A na chuj wartościować panie? Obie fajne, każda na swój sposób. BTW, VI to jest kawałek, który kompozycyjnie świetnie by pasował do repertuaru KSM, tak myślę.Riven pisze:A ja juz nie wiem czy lepsze EoM czy With hearts. Za sam tekst z numery VI (z Mgly) powinni dostac kurwa nobla.
KRIEGSMASCHINE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
neuro
- postuje jak opętany!
Re: KRIEGSMASCHINE
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- aginsiak
- w mackach Zła
Ty powinienes za to ,dostac w zęby.Riven pisze:A ja juz nie wiem czy lepsze EoM czy With hearts. Za sam tekst z numery VI (z Mgly) powinni dostac kurwa nobla.
- Zenek
- weteran forumowych bitew
- Riven
- Kontakt:
- aginsiak
- w mackach Zła
Wyszło szydło z wora.Juan Francesco pisał mi ,że na koncercie VoiVod Riven sprzedawał koszulki prosto z torby z naklejką Bad To The Bone. Krótkie śledztwo w podziemiu przynosi łatwa odpowiedź ,kto z kim knuje. Death In Another Way łatwi zatowarowanie ,a Riven biedak cebulak jeździ zagramanicę towar opychac za grube euro. Riven pisze do mnie błagalne PM ,żebym sprawy nie upubliczniał ,ale takie sa fakty.Koniec,basta ,niech prawda ujrzy światło dzienne.Zenek pisze:Nie bijcie Rivenka, co wam złego zrobił? :]
- Riven
- Kontakt:
Za tym wszystkim stoi KGB, ale niestety takie są fakty!!!!:-(
this is a land of wolves now
-
pr0metheus
Po pierwszym odsłuchu wrażenia dosyć...nijakie. W sumie to nawet dziwie się tutaj takiemu zbiorowemu biciu piany bo jest to płyta dosyć eksperymentalna. Na pewno nie jest łatwa w odbiorze i do niej wrócę,ale na razie tak średnio. Altered... w każdym razie nie przebiła.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Po kilku przesłuchaniach jest łatwa i przyjemna :-) Trzeci kawałek chyba najlepszy na płycie, pierwsze dwie minuty miażdżą.
-
535
Nie wiem Chłopcy czego na co dzień tak naprawdę słuchacie, ale ta płyta od pierwszego razu "wpada w ucho".
- Zenek
- weteran forumowych bitew
nie inaczej535 pisze:Nie wiem Chłopcy czego na co dzień tak naprawdę słuchacie, ale ta płyta od pierwszego razu "wpada w ucho".

- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Od pierwszego przesłuchania to wpada w ucho ostatni Behemoth i przez to płyta szybko się nudzi. Nowy KSM jest znacznie mniej oczywisty na pierwszy rzut ucha. Dopiero po jakimś czasie człowiek słyszy, że to całkiem normalna muzyka jest, a nie jakies eksperymenty i chuj wie co :-) Ale wciąga ta muzyka bardzo i słucham kilka razy dziennie, i to jest największa zaleta EoM.
Ostatnio zmieniony 16-02-2014, 00:36 przez yossarian84, łącznie zmieniany 1 raz.
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Czyli normalna i nienormalna zarazem.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
535
Zupełnie jak Nowa Aleksandria. Oczywista nieoczywistość.Nerwowy pisze:Czyli normalna i nienormalna zarazem.
-
pr0metheus
Nic nie wpada, a jak wpada to zaraz wypada.Zenek pisze:nie inaczej535 pisze:Nie wiem Chłopcy czego na co dzień tak naprawdę słuchacie, ale ta płyta od pierwszego razu "wpada w ucho".
Takie wrazenie ze bardzo poszli do przodu i zgubili ogon. Stare materialy duzo lepiej mi lezaly.
- manieczki
mnie się tam podoba.
http://www.pudelek.pl/artykul/18181/ner ... ysynom/31/
http://www.pudelek.pl/artykul/18181/ner ... ysynom/31/
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
To że tak bardzo poszli do przodu to akurat największy atut tego materiału. Jedyne obawy jakie miałem odnośnie tej płyty związane były właśnie z odwlekaniem się jej premiery co mogłoby się odbić na aktualności materiału na niej zawartego - jak widać niepotrzebnie.pr0metheus pisze:Nic nie wpada, a jak wpada to zaraz wypada.Zenek pisze:nie inaczej535 pisze:Nie wiem Chłopcy czego na co dzień tak naprawdę słuchacie, ale ta płyta od pierwszego razu "wpada w ucho".
Takie wrazenie ze bardzo poszli do przodu i zgubili ogon. Stare materialy duzo lepiej mi lezaly.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
abstract
- postuje jak opętany!
tez nie czaje co tu moze byc eksperymentalnego i dlaczego niby ten material jest trudny w odbiorze. przeciez to jest bardziej chwytliwe niz szlagiery iron maiden, a srodki sa proste i oczywiste
-
535
Tak sobie siedzę i myślę. Coś takiego mi się przypomniało w kontekście perkusji. Może to śmieszne, ale...
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
nie sądzę535 pisze:Może to śmieszne, ale...
Enemy Of Man to bardzo udany materiał, dziękuję za moją uwagę