to po pierwsze. po drugie chuj mnie obchodzi po ile są płyty w niemczech. jak się nie podoba, to można się tam zawsze wyprowadzić. ewentualnie kupić stamtąd przez internet. czasy są takie, że świat stoi otworem. po trzecie wcale nie uważam, że płyty u nas są jakieś strasznie drogie. mogę sobie spokojnie kupić z 15-20 miesięcznie, ale tak nie robię, bo większość tego co chciałem już mam. powoli sobie uzupełniam różne starocie. no zasadniczo jakiś wydumany problem jak dla mnieTriceratops pisze:Nie rozumiem tematu, bo nie rozumiem sensu kupowania kolejnej chujowej plyty ACDC. Tu i 15 zl to duzo. Wczoraj Kaczkowski sie podniecal w Trujce i prawie cala puscil, kurwa to byla najgorsza godzina w pracy, kurwa kto trzyma jeszcze tego sepleniacego dziada w tym radiu
Wkurwiona Anioła czyli polskie ceny płyt
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Wkurwiona Anioła czyli polskie ceny płyt
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
I moja cicha faworytka, Szydłowska. Jak ja nie trawię tej baby...Triceratops pisze:Oczywiscie, nawet mimo Kaczkowskiego i durnych dyskusji Manna z ta sepleniaca baba. Troche za malo polityki ale np cykl piatkowy z muzyka acid, techno, house i newbeat kapitalny.Jimmy Boyle pisze:Co by jednak nie mówić, Trujka to jedyne radio jakiego można posłuchać w robocie bez nerwów i złorzeczeń.
The madness and the damage done.
- megawat
- weteran forumowych bitew
Ja, kurwa, nie kumam tego radia, ot, fragment przykładowej playlisty:535 pisze:Antyradio to totalna padlina. Gówno i sposób w jaki je serwują jest nie do wytrzymania. Syf, kiła i system of a down.Nasum pisze:Ja tam wolę Antyradio - chociazby z tego powodu, że bardziej wkurwia moich współpracownik w robocie;-)
- System of a Down - "Toxicity";
- Talking Heads - "Once in a Life Time";
- Coma - "Spadam";
- Ministry - "Animosity"...
I tak w kółko do zajebania, czyli gnój ze miódem. Dla kogo ma być to radio, się kurwa pytam. :)
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Nie jesteś sam.Kurt pisze: I moja cicha faworytka, Szydłowska. Jak ja nie trawię tej baby...
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
Pedaly chce wam uswiadomic ze radio (tutaj:trojka) jest dla szerokiego grona sluchaczy i nie bedzie grac w pizde jebanego metalu na malkontentow z jakiegos forum ktorzy sa tak zjebani ze na wszystko narzekaja. Przy trojce mozna sie zrelaksowac i mnie muzyka tam prezentowana bardzo sie podoba w ramach odpoczynku od halasu. A jak wam sie nie podoba to znajdzcie sobie lepsza stacje do chuja i jej sluchajcie. O co wam kurwa chodzi. No i chuj no i czesc.
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Pyszałkowaty to jest ten wannabe Kaczkowski, czyli Stelmach. Chęć stania się Kaczkowskim doprowadziła tego pana do tego, że mówi wręcz identycznie, co doprowadza mnie momentami do pasji. Drugi pan, ale ten z kolei jest ugrzeczniony, to Baron. No przecież nie da się być w życiu takim grzecznym, nudnym i aksamitnym. Muzycznie podoba mu się chyba wszystko, co też wzbudza moje podejrzenia. Całe szczęście nadal zajebiście lubię słuchać Porannego Budzika - Łodej doskonale wpasował się w porę swojej audycji, a zaraz potem porannego Zapraszamy do Trójki - czasem są tam takie muzyczne niespodzianki, że przyjemnie się robi. Manna nie cierpię w piątek rano - tym bluesem można się wyrzygać, ale już w innych audycjach potrafi naprawdę zaskoczyć; Niedźwiecki - człowiek pozbawiony jakiegokolwiek muzycznego gustu - niemal zawsze po tym co słyszę bez problemu potrafię rozpoznać, że to on prowadzi audycję. O Szydłowskiej już wspomniałem w innym wpisie, ale dorzucę jeszcze, że chujem jest też pani Gacek.535 pisze:Pyszałkowatość większości dziennikarzy przekracza wszelkie granice, a nazywanie zwykłego łajna, czymś absolutnie genialnym jest tam na porządku dziennym.
A tak w ogóle, dla mnie w radio nie jest najważniejsza muzyka, ale głos i nastrój.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Kto napisał, że chciałby, żeby w Trójce grali metal?black_lava pisze:Pedaly chce wam uswiadomic ze radio (tutaj:trojka) jest dla szerokiego grona sluchaczy i nie bedzie grac w pizde jebanego metalu na malkontentow z jakiegos forum ktorzy sa tak zjebani ze na wszystko narzekaja.
Jeśli potrafisz się zrelaksować przy paniach Szydłowskiej i Gacek, to ja Ci, kurwa, gratuluję, ale nie zazdroszczę. ;)black_lava pisze:Przy trojce mozna sie zrelaksowac i mnie muzyka tam prezentowana bardzo sie podoba w ramach odpoczynku od halasu. A jak wam sie nie podoba to znajdzcie sobie lepsza stacje do chuja i jej sluchajcie. O co wam kurwa chodzi. No i chuj no i czesc.
Ostatnio zmieniony 05-12-2014, 12:44 przez ramonoth, łącznie zmieniany 1 raz.
- megawat
- weteran forumowych bitew
Zaraz przyjdzie Plastek i napisze: "Homoseksualny, jak mniemam...", hehehe. :)ramonoth pisze:A tak w ogóle, dla mnie w radio nie jest najważniejsza muzyka, ale głos i nastrój.
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Nie przyjdzie, ale przyczłapie na trąbie i nie napisze, ale wyrzyga. ;)megawat pisze:Zaraz przyjdzie Plastek i napisze: "Homoseksualny, jak mniemam...", hehehe. :)
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
A Powtórka z rozrywki Andrusa, to co, pies? :)ramonoth pisze:Pyszałkowaty to jest ten wannabe Kaczkowski, czyli Stelmach. Chęć stania się Kaczkowskim doprowadziła tego pana do tego, że mówi wręcz identycznie, co doprowadza mnie momentami do pasji. Drugi pan, ale ten z kolei jest ugrzeczniony, to Baron. No przecież nie da się być w życiu takim grzecznym, nudnym i aksamitnym. Muzycznie podoba mu się chyba wszystko, co też wzbudza moje podejrzenia. Całe szczęście nadal zajebiście lubię słuchać Porannego Budzika - Łodej doskonale wpasował się w porę swojej audycji, a zaraz potem porannego Zapraszamy do Trójki - czasem są tam takie muzyczne niespodzianki, że przyjemnie się robi. Manna nie cierpię w piątek rano - tym bluesem można się wyrzygać, ale już w innych audycjach potrafi naprawdę zaskoczyć; Niedźwiecki - człowiek pozbawiony jakiegokolwiek muzycznego gustu - niemal zawsze po tym co słyszę bez problemu potrafię rozpoznać, że to on prowadzi audycję. O Szydłowskiej już wspomniałem w innym wpisie, ale dorzucę jeszcze, że chujem jest też pani Gacek.535 pisze:Pyszałkowatość większości dziennikarzy przekracza wszelkie granice, a nazywanie zwykłego łajna, czymś absolutnie genialnym jest tam na porządku dziennym.
A tak w ogóle, dla mnie w radio nie jest najważniejsza muzyka, ale głos i nastrój.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
To co puszcza bywa wspaniałe, zwłaszcza mocno archiwalne nagrania, ale nie ma chyba bardziej przynudzających ludzi mediów od Andrusa i jego koleżanki Czubaszek.Kurt pisze:A Powtórka z rozrywki Andrusa, to co, pies? :)
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Triceratops
Na szczescie Czubaszkowej nie ma w Trujce, bo bym zdezdererowal, wkurwia mnie ta baba chyba gorzej od Srody i Pawlowiczowej.
woodpecker from space
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Jego twórczość autorska jest mocno grafomańska, ale zdarza mu się zaprezentować na antenie naprawdę niezłe rzeczy. Zgadzam się z Tricepsem, całe szczęście rzadko bywa u niego Czubaszek.Kurt pisze:A Powtórka z rozrywki Andrusa, to co, pies? :)
Ostatnio zmieniony 05-12-2014, 14:29 przez ramonoth, łącznie zmieniany 1 raz.
- moonfire
- zahartowany metalizator
Jest jeszcze córunia Kaczkowskiego, niejaka Aleksandra Kaczkowska. Zmanierowana i nawiedzona prezenterka od Ciemnej Strony Mocy. Są Muzyczne Pejzaże Kosińskiego z rockiem regresywnym - to w Trujce. Jej pseudointeligencki klimat powoduje, że mam torsje. Przypominają mi się studenciary odpowiadające, jakiej muzyki słuchają - Trujki oczywiście. Tam wszystko jest na ach i och: Rojki, Skubasy, Koteluki, czyli muzyka udająca ambitną, a będąca jeno nieudolnym kopiowaniem rzeczy z Zachodu.
O innych stacjach nie wspominam: wkurwiający slang, zwracanie się do słuchaczy na "Ty", prymitywne teksty, nieumiejętność mówienia po polsku i jeszcze gorsze muzyczne ścierwo niż w Trójce.
Moim zdaniem pozostaje Dwójka i od biedy Jedynka.
O innych stacjach nie wspominam: wkurwiający slang, zwracanie się do słuchaczy na "Ty", prymitywne teksty, nieumiejętność mówienia po polsku i jeszcze gorsze muzyczne ścierwo niż w Trójce.
Moim zdaniem pozostaje Dwójka i od biedy Jedynka.
-
Dokładnie. Dzwoni jakaś emerytka w sprawie konkursu, a gnój lat 25 mówi do niej "Krysiu". Bezczelne chamstwo. Takie samo jak wypytywanie celebrytów jak i gdzie lubią się dymać.moonfire pisze:O innych stacjach nie wspominam: wkurwiający slang, zwracanie się do słuchaczy na "Ty" (...)
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Only_True_Believers
- zahartowany metalizator
ale macie kurwa problemy. 54 zł to za duzo?! to nie kupuj! i w ten sposób zaoszczędziłeś te 54 zł ! nie dziękuj za rade.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
-
- postuje jak opętany!
cnie. płakać o 54 zł. ja jebię, nif, cnie. jak sobie przypomnę, jakie ty miałeś problemy - "nie chcę popełnić samobójstwa, bo boję się, że z jednego gówna trafię w jeszcze gorsze". 54zł, ja jebię, jakie gupie problemy :D
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Czubaszek - rozumiem, że może działać na nerwy. Ja lubię jej specyficzność. :)Pacjent pisze:To co puszcza bywa wspaniałe, zwłaszcza mocno archiwalne nagrania, ale nie ma chyba bardziej przynudzających ludzi mediów od Andrusa i jego koleżanki Czubaszek.Kurt pisze:A Powtórka z rozrywki Andrusa, to co, pies? :)
Co do Andrusa, nie zgadzam się w ogóle. Nie kojarzę drugiej takiej osoby związanej z radiem, która ma taką kulturę języka jak on. Samo jego słuchanie jest przyjemnością.
Że jest grafomanem? Na pewno trochę tak. Natomiast nie stroni też od inteligentnych uwag - ale to już odnośnie jego autorskich rzeczy, a nie samej jego pracy w radiu.
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Bardzo ciekawa ta dyskusja. Panowie do chuja miłego kto będąc przy zdrowych zmysłach odpala dziś radio po tylko aby słuchać muzyki??? Od tego są płyty! Ja radia słucham tylko w robocie, interesują mnie tylko i wyłącznie, publicystyka, wiadomości, audycje tematyczne itd; a tego trochę na Trójce jest, w odróżnieniu od innych stacji, które serwują te wszystkie głupkowate quizy, konkursy, tony reklam i inne chujstwa.
- Dragazes
- w mackach Zła
O, dokładnie mam tak samo. Dodatkowo radio odpalam wtedy, gdy nie potrafię zdecydować się jaką w danej chwili włączyć płytę (nienawidzę tego uczucia, na szczęście nie zdarza się często), po kilkudziesięciu minutach mam dość i już wiem jaki album zapodać :). Jedyne typowo muzyczne audycje, które czasem słucham w Trójce, to te które prowadzi Mann oraz Ptaszyn Wróblewski (tak z ciekawości, bo w ogóle nie znam się na jazzie). Niedźwiedzkiego nie cierpię. Gdybym mógł zdecydować to byłby pierwszy do odstrzału. Gacek druga.Jimmy Boyle pisze:Bardzo ciekawa ta dyskusja. Panowie do chuja miłego kto będąc przy zdrowych zmysłach odpala dziś radio po tylko aby słuchać muzyki??? Od tego są płyty! Ja radia słucham tylko w robocie, interesują mnie tylko i wyłącznie, publicystyka, wiadomości, audycje tematyczne itd; a tego trochę na Trójce jest, w odróżnieniu od innych stacji, które serwują te wszystkie głupkowate quizy, konkursy, tony reklam i inne chujstwa.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.