BLAZE OF PERDITION

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Karkasonne

Re: BLAZE OF PERDITION

06-02-2015, 22:35

W sumie to nie wiem z kogo bardziej nie chce mi się śmiać po przeczytaniu tego wszystkiego. Lepiej by dostali ten wpierdol bo inaczej będzie przypał i obiecanki w necie jak zwykle, a tak to chociaż troszeczkę blackmetalowo wyjdzie.
majeku
postuje jak opętany!

06-02-2015, 22:53

Panowie Cioty Metalu przy Monstrum nawet nie stali. Niech spierdalają!
Awatar użytkownika
Olo
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

06-02-2015, 23:18

Nothingface pisze:http://vladrocker.blogspot.com/2015/02/ ... amien.html

Miałem rację co do Vlada i Pereł. Jedna mentalność.
Żenada goni żenadę. Szkoda strzępić języka żeby pięćset razy tłumaczyć zakutym debilom podstawowe fakty. Tak czy siak - scena hejwi w Polsce jak widać jest mocno zjednoczona. Nikt nie pozwoli na heheszki z kolegów - nawet, gdy ci robią z siebie ewidentnych prze-debili. Kurwa oni naprawdę chyba jakieś zbroje muszą nosić żeby wytrzymywać ten potok gówna który zalewa ich ze wszystkich stron.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Awatar użytkownika
HSVV
w mackach Zła

06-02-2015, 23:24

Brothers of metal
We are fighting with power and steel
Fighting for metal metal that's real
Brothers of metal will always be there
Standing together with hands in the air

to jest ta mentalność wykuta w hejwi metalowych łbach. przynajmniej tych, które mentalnie nie wyrosły jeszcze z czasów gimnazjum i wojowania o dobre imię prawdziwego, szlachetnego metalu. co zrobić.
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Efowski
weteran forumowych bitew

07-02-2015, 09:28

majeku pisze:Panowie Cioty Metalu przy Monstrum nawet nie stali. Niech spierdalają!

Monstrum to Ty szanuj;]
Heretyk
mistrz forumowej ceremonii

07-02-2015, 10:39

Vitriol pisze:jacy oni są głupi :D dostali na tacy powód całego zamieszania, sam im go przedstawiłem najprościej jak mogłem, a i tak będą szukać dziury w całym i odwracać kota ogonem żeby tylko wybielić się tam, gdzie wyszli na idiotów. i pomyśleć, że zaczęło się od tego, że wkleiłem gdzieś w dyskusji na fb zdjęcie tego typa od życzeń z wklejonym cytatem z jego ignoranckiej wypowiedzi o realizacji nagrań. tylko tyle, nie było to nawet jakoś szczególnie uwłaczające, ale najwyraźniej ból w okolicach odbytu był tak duży, że po dniu czy dwóch wyskoczył z koncertowym odwetem, który się okazał samobójem :D
przecież na nich wystarczy tylko spojrzeć żeby się zorientować, że to jakieś głąby totalne. ja bym się nawet nie wdawał w żadne dyskusje
Vitriol
weteran forumowych bitew

07-02-2015, 12:54

Heretyk pisze:
Vitriol pisze:jacy oni są głupi :D dostali na tacy powód całego zamieszania, sam im go przedstawiłem najprościej jak mogłem, a i tak będą szukać dziury w całym i odwracać kota ogonem żeby tylko wybielić się tam, gdzie wyszli na idiotów. i pomyśleć, że zaczęło się od tego, że wkleiłem gdzieś w dyskusji na fb zdjęcie tego typa od życzeń z wklejonym cytatem z jego ignoranckiej wypowiedzi o realizacji nagrań. tylko tyle, nie było to nawet jakoś szczególnie uwłaczające, ale najwyraźniej ból w okolicach odbytu był tak duży, że po dniu czy dwóch wyskoczył z koncertowym odwetem, który się okazał samobójem :D
przecież na nich wystarczy tylko spojrzeć żeby się zorientować, że to jakieś głąby totalne. ja bym się nawet nie wdawał w żadne dyskusje
i dobrze byś zrobił, niestety nie zawsze kontroluję swój temperament i jak widzę takie skrajne przykłady kretynizmu, to włącza mi się ta nieznośna czerwona lampka i się wdaję w takie debilne dyskusje o niczym
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

07-02-2015, 14:19

Efowski pisze:
majeku pisze:Panowie Cioty Metalu przy Monstrum nawet nie stali. Niech spierdalają!

Monstrum to Ty szanuj;]
Kto nie szanuje Monstrum ten obraża Papieża - Polaka !

[youtube][/youtube]
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Awatar użytkownika
Hellion
w mackach Zła

07-02-2015, 16:24

srogie gówno
Awatar użytkownika
trup
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

07-02-2015, 18:41

Panowie ten yossi/plastek zaśmieca oftopuje wszystkie wątki. Nie śmiećmy i my! Metal and Ekologia!
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
yossarian84
rasowy masterfulowicz

07-02-2015, 18:47

trup pisze:Panowie ten yossi/plastek zaśmieca oftopuje wszystkie wątki.
ty jesteś głupi czy jaki? Przecież ja nie jestem Plastkiem.
Awatar użytkownika
uglak
mistrz forumowej ceremonii

07-02-2015, 18:49

trup pisze:Panowie ten yossi/plastek zaśmieca oftopuje wszystkie wątki. Nie śmiećmy i my! Metal and Ekologia!
panie trup! netykieta!
Guilty of being right
Awatar użytkownika
trup

07-02-2015, 18:51

Jak to nie. Ty i Plastek to ta sama osoba. Ten sam polot i kunszt, cięta riposta i sarkazm. Nie wypieraj się bałwanie!
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
yossarian84
rasowy masterfulowicz

07-02-2015, 19:03

yossarian84 pisze:ty jesteś głupi czy jaki?
ok, teraz już wiem :-)
Awatar użytkownika
nicram

07-02-2015, 19:07

Heretyk pisze:
Obie strony są siebie warte. Nie ma sensu dywagować nad ich "dyskusją".
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
trup

07-02-2015, 19:16

yossarian84 pisze:
yossarian84 pisze:ty jesteś głupi czy jaki?
ok, teraz już wiem :-)
Cieszy mnie to.
Pacjent

07-02-2015, 19:26

trup pisze:Jak to nie. Ty i Plastek to ta sama osoba. Ten sam polot i kunszt, cięta riposta i sarkazm. Nie wypieraj się bałwanie!
Bardzo możliwe. Na jednym loginie gra Żyda, a na drugim Cygana z - delikatnie mówiąc - dystansem do otaczającej rzeczywistości.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
booshee
postuje jak opętany!

07-02-2015, 19:41

Perły Metalu... jak ja się cieszę, że to jest na serio. :))))
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

08-02-2015, 19:18

trup pisze:Jak to nie. Ty i Plastek to ta sama osoba. Ten sam polot i kunszt, cięta riposta i sarkazm. Nie wypieraj się bałwanie!
Podobnie jak ty i to brązowe co mi przed momentem z dupska wyleciało. Ty i to to ta sama osoba.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
trup

08-02-2015, 23:48

Plastek pisze:
Podobnie jak ty i to brązowe co mi przed momentem z dupska wyleciało. Ty i to to ta sama osoba.
Ależ mnie rozjechałeś. Nie pozbieram się już chyba nigdy... :D
Bidny jesteś...
ODPOWIEDZ