Żenada goni żenadę. Szkoda strzępić języka żeby pięćset razy tłumaczyć zakutym debilom podstawowe fakty. Tak czy siak - scena hejwi w Polsce jak widać jest mocno zjednoczona. Nikt nie pozwoli na heheszki z kolegów - nawet, gdy ci robią z siebie ewidentnych prze-debili. Kurwa oni naprawdę chyba jakieś zbroje muszą nosić żeby wytrzymywać ten potok gówna który zalewa ich ze wszystkich stron.Nothingface pisze:http://vladrocker.blogspot.com/2015/02/ ... amien.html
Miałem rację co do Vlada i Pereł. Jedna mentalność.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- HSVV
- w mackach Zła
Brothers of metal
We are fighting with power and steel
Fighting for metal metal that's real
Brothers of metal will always be there
Standing together with hands in the air
to jest ta mentalność wykuta w hejwi metalowych łbach. przynajmniej tych, które mentalnie nie wyrosły jeszcze z czasów gimnazjum i wojowania o dobre imię prawdziwego, szlachetnego metalu. co zrobić.
We are fighting with power and steel
Fighting for metal metal that's real
Brothers of metal will always be there
Standing together with hands in the air
to jest ta mentalność wykuta w hejwi metalowych łbach. przynajmniej tych, które mentalnie nie wyrosły jeszcze z czasów gimnazjum i wojowania o dobre imię prawdziwego, szlachetnego metalu. co zrobić.
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
-
- weteran forumowych bitew
majeku pisze:Panowie Cioty Metalu przy Monstrum nawet nie stali. Niech spierdalają!
Monstrum to Ty szanuj;]
-
- mistrz forumowej ceremonii
przecież na nich wystarczy tylko spojrzeć żeby się zorientować, że to jakieś głąby totalne. ja bym się nawet nie wdawał w żadne dyskusjeVitriol pisze:jacy oni są głupi :D dostali na tacy powód całego zamieszania, sam im go przedstawiłem najprościej jak mogłem, a i tak będą szukać dziury w całym i odwracać kota ogonem żeby tylko wybielić się tam, gdzie wyszli na idiotów. i pomyśleć, że zaczęło się od tego, że wkleiłem gdzieś w dyskusji na fb zdjęcie tego typa od życzeń z wklejonym cytatem z jego ignoranckiej wypowiedzi o realizacji nagrań. tylko tyle, nie było to nawet jakoś szczególnie uwłaczające, ale najwyraźniej ból w okolicach odbytu był tak duży, że po dniu czy dwóch wyskoczył z koncertowym odwetem, który się okazał samobójem :D
-
- weteran forumowych bitew
i dobrze byś zrobił, niestety nie zawsze kontroluję swój temperament i jak widzę takie skrajne przykłady kretynizmu, to włącza mi się ta nieznośna czerwona lampka i się wdaję w takie debilne dyskusje o niczymHeretyk pisze:przecież na nich wystarczy tylko spojrzeć żeby się zorientować, że to jakieś głąby totalne. ja bym się nawet nie wdawał w żadne dyskusjeVitriol pisze:jacy oni są głupi :D dostali na tacy powód całego zamieszania, sam im go przedstawiłem najprościej jak mogłem, a i tak będą szukać dziury w całym i odwracać kota ogonem żeby tylko wybielić się tam, gdzie wyszli na idiotów. i pomyśleć, że zaczęło się od tego, że wkleiłem gdzieś w dyskusji na fb zdjęcie tego typa od życzeń z wklejonym cytatem z jego ignoranckiej wypowiedzi o realizacji nagrań. tylko tyle, nie było to nawet jakoś szczególnie uwłaczające, ale najwyraźniej ból w okolicach odbytu był tak duży, że po dniu czy dwóch wyskoczył z koncertowym odwetem, który się okazał samobójem :D
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Kto nie szanuje Monstrum ten obraża Papieża - Polaka !Efowski pisze:majeku pisze:Panowie Cioty Metalu przy Monstrum nawet nie stali. Niech spierdalają!
Monstrum to Ty szanuj;]
[youtube][/youtube]
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Hellion
- w mackach Zła
srogie gówno
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Panowie ten yossi/plastek zaśmieca oftopuje wszystkie wątki. Nie śmiećmy i my! Metal and Ekologia!
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
ty jesteś głupi czy jaki? Przecież ja nie jestem Plastkiem.trup pisze:Panowie ten yossi/plastek zaśmieca oftopuje wszystkie wątki.
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
panie trup! netykieta!trup pisze:Panowie ten yossi/plastek zaśmieca oftopuje wszystkie wątki. Nie śmiećmy i my! Metal and Ekologia!
Guilty of being right
- trup
Jak to nie. Ty i Plastek to ta sama osoba. Ten sam polot i kunszt, cięta riposta i sarkazm. Nie wypieraj się bałwanie!
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
ok, teraz już wiem :-)yossarian84 pisze:ty jesteś głupi czy jaki?
- nicram
Obie strony są siebie warte. Nie ma sensu dywagować nad ich "dyskusją".Heretyk pisze:przecież na nich wystarczy tylko spojrzeć żeby się zorientować, że to jakieś głąby totalne. ja bym się nawet nie wdawał w żadne dyskusjeVitriol pisze:jacy oni są głupi :D dostali na tacy powód całego zamieszania, sam im go przedstawiłem najprościej jak mogłem, a i tak będą szukać dziury w całym i odwracać kota ogonem żeby tylko wybielić się tam, gdzie wyszli na idiotów. i pomyśleć, że zaczęło się od tego, że wkleiłem gdzieś w dyskusji na fb zdjęcie tego typa od życzeń z wklejonym cytatem z jego ignoranckiej wypowiedzi o realizacji nagrań. tylko tyle, nie było to nawet jakoś szczególnie uwłaczające, ale najwyraźniej ból w okolicach odbytu był tak duży, że po dniu czy dwóch wyskoczył z koncertowym odwetem, który się okazał samobójem :D
all the monsters will break your heart
- trup
Cieszy mnie to.yossarian84 pisze:ok, teraz już wiem :-)yossarian84 pisze:ty jesteś głupi czy jaki?
-
Bardzo możliwe. Na jednym loginie gra Żyda, a na drugim Cygana z - delikatnie mówiąc - dystansem do otaczającej rzeczywistości.trup pisze:Jak to nie. Ty i Plastek to ta sama osoba. Ten sam polot i kunszt, cięta riposta i sarkazm. Nie wypieraj się bałwanie!
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- booshee
- postuje jak opętany!
Perły Metalu... jak ja się cieszę, że to jest na serio. :))))
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Podobnie jak ty i to brązowe co mi przed momentem z dupska wyleciało. Ty i to to ta sama osoba.trup pisze:Jak to nie. Ty i Plastek to ta sama osoba. Ten sam polot i kunszt, cięta riposta i sarkazm. Nie wypieraj się bałwanie!
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- trup
Ależ mnie rozjechałeś. Nie pozbieram się już chyba nigdy... :DPlastek pisze:Podobnie jak ty i to brązowe co mi przed momentem z dupska wyleciało. Ty i to to ta sama osoba.trup pisze:Jak to nie. Ty i Plastek to ta sama osoba. Ten sam polot i kunszt, cięta riposta i sarkazm. Nie wypieraj się bałwanie!
Bidny jesteś...